Nybygg, næring og prosjekt

Uansett om du er arkitekt, entreprenør eller drifter og utvikler næringsbygg, har vi den brede kompetansen du ønsker deg for lekker og fornuftig tilpasset solskjerming på dine fasader. Vi har god kompetanse på lover og forskrifter for fasader og vil ivareta byggets behov for dette.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Nye Nasjonalmuseet, Vestbanetomten i Oslo

Nye Nasjonalmuseet, Vestbanetomten i Oslo

Statsbygg bygger nytt museum for visuell kunst på oppdrag for kulturdepartementet, lokalisert ved rådhuset på Vestbanetomten i Oslo.
Rådhusplassen vil med dette bygget få en klar avgrensning mot vest. Det store museet blir et overgangsledd mellom det nye sentrumsområdet ute ved fjorden og den eldre bykjernen. Det nye Nasjonalmuset skal ikke konkurrere arkitekturmessig med Rådhuset, men blant annet vise respekt for de gamle stasjonsbygningene.
Solskjermingsgruppen AS er glad for å ha fått mulighet til å levere solskjerming til Nordens største kunstmuseum.

Les mer

Søbstadvegen 65, Trondheim

Søbstadvegen 65, Trondheim

Solskjermingsgruppen AS, avd Trøndelag fikk tidligere i år et leveringsoppdrag på solskjermingsprodukter for Søbstadvegen 65 i Heimdal. Dette gjaldt ombygging av Statpeds eksisterende bygg i området.

Produktene som er levert er  skrå lamellgardiner og zip-screen fra vår leverandør Warema  og Delta i Tyskland.  VET-systemet (hengende duksystem i kroker) kommer fra vår leverandør Erco i Sverige. Dette produktet egner seg godt på store flater.

Solskjermingsgruppen AS fikk jobben pga lang erfaring med  kreative løsninger  til utfordrende fasader.

 

Les mer

Statens Vegvesen Steinkjer

Statens Vegvesen Steinkjer

Solskjermingsgruppen AS, avd Trøndelag, har levert utvendig solskjerming til  Statens Vegvesens nye tilbygg og rehabilitering av eksisterende bygg i Steinkjer.

Produktet som ble valgt er utvendige persienner fra vår leverandør Warema i Tyskland, type E80A6S, samt klimastyring Warema Climatronic som styrer alle motorpersiennene.

Les mer

Solskjermingsgruppen AS har levert Zip-screen til Sluppenveien 17BC i Trondheim

Solskjermingsgruppen AS har levert Zip-screen til Sluppenveien 17BC i Trondheim

 

Vi i Solskjermingsgruppen AS er stolte av å være leverandør av ZIP screen til dette flotte bygget i Sluppenveien 17BC som har fått navnet Stålgården nord.

Bygget  på Sluppen vant eiendomsprisen 2015 og har fått stor omtale i Adresseavisen.

Stålgården nord er et kontorbygg på rundt 13.150 kvadratmeter. Det er et passivhus med energiklasse A, og er det første bygget i Norge som tar i bruk thermoaktive dekker. ARC Arkitekter har tegnet bygget. Byggherre er Kjeldsberg Eiendom AS.

Denne leveranse besto av 133 stk Delta zip type 105D og Climatronic klimastyring.

Les mer

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs i Trondheim. Entreprenør for prosjektet er Reinertsen AS. Skolen  åpnet dørene etter vinterferien 2015. Den nye skolen består av en totalrenovert byggning fra den gamle  som er knyttet til det store nybygget.  Nå fremstår skolen  som ny og innholdsrik. Produktene som er valgt er utvendige persienner type E80A6S med dekkasser og styresystemet Warema Climatronic .  Warema Climatronic er et komplett styresystem som gir redusert energiforbruk sørger for at klimaet er riktig. Dette gjøres ved å koordinere all automatikk, ventilasjon, vinduer, oppvarming og kjøling så disse er i stand til å reagere effektivt på eksterne meteorologiske forhold.

 

 

Les mer

Akustikk gardiner

Akustikk gardiner

Solskjermingsgruppen AS har levert akustikk gardiner til Oslo Cancer Cluster innovasjonspark.

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør av akustikk gardiner til nyoppussede Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark der Ullern videregående skole er inkludert.
Med akustiske gardiner absorberes lyden raskere og vil derfor ikke spre seg like mye. Med denne løsningen fås derfor en roligere atmosfære innendørs i bygget.

 

 

Les mer

Innsynstyring flerbrukshall Ullern VGS

Innsynstyring flerbrukshall Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har prosjektert og levert innsynstyring i flerbrukshallen på Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS ble valgt til å prosjektere og levere innsynstyring til flerbrukshallen til nye Ullern VGS. Produktet som er blitt levert er av type ERCO OR1. Dette er et innvendig solskjermingssystem for store glassfasader og tak. Systemet gir en god energibalanse, og hvert system er tilpasset bygningens fysiske forhold og ønsket inneklima.  Systemet styres av en motor, så man enkelt kan velge å åpne eller stenge for sollyset.

Les mer

Utvendige persienner Ullern VGS

Utvendige persienner Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har, for entreprenør Skanska ASA, prosjektert og levert ca 500 utvendige persienner til Ullern videregående skole i Oslo. I dette prosjektet er det både levert persienner med vulstede lameller og skråpersienner. Gamle Ullern skole ble revet våren 2012 og ble ferdigstilt i 2015. Byggene i området går nå under navnet OCCI (Oslo Cancer Cluster innovasjonspark).
Persiennene på bygget er levert i forskjellige farger for å passe inn i arkitekturen. Det er styreskinner på persiennene så disse for å beholde stabilitet i vind og vær.

Det er også levert styresystemet Warema Climatronic som styrer alle motorpersiennene. Warema Climatronic er et komplett styresystem som gir redusert energiforbruk sørger for at klimaet er riktig. Dette gjøres ved å koordinere all automatikk, ventilasjon, vinduer, oppvarming og kjøling så disse er i stand til å reagere effektivt på eksterne meteorologiske forhold.

Med disse løsningene har innovasjonsparken fått en komplett løsning som passer utmerket inn i det arkitekturirske samtidig som bygget er energieffektivt og skjermet.

Utvendige persienner Ullern VGS

Utvendige persienner Ullern VGS

Utvendige persienner Ullern VGS

Utvendige persienner Ullern VGS

Les mer

KKP

KKP

Solskjermingsgruppen AS leverer utvendige Zip-screen og 490-screen med styringssystem Climatronic

Les mer

Ladebekken 17

Ladebekken 17

Solskjermingsgruppen AS, avdeling Trøndelag har montert utvendige persienner på kontorbygget Ladebekken 17

Les mer

Nore Neset Ungdomsskole

Nore Neset Ungdomsskole

Solskjermingsgruppen Hordaland AS har montert Warema Zipscreen på den nye ungdomsskolen i Os kommune. Styringssystem; Warema Climatronic

Les mer

Dronningen 1

Dronningen 1

Solskjermingsgruppen AS har levert innvendige screen til de nye, rehabiliterte lokalene til Dronningen 1

Les mer

Bjørnsletta Skole

Bjørnsletta Skole

Veidekke AS har bygd nye Bjørnsletta Skole etter passivhusstandard. Solskjermingsgruppen har montert utvendig solskjerming – Zipscreen. Styringssystem; Warema Climatronic

Les mer