fbpx
skip to Main Content

Nybygg, næring og prosjekt

Uansett om du er arkitekt, entreprenør eller drifter og utvikler næringsbygg, har vi den brede kompetansen du ønsker deg for lekker og fornuftig tilpasset solskjerming på dine fasader. Vi har god kompetanse på lover og forskrifter for fasader og vil ivareta byggets behov for dette.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Takterrasse: Dronning Mauds gate 1-3

Takterrasse: Dronning Mauds gate 1-3

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert parasoller, terrassemarkiser og glassrekkverk til den nye takterrassen på kontorbygget i Dronning Mauds gate 1-3 i Oslo.

Takterrassen i Dronning Mauds gate er på hele 650 kvadratmeter og har utsikt mot den fine Oslofjorden. Selve bygget er over gaten fra det nye Nasjonalmuseet, Nobels Fredsenter og starten på Aker brygge. Bygget har gjennomgått en total rehabilitering i løpet av 2020, med blant annet fornyelse av fasaden og utvidelse av 11.etasje med takterrasse. Det er planlagt ferdigstillelse av prosjektet i slutten av 2021, men allerede nå kan vi se tegn på at prosjektet begynner å bli ferdigstilt. Vi i Solskjermingsgruppen har blant annet fullført vår del av prosjektet – skjerming på en av de flotteste takterrassene i Oslo.

Hev og senk rekkverk skjermer for vind og sikrer takterrassen

Hev og senk rekkverk som fungerer både som fallsikring og som vindskjerming på takterrassen. Det er levert 96 stk. individuelle hev og senk rekkverk, som til sammen utgjør over 125 meter med skjerming. Rekkverket kan enkelt justeres mellom to ulike høyder på 1,2 meter og 2,1 meter. Dette gjør det mulig å skjerme takterrassen mot sterk og kjølig vind, uten å forstyrre den fine utsikten.

Vi designet og utviklet forsterket innfesting med mulighet for LED-lysstolper

Sammen med vår svenske produsent Svalson har vi spesialutviklet rekkverksstolper med LED-lys til dette prosjektet. Vi så et behov for å gi enda mer styrke og stabilitet til rekkverket, grunnet at gjerdene i tillegg til fallsikring også er vindskjerming. Det er svært høye krav til styrke og stabilitet, så det var viktig for oss at gjerdene hadde god slitemotstand og innfesting. Vårt gode samarbeid med produsenten av rekkverkene gjorde det mulig å få spesiallaget rekkverkstolpene med LED-belysning. Sammen med Svalson designet og utviklet vi stolpene, som nå har blitt til et nytt produkt i Svalson sitt sortiment.

Glassene gir fallsikring og vindskjerming, samtidig som at de ikke hindrer utsikten.

Parasollene gir fleksibel skjerming og skaper god atmosfære

Det er levert ni parasoller i modellen Albatros, som er vår kraftigste og mest robuste parasoll for vindutsatte steder. Parasollene er utstyrt med LED belysning i spilene og fastmonterte varmelamper. LED belysningen gir parasollene et estetisk løft og skaper en god atmosfære på kveldstid når nattemørket kommer. Varmelampene holder gjestene varme på kjølige dager og kvelder, så det holdes en komfortabelt klima på takterrassen.

Markisene skaper naturlige samlingspunkter på takterrassen

Fem stk. terrassemarkiser i modellen XL er også levert for skjerming av takterrassen. Markisene er montert ovenfor baren, utekjøkkenet og et spiseområde. Det skapes en fin og naturlig kontrast mellom parasollene og markisene på takterrassen, uten at det oppleves som to separate soner. Duken på markisene og parasollene er svært like, så det ikke skaper visuelle forstyrrelser. Vi har hele tiden fokusert på at gjester skal kunne bevege seg fritt på takterrassen, uten forstyrrelser fra skjermingen.

Vi takker Pecunia for tilliten på dette prosjektet og for nok et godt samarbeid!

Dronning mauds gate takterrasse
Dronning mauds gate takterrasse
Dronning mauds gate takterrasse
Takterrasse parasoller
Dronning mauds gate
Dronning mauds gate takterrasse
Dronning mauds gate takterrasseDronning mauds gate takterrasseDronning mauds gate takterrasseTakterrasse parasollerDronning mauds gateDronning mauds gate takterrasse

Les mer

Akersgata 2

Akersgata 2

Solskjermingsgruppen AS har levert en rekke solskjermingsprodukter til det nyoppussede kontorlokalet til Den norske legeforeningen i Akersgata 2, Oslo.

Kontorlokalet på hele 8.400 kvadratmeter har gjennomgått en total innvendig rehabilitering og oppussing i løpet av det siste året. Lokalet ble ferdigstilt i Oktober 2020 og Den Norske Legeforeningen fikk flytte inn i sitt nye og flotte bygning. I første og andre etasje i bygget er det etablert ett nytt kurs- og konferansesenter, i de resterende fem etasjene er det moderne kontorlokaler.

Solskjermingsgruppen har levert både utvendig og innvendig solskjerming til kontorlokalet, som er koblet opp til et avansert automatikk- og styringssystem.

Utvendig solskjerming til kontorlokalet

Det er montert ca 200 vertikalmarkiser med zip som utvendig solskjerming på kontorlokalet. Vertikalmarkisene med zip hindrer soloppvarming og gir et godt inneklima for de ansatte. Duken på vertikalmarkisene er perforert, noe som vil si at duken gir utsyn mot den siden som har mest lys. Dette gir kontorlokalet et lyst og mer åpent miljø, da duken ikke er helt lysblokkerende. Ansatte får på denne måten godt dagslys og utsyn, men blir skjermet for varme og innsyn.

Unik vindusform skapte utfordringer for solskjerming

I kontorlokalet er det også levert en rekke innvendige solskjermingsløsninger til vinduer der det ikke var mulighet for å installere utvendig solskjerming. Akersgata 2 er et historisk bygg som har noen unike vinduer i en trekantet form. Formen på vinduene skapte utfordringer for utvendig solskjerming, så det var behov for å finne en alternativ løsning til disse vinduene. I tillegg til at formen på vinduene var trekantet, var det også en stor vindusflate som måtte skjermes. Solskjermingsgruppen har både innvendige- og utvendige solskjermingsprodukter for trekantete vinduer, men ingen produkter som kunne dekke behovet for å skjerme en så stor vindusflate. Vår prosjektleder arbeidet sammen med vår Tyske produsent Warema for å finne en alternativ løsning for disse utfordringene.

møterom solskjerming
møterom solskjerming
solskjerming kontorlokale
akersgata 2
zip screen
møterom zip screen
solskjerming trekantvindu
solskjerming solseil
innvendig solskjerming trekantvindu
utsyn screen
kontor solskjerming
skråvindu solskjerming
møterom solskjermingsolskjerming kontorlokaleakersgata 2zip screenmøterom zip screensolskjerming trekantvindusolskjerming solseilinnvendig solskjerming trekantvinduutsyn screenkontor solskjermingskråvindu solskjerming

En helt ny solskjermingsløsning for de unike vinduene

Løsningen vår for å dekke disse behovene ble en helt unik innvendig solskjermingsløsning, bestående av ett eller flere solseil. Den kreative løsningen er tilpasningsdyktig etter form og vindusstørrelse, så det gjorde det mulig å tilpasse skjermingen etter behov. Noen trekantete vinduer på bygget var mindre enn andre, så da tilpasset vi solseilene deretter. De større vinduene hadde behov for fire solseil for å kunne dekke hele vindusflaten, andre vinduer trengte bare ett solseil. Den kreative løsningen dekket behovet for solskjerming på en funksjonell måte, samtidig som at solseilene passer til estetikken til kontorbygget. Solseilene går på samme automatikksystem som resten av bygget, men har også muligheten for overstyring med veggsender.

Automatisk styringssystem

Styringssystemet ivaretar inneklima og varmepåkjenning automatisk, slik at lokalene skal ha best mulig klimakontroll. Det er montert værstasjoner på taket og fasadene til bygget, slik at det automatisk registreres sollys og varmepåkjenning . Værstasjonene registrerer da hvilke fasader som er utsatt for sollys og varmepåkjenning og vil justere solskjermingen deretter. Styringssystemet vil sende solskjermingen automatisk opp eller ned etter hvor det registreres sol på fasaden. Det er også åpnet for mulighet for å overstyre den automatiske solskjermingen med trådløse brytere på sentrale områder som møterom og kontorer. De trådløse bryterne gir de ansatte fleksibilitet til å velge om de ønsker solskjermingen på kontorlokalet oppe eller nede selv.

Vi takker Seltor for spennende oppdrag!

Les mer

Factory Tøyen

Factory Tøyen

Solskjermingsgruppen har levert innvendig solskjerming til det nyoppussede kontorlokalet Factory Tøyen i Oslo. Det som tidligere var en gammel tekstilfabrikk på 6000 kvadratmeter har nå blitt renovert og gjort om til et coworking space. Hele lokalet vil inneholde kontorlokaler, coworking space, eventlokaler, restauranter og andre virksomheter som medlemmene av Factory Tøyen kan benytte seg av.

SOLSKJERMING TIL GLASSTAK

MAD arkitekter gjorde en flott jobb under renoveringen med å bevare byggets historie og mye av den originale arkitekturen. Under renoveringen ble det bestemt at de ønsket å tilbakeføre det originale glasstaket, som hadde blitt fjernet i andre halvdel av 1900-tallet. Det nye glasstaket slipper inn masse lys og skaper en frisk og luftig atmosfære i rommet.

Med et så stort glasstak trengs det også naturligvis solskjerming for å hindre soloppvarming og forstyrrende solstråler. Vi har delt inn glasstaket i to soner, hvor hver sone har sin egen automatikkstyring. På grunn av stålkonstruksjonene sin varierende størrelse er også screendukene forskjellige i størrelsen fra hverandre. Screendukene til glasstaket varierer i størrelsen mellom 1,5 meter til hele 5 meter, og har en naturlig beige farge på duken. Det var svært viktig å ikke bruke lystette duker, men heller bruke duker som slipper inn lys uten blending fra solen. På den måten vil lokalet fremdeles benytte seg av naturlig og friskt lys, selv når solskjermingen er i bruk.

INNVENDIG SOLSKJERMING

Det er også levert manuelle rullegardiner til vinduene i syd og vest i det øverste etasjen, samt innvendige motoriserte rullegardiner i auditoriet og de andre etasjene. Dukene på disse rullegardinene står i samme stil som screenduken til glasstaket. Rullegardinene er også dagslysoptimalisert ved at de slipper inn lys, men hindrer blending og oppvarming fra solen.

Vi takker for oppdraget og gleder oss til å se hvordan Factory Tøyen utvikler seg.

Les mer

DB Schenker

DB Schenker

Solskjermingsgruppen AS har levert produktet multiskjerm til DB Schenker på Alnabru i Oslo.

Lamellene på multiskjermen henger som en spilevegg foran glasset ved inngangen til DB Schenker. Lamellene på fasaden skjermer for sterkt solskinn inn i glassbygningen, samtidig som at solskjermingen skaper et estetisk spill i fasaden. Lamellene er montert i ulike vinkler i forhold til glassfasaden bak, noe som gir et godt utsyn til områdene utenfor.

Siden multiskjerm produktene produseres av Solskjermingsgruppen her i Norge har vi god kontroll og over produksjonen og sluttresultatet. Dette gir oss god kompetanse til å kunne finne den rette løsningen til enhver prosjekt og tilpasse produktene våres ettersom. Vi samarbeider tett med arkitekt og byggherre for å komme opp med en løsning som innfrir alles forutsetninger. Dette innebærer ofte at vi er med på prosjektering av fasaden slik at innfestningen tilfredsstiller kravene for å holde solskjermingen oppe, samtidig som at arkitekt har kontroll over fasadeutformingen.

Se video av 3D visualiseringen av løsningen lenger ned.

solskjerming næringsbygg
solskjerming næringsbygg
fast solskjerm
fast solskjerm
solskjerming fra innsiden
profiler på fast solskjerm
solskjerming på glass
solskjerming næringsbygg
solskjerming næringsbyggfast solskjermfast solskjermsolskjerming fra innsidenprofiler på fast solskjermsolskjerming på glasssolskjerming næringsbygg

Les mer

Verdensarvsenteret på Vega

Verdensarvsenteret på Vega

Solskjermingsgruppen AS avd. Trøndelag er stolt leverandør av solavskjerming og klimastyring til Vega verdensarvsenter i Nordland. Det er blitt et utrolig flott bygg som er nydelig tilpasset beliggenheten og naturen på Vega. Det var offisiell åpning av Verdensarvsenteret 13. juni 2019 ved Kronprins Haakon tilstede.

SOLSKJERMING MED GODT UTSYN

Fargene som er valgt på vinduer og zip screen aluminiumsdeler er RAL 6021 blekgrønn, screenduken er nr. 71622. Hele bygget har et organisk og naturlig utrykk, så det var viktig at solskjermingen også innfridde disse visuelle pregene. Screenduken gir også et tydelig utsyn til havet og naturen selv når duken er nede.

SPARK studio har laget arbeidstegninger til Verdensvarsenteret på Vega. Skisseprosjekt og vinnerutkast fra konkurranse ble vunnet av Ekberg Lous arkitekter. Alt av interiør har SPARK studio stått for.

FØRSTE VERDENSARVSENTERET I NORGE

Vegaøyan ble skrevet inn på UNESCOs liste over verdens natur-og kulturarv i 2004 og prosjektet har vært under bearbeidelse siden 2008. Vega Verdensarvsenter er det første verdensarvsenteret som bygges i Norge. Senterets oppgaver er blant annet å gi god informasjon om vår verdensarv, samt naturveiledning. Det unike kulturlandskapet med ærfugltradisjonen var den viktigste grunnen til at Vegaøyan fikk verdensarvstatus i 2004. Derfor er det aller meste av verdensarvområdet lagt i øyriket utenfor hovedøya.

Vi anbefaler alle og legge inn et besøk på det vakre Verdensarvsenteret og Vegaøyan.

Vega Verdensarvsenter solskjerming
Vega Verdensarvsenter solskjerming
zip screen
screen solskjerming
grå zip screen
Verdensarvsenter solskjerming
zip føring
solskjerming zip screen
screenduk innvendig
utvendig skjerming
vindu screen
Vega Verdensarvsenter
Vega Verdensarvsenter solskjermingzip screenscreen solskjerminggrå zip screenVerdensarvsenter solskjermingzip føringsolskjerming zip screenscreenduk innvendigutvendig skjermingvindu screenVega Verdensarvsenter

Les mer

Tårnet Kulturarena, Oslo

Tårnet Kulturarena, Oslo

Vi har gleden av å annonsere at vi har blitt valgt som leverandør til Tårnet Kulturarena!

I mai 2019 åpner Oslos nye store kulturarena med kapasitet på opptil 6000 mennesker, lokalisert på Økern i Oslo. Vi skal levere et fullstendig pergolasystem med hele 12 pergolaer til kulturarenaen.

De flotte renderbildene er laget av Radius Design

Les mer

Lerøy Midt Jøsnøya

Lerøy Midt Jøsnøya

Solskjermingsgruppen AS, avd. Trøndelag er stolt leverandør av solavskjerming til Lerøy Midt på Jøsnøya på Hitra.

Solskjermingsgruppen har levert Warema zip screen på kontor- og produksjonsbygget til Lerøy Midt Jøsnøya. Zip screen styres automatisk av klimastyringen Warema Climatronic. Brytere inne på hvert kontor gjør det mulig og betjene zip individuelt ved behov.

Arkitektene hos Øystein Thommesen AS har tegnet et flott anlegg som ligger nydelig til i sjøkanten på Jøsnøya, Hitra. Våre zip med blå screenduk kler kontorbygget veldig godt og matcher Lerøy sin logofarge.

Vårt samarbeide med Stjern Entreprenør AS har vært veldig bra og vi gratulerer Lerøy Midt med et flott nytt bygg.

Inne i resepsjonen med zip screens nede

Feste til Zip Screen

Les mer

Helsevakta i Trondheim

Helsevakta i Trondheim

Solskjermingsgruppen AS, avd. Trøndelag er stolt leverandør av solavskjerming til Nye Helsevakta i Trondheim.

Solskjermingsgruppen har levert Warema zip screen på tre fasader til Nye Helsevakta. Zip screen styres automatisk av Warema Climatronic men det er montert bryter inne på hvert rom slik at bruker kan betjene zip individuelt ved behov.

Våre faste skodder fra HAWA er montert i vindussmyget sammen med zipscreen og står 50mm ut fra fasaden. Skoddene har et unikt utstanset mønster som er utarbeidet av arkitektene Inger Johanne Rushfeldt og Jens Kjesbu Johannessen hos Pir II arkitekter.

Når solen skinner på de lager de et vakkert mønster på fasaden og gjør den enda vakrere.

Vårt samarbeide med Ruta Entreprenør har vært veldig bra og Trondheim kommune er veldig fornøyd med bygget.

Les mer

Nye Voss Gymnas

Nye Voss Gymnas

Nye Voss Gymnas er et tilbygg på 12 800 kvadratmeter til den gamle skolen Voss Gymnas. Fem skoler har blitt til to nye.
Den gamle delen er nå under oppgradering og vi har vært så heldige og få også dette oppdraget.
Til dette nye tilbygget har vi levert Delta zip og Climatronic.

Les mer

Otto Nilsensvei 12, Trondheim

Otto Nilsensvei 12, Trondheim

Unikt miljø-og kontorbygg hvor vi har levert Warema fasadepersienner type E80A6S med uthengt persiennekasse. Motoriserte rullegardiner med screenduk er montert på glassfasaden. Manuelle rullegardiner er montert på de andre vinduene i teglfasaden.
Klimastyring som er brukt, Warema KNX.

Les mer

Åse Sjukeheim, Ålesund

Åse Sjukeheim, Ålesund

Ålesund kommune utvider og rehabiliterer tilsammen 7 100 kvm. Alle vinduer skjermes med screen eller persienner. På de mest vindutsatte vinduer monteres Zip-screen for vindhastighet inntil 25 m/sek. All solskjerming styres via Warema Climatronic.

Les mer

Flesland, Bergen

Flesland, Bergen

Ny terminal på Flesland som er oppgradert fra 2,8 til 6 mill. passasjerer. Solskjermingsgruppen avd. Hordaland leverer unike spesialløsninger for solskjerming i glasstak og på store veggflater. Arbeidene har pågått i årene 2016-2017, og den endelige åpningen var i august 2017. Det er levert zip- og rullegardiner fra Erco.

Les mer

Grimelundsveien 4, Oslo

Grimelundsveien 4, Oslo

I samarbeid med Vedal Entreprenør leverer SSG flere ulike solskjermingsprodukter i forbindelse med oppføring av 20 luksusleiligheter fordelt på seks bygg. Prosjektstart 2016-2018

Les mer

Elverum VGS

Elverum VGS

Skolen skal rehabiliteres og 3.000kvm nybygg utføres over fire år til utgangen av 2019. Solskjermingsgruppen AS tilfører 311stk / 1.000kvm motoriserte persienner for å i vareta både varmeinnslipp, men også lysreguleringen i skolens arealer.

Les mer

Gimle I Jotun

Gimle I Jotun

Jotun bygger et nytt konsern- og FoU-senter med tilhørende fasiliteter som informasjonssenter, auditorium, kantine og parkeringshus på Gimle i Sandefjord. Senteret skal totalt romme ca. 650 ansatte og være klar for innflytting i 2019. Solskjermingsgruppen AS leverer Zip Screen fra Warema.

Les mer

UNESCO, Verdensarvsenteret på Vega

eksempel på solskjerming for bygg trondheim
eksempel på solskjerming for bygg trondheim

Arkitekt: Ekberg Lous Arkitekter
Illustrasjon: © Ekberg Lous Arkitekter og Dosocreative

Arkitekt: Ekberg Lous Arkitekter
Illustrasjon: © Ekberg Lous Arkitekter og Dosocreative

eksempel på solskjerming for bygg trondheim

Solskjermingsgruppen Trøndelag er leverandør på solskjerming til det nye UNESCO Verdensarvsenteret på Vega.
Prosjektet har vært under bearbeidelse siden 2008 og er det første verdensarvsenteret som bygges i Norge. Senterets opppgaver er blant annet å gi god informasjon om vår verdensarv, samt naturveiledning.

Verdensarvsenterets plassering ytterst i havgapet på Gardsøya, nord for Vega, stiller strenge krav til type solskjerming. Valget av produkter til dette bygget falt på Warema Zip screen som er beregnet for vindstyrke på opptil 25 m/sek.

Les mer

Orkla City, Skøyen

Orkla City, Skøyen

Orkla Foods bygger nytt hovedkontor på Skøyen. Kontorbygget har en bygningskropp på 7 etasjer og et tårn på 16 etasjer . Bygget forventes ferdig medio 2018. Solskjermingsgruppen AS leverer ca 800 stk Zip Screen fra vår leverandør Warema i Tyskland.

Les mer

Nye Nasjonalmuseet, Vestbanetomten i Oslo

Nye Nasjonalmuseet, Vestbanetomten i Oslo

Statsbygg bygger nytt museum for visuell kunst på oppdrag for kulturdepartementet, lokalisert ved rådhuset på Vestbanetomten i Oslo.
Rådhusplassen vil med dette bygget få en klar avgrensning mot vest. Det store museet blir et overgangsledd mellom det nye sentrumsområdet ute ved fjorden og den eldre bykjernen. Det nye Nasjonalmuset skal ikke konkurrere arkitekturmessig med Rådhuset, men blant annet vise respekt for de gamle stasjonsbygningene.
Solskjermingsgruppen AS er glad for å ha fått mulighet til å levere solskjerming til Nordens største kunstmuseum.

Les mer

Søbstadvegen 65, Trondheim

Søbstadvegen 65, Trondheim

Solskjermingsgruppen AS, avd Trøndelag fikk tidligere i år et leveringsoppdrag på solskjermingsprodukter for Søbstadvegen 65 i Heimdal. Dette gjaldt ombygging av Statpeds eksisterende bygg i området.

Produktene som er levert er  skrå lamellgardiner og zip-screen fra vår leverandør Warema  og Delta i Tyskland.  VET-systemet (hengende duksystem i kroker) kommer fra vår leverandør Erco i Sverige. Dette produktet egner seg godt på store flater.

Solskjermingsgruppen AS fikk jobben pga lang erfaring med  kreative løsninger  til utfordrende fasader.

 

Les mer

Statens Vegvesen Steinkjer

Statens Vegvesen Steinkjer

Solskjermingsgruppen AS, avd Trøndelag, har levert utvendig solskjerming til  Statens Vegvesens nye tilbygg og rehabilitering av eksisterende bygg i Steinkjer.

Produktet som ble valgt er utvendige persienner fra vår leverandør Warema i Tyskland, type E80A6S, samt klimastyring Warema Climatronic som styrer alle motorpersiennene.

Les mer

Solskjermingsgruppen AS har levert Zip-screen til Sluppenveien 17BC i Trondheim

Solskjermingsgruppen AS har levert Zip-screen til Sluppenveien 17BC i Trondheim

 

Vi i Solskjermingsgruppen AS er stolte av å være leverandør av ZIP screen til dette flotte bygget i Sluppenveien 17BC som har fått navnet Stålgården nord.

Bygget  på Sluppen vant eiendomsprisen 2015 og har fått stor omtale i Adresseavisen.

Stålgården nord er et kontorbygg på rundt 13.150 kvadratmeter. Det er et passivhus med energiklasse A, og er det første bygget i Norge som tar i bruk thermoaktive dekker. ARC Arkitekter har tegnet bygget. Byggherre er Kjeldsberg Eiendom AS.

Denne leveranse besto av 133 stk Delta zip type 105D og Climatronic klimastyring.

Les mer

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Thora Storm Vgs i Trondheim. Entreprenør for prosjektet er Reinertsen AS. Skolen  åpnet dørene etter vinterferien 2015. Den nye skolen består av en totalrenovert byggning fra den gamle  som er knyttet til det store nybygget.  Nå fremstår skolen  som ny og innholdsrik. Produktene som er valgt er utvendige persienner type E80A6S med dekkasser og styresystemet Warema Climatronic .  Warema Climatronic er et komplett styresystem som gir redusert energiforbruk sørger for at klimaet er riktig. Dette gjøres ved å koordinere all automatikk, ventilasjon, vinduer, oppvarming og kjøling så disse er i stand til å reagere effektivt på eksterne meteorologiske forhold.

 

 

Les mer

Akustikk gardiner

Akustikk gardiner

Solskjermingsgruppen AS har levert akustikk gardiner til Oslo Cancer Cluster innovasjonspark.

Solskjermingsgruppen AS ble valgt som leverandør av akustikk gardiner til nyoppussede Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark der Ullern videregående skole er inkludert.
Med akustiske gardiner absorberes lyden raskere og vil derfor ikke spre seg like mye. Med denne løsningen fås derfor en roligere atmosfære innendørs i bygget.

 

 

Les mer

Innsynstyring flerbrukshall Ullern VGS

Innsynstyring flerbrukshall Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har prosjektert og levert innsynstyring i flerbrukshallen på Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS ble valgt til å prosjektere og levere innsynstyring til flerbrukshallen til nye Ullern VGS. Produktet som er blitt levert er av type ERCO OR1. Dette er et innvendig solskjermingssystem for store glassfasader og tak. Systemet gir en god energibalanse, og hvert system er tilpasset bygningens fysiske forhold og ønsket inneklima.  Systemet styres av en motor, så man enkelt kan velge å åpne eller stenge for sollyset.

Les mer

Utvendige persienner Ullern VGS

Utvendige persienner Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har, for entreprenør Skanska ASA, prosjektert og levert ca 500 utvendige persienner til Ullern videregående skole i Oslo. I dette prosjektet er det både levert persienner med vulstede lameller og skråpersienner. Gamle Ullern skole ble revet våren 2012 og ble ferdigstilt i 2015. Byggene i området går nå under navnet OCCI (Oslo Cancer Cluster innovasjonspark).
Persiennene på bygget er levert i forskjellige farger for å passe inn i arkitekturen. Det er styreskinner på persiennene så disse for å beholde stabilitet i vind og vær.

Det er også levert styresystemet Warema Climatronic som styrer alle motorpersiennene. Warema Climatronic er et komplett styresystem som gir redusert energiforbruk sørger for at klimaet er riktig. Dette gjøres ved å koordinere all automatikk, ventilasjon, vinduer, oppvarming og kjøling så disse er i stand til å reagere effektivt på eksterne meteorologiske forhold.

Med disse løsningene har innovasjonsparken fått en komplett løsning som passer utmerket inn i det arkitekturirske samtidig som bygget er energieffektivt og skjermet.

Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer

KKP

KKP

Solskjermingsgruppen AS leverer utvendige Zip-screen og 490-screen med styringssystem Climatronic

Les mer

Ladebekken 17

Ladebekken 17

Solskjermingsgruppen AS, avdeling Trøndelag har montert utvendige persienner på kontorbygget Ladebekken 17

Les mer

Nore Neset Ungdomsskole

Nore Neset Ungdomsskole

Solskjermingsgruppen Hordaland AS har montert Warema Zipscreen på den nye ungdomsskolen i Os kommune. Styringssystem; Warema Climatronic

Les mer

Dronningen 1

Dronningen 1

Solskjermingsgruppen AS har levert innvendige screen til de nye, rehabiliterte lokalene til Dronningen 1

Les mer

Bjørnsletta Skole

Bjørnsletta Skole

Veidekke AS har bygd nye Bjørnsletta Skole etter passivhusstandard. Solskjermingsgruppen har montert utvendig solskjerming – Zipscreen. Styringssystem; Warema Climatronic

Les mer
Back To Top