fbpx
skip to Main Content

Boligprosjekt og tilvalg

Vår lange erfaring og fokus på det profesjonelle markedet gjør oss unike når vi nå vender oss mot boligprosjekter. Vi samarbeider med arkitekten for å finne den beste produktdesignen, med entreprenøren for å finne den mest egnede tekniske løsningen og med beboeren for få finne den optimale funksjonaliteten. Vi har en egen nettside spessielt for tilvalgsprosjekter! Sjekk ut www.ssgbp.no for mer informasjon.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Skansemyrsveien 4

Skansemyrsveien 4

I Skansemyrsveien 4 skal det bygges elleve unike leiligheter fordelt på tre bygg. Solskjermingsgruppen skal levere 54 vertikalmarkiser med zip til leilighetene, i tillegg til å være tilvalgsleverandør for ytterlig solskjerming og varmelamper.

Les mer om ulike boligprosjekter vi jobber med på vår prosjektside: www.ssgbp.no

Illustrasjon: Rambøll

Illustrasjon: Rambøll

Les mer

Waldemars Tårn

Waldemars Tårn

Solskjermingsgruppen AS blitt valgt som leverandør for solskjerming til boligprosjektet Waldermars Tårn.

Waldemars Tårn er et boligprosjekt fra Fredensborg Bolig, i samarbeid med Grape Architects på Aleksander Killandsplass i Oslo. Boligprosjektet går over ti etasjer og har 35 leiligheter. Peab skal bygge Waldemars Tårn og vi gleder oss til å se ferdigstillingen av dette spennende prosjektet i 2021.

Vi leverer ofte solskjerming som tilvalg til boligprosjekter, men i dette tilfellet er solskjermingen prosjektert inn i boligprosjektet fra utbygger. Alle vinduene på fasadene skal få montert solskjerming som integreres inn i fasadeoppbyggingen. Valget falt derfor på produktet zip screen som er et moderne og stilfullt produkt, i tillegg til å være svært effektivt for skjerming fra soloppvarming. Totalt vil det monteres 138 zip screens på bygget.

Vi takker Peab og Fredensborg Bolig for dette spennende prosjektet.

Illustrasjoner: Grape Architects

Illustrasjoner: Grape Architects

Les mer

Vollebekk, Oslo

Vollebekk, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har blitt valgt som tilvalgs leverandør av solskjerming til Obos og Veidekke’s nye boligprosjekt i Vollebekk.

Byggeprosessen er allerede i gang og i løpet av de neste årene vil hele 800 leiligheter bli bygget. Vi gleder oss til å se resultatet!

Les mer

Sentralt beliggende selveierleiligheter

Sentralt beliggende selveierleiligheter

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør for utvendige terrassemarkiser av Eide Gruppen. Dette er for å sikre at all utvendig solskjerming blir lik for alle, og tilpasset bygget. Produktet som er valgt er en terrassemarkise av modell H60 (Warema) som ivaretar innehaverens muligheter til at både forlenge sommermånedene og  samtidig kompletteres med varmelamper for bruk under hele året.   

Les mer

Innseilingå, Stavanger

Innseilingå, Stavanger

Prosjektet består av 117 leiligheter fordelt på fem bygg. Byggenes beliggenhet er sentralt ved innseilingen til Stavanger. Byggene er plassert solrikt mot syd og vest.

Les mer

Holmenveien 7, Vinderen

Holmenveien 7, Vinderen

Solskjermingsgruppen AS har prosjektert og levert utvendige persienner som standard og tilvalg til dette boligprosjektet på 25 leiligheter i Holmenveien 7 på Vinderen. Neptune Properties leverte boligene med utvendige persienner som standard på solutsatte fasader. I tillegg fikk boligkjøperne mulighet til å bestille persienner som tilvalg der det ikke ble levert som standard. Arkitekten valgte farger på solskjermingen for å sikre at det passer fasaden og blir likt for alle. WMS-motor og styring med fjernkontroll, ferdig montert og klart til bruk ved innflytting.

Les mer

Sameiet Nedre Skøyen Vei

Sameiet Nedre Skøyen Vei

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør av utvendig frontscreen ved sameiet/styret i Nedre Skøyen Vei. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle, og tilpasset byggene. Fjernkontrollstyrt betjening. Produktene gir meget bra sol-og vindskjerming på de inntrukne balkongene, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

Les mer

Hellerudveien, Lommedalen

Hellerudveien, Lommedalen

Solskjermingsgruppen AS har,for Bøhmer Entreprenør, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg til Hellerudveien, Lommedalen.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med entreprenør. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset rekkehusene. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget. Rekkehusene fikk terrassemarkiser og Zip/ frontscreen på balkongene. Alle produktene ble levert fra vår tyske leverandør Warema.

 

 

 

 

Les mer

Christinedal Sameie, Bryn

Christinedal Sameie, Bryn

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør av utvendig solskjerming på vegne  av Schage Eiendom og Sameiet. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset byggene. Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

 

Les mer

Marienfryd Sameie, Ensjø

Marienfryd Sameie, Ensjø

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør av utvendig solskjerming av sameie i 2014, og har levert solskjerming etter hvert som trinnene ble ferdig. Totalt 6 trinn, vi har levert til alle unntatt trinn 1 –høyblokka.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med representant fra sameie/styret. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset byggene. Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

 

Les mer

Sørengkaia Byggetrinn 6, Oslo

Sørengkaia Byggetrinn 6, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har,for Sørengkaia Byggetrinn 6, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Sørenga Utvikling og Realbygg. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

 

Les mer

Sørengkaia Byggetrinn 5, Oslo

Sørengkaia Byggetrinn 5, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har,for Sørengkaia Byggetrinn 5, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Sørenga Utvikling og Veidekke. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget

Warema Pergola:

Pergola_BT5

Warema Zip-screen:

Zipscreen_Sørenga

 

Les mer

Sørengkaia Byggetrinn 4, Oslo

Sørengkaia Byggetrinn 4, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har,for Sørengkaia Byggetrinn 4, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Sørenga Utvikling og AF-Gruppen. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget

Les mer

Sørengkaia Byggetrinn 3, Oslo

Sørengkaia Byggetrinn 3, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har,for Sørengkaia Byggetrinn 3, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Sørenga Utvikling og Backe. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

Les mer

Sameiet Cappelens Vei, Nordstrand

Sameiet Cappelens Vei, Nordstrand

Solskjermingsgruppen AS ble av sameiet valgt som leverandør av utvendig solskjerming . Produkter og farger ble valgt av arkitekten, dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset byggene. Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

 

Les mer

Ellipsen Borettslag, Gladengtunet-Ensjø

Ellipsen Borettslag, Gladengtunet-Ensjø

Solskjermingsgruppen AS ble av Obos og Ellipsen borettslag valgt som leverandør av utvendig solskjerming. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle, og tilpasset byggene. Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

Les mer

Fernanda Nissens vei 10, Oslo

Fernanda Nissens vei 10, Oslo

Solskjermingsgruppen AS har, for Fernanda Nissens vei 10 i Oslo, prosjektert og levert utvendig solskjerming fra Warema som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Selvaag Bolig og entreprenør. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget

Les mer

Sørengkaia Byggetrinn 2

Sørengkaia Byggetrinn 2

Solskjerming på Sørengkaia

Solskjermingsgruppen AS har,for Sørengkaia Byggetrinn 2, prosjektert og levert utvendig solskjerming som tilvalg.  Produktene ble valgt av arkitekten i samarbeid med Sørenga Utvikling og Backe. Dette for å sikre at all utvendig solskjerming blir likt for alle og tilpasset bygget. Hver enkelt boligkjøper fikk tilbudt dette  i tilvalgsfasen, og investeringen ble bakt inn i leilighetssummen. Alt er ferdig og klart til bruk ved innflytting.  Fjernkontrollstyrt betjening.  Produktene gir meget bra solskjerming, samtidig som de ivaretar arkitekturen på bygget.

http://www.sorenga.no

Les mer
Back To Top