fbpx
skip to Main Content

Privat og bolig

Lang erfaring i markedet, gode samarbeidspartnere på leverandørsiden og trygge, dyktige montører, gjør at vi er meget kompetente til å ivareta privatkunders høye krav om kvalitet og gode løsninger.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Pergola på uteplassen

Pergola på uteplassen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert et nytt og stort pergolasystem til en privatkunde i Lillestrøm. Pergolaen skjermer godt for sterk sol, surt regn og kjølig vind – nå kan familien nyte uteplassen sin uavhengig av været.

Pergolaen er det naturlige samlingspunktet på uteplassen

Siden pergolaen er montert direkte på fasaden, fungerer pergolaen som en naturlig forlengelse av huset. De fleksible veggene sørger for total skjerming og gir familien en helt lukket utestue. Dette uterommet kan nytes nærmest året rundt og vil være et naturlig samlingspunkt i hagen.

Fleksibel styring av pergolasystemet

Taket på pergolaen kan åpnes og lukkes, slik at uteplassen skjermes for været. Veggene på pergolaen er integrert sømløst inn i konstruksjonen og kan enkelt sendes opp eller ned. Taket og veggene på pergolaen styres på samme fjernkontroll, slik at kunden enkelt kan kontrollere skjermingen på uteplassen.

Pergolaen har lekker integrert belysning i spilene på taket. Belysningen gir pergolaen en god atmosfære og gjør det mulig å nyte uterommet på mørke sommerkvelder.

Les mer om våre pergolaer her.

pergola uteplass
pergola uteplass
pergola uteplass
uteplass pergola
pergola uteplasspergola uteplassuteplass pergola

Les mer

Italiensk frittstående pergola på uteplassen

Italiensk frittstående pergola på uteplassen

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en frittstående pergola til en privatkunde i Oslo. Denne pergolaen er i modellen Evo fra vår italienske produsent Pratic.

Evo pergola fra italienske Pratic

Kunden ønsket seg en pergola på uteplassen som skjermet godt for sol og regn, samtidig som at duken kunne tåle stor vindbelastning. I tillegg ønsket kunden at konstruksjonene på pergolaen var så minimale som mulig. Vår Evo modell fra italienske Pratic oppfyller alle disse kravene til punkt og prikke, så da tok det ikke lang tid før kunden satte prosjektet i bestilling.

Spesialbestillinger etter nøyaktige mål optimaliserer bruksområdet på uteplassen

Den store og fine uteplassen til kunden har nå fått en ny bruksplass med grill og stor spiseplass. Alle våre pergolaer bestilles etter nøyaktige mål og tilpasses til hvert prosjekt. På den måten kan vi måle opp nøyaktige mål på millimeteren, slik at vi får dekket mest mulig av uteplassen. På denne leveringen kan vi se at konstruksjonen på pergolaen er målt opp nøyaktig, slik at kunden får utnyttet området pergolaen står på. Sluttresultatet her ble en pergola på over åtte meter i lengden, så her har kunden masse plass til å innrede pergolaen slik de selv ønsker.

Vi håper kunden får mange fine dager og kvelder på uteplassen sin i årene fremover.

frittstående pergola
frittstående pergola
selvbærende pergoa
pergola hage
pergola på terrasse
frittstående pergolaselvbærende pergoapergola hagepergola på terrasse

Les mer

Terrassemarkise på uteplassen

Terrassemarkise på uteplassen

Solskjermingsgruppen As har levert tre store terrassemarkiser til dette sjarmerende skipperhuset i Drøbak.

Solfylt skipperhus

Det klassiske skipperhuset ligger rett ved vannet i sommerlige og solfylte Drøbak. Kunden kom til oss med et ønske om å skjerme uteplassen sin, uten at solskjermingen var for fremtredende og synlig på fasaden til huset. Løsningen ble terrassemarkiser med hvit duk, og konstruksjon lakkert i samme farge som fasaden på huset.

Kassettmarkise gir optimal beskyttelse

De tre terrassemarkisene er i modellen K60 fra vår tyske produsent Warema. Markisene er såkalte kassettmarkiser, som vil si at det er montert en kasse på veggen som markisen trekkes inn i. Denne kassetten gir optimal beskyttelse av markisen ved å gi trygg og vanntett oppbevaring når markisen ikke er i bruk. Samtidig er ser kassetten diskré ut på fasaden, spesielt når den er lakkert i samme farge som huset slik som vi har gjort her.

I fronten av markisen er det en LED-stripe som lyser opp mot markisedukens underside. Dette skaper en hyggelig og lun atmosfære på kveldstid når solen begynner å gå ned.

Vi syntes resultatet her ble kjempeflott og ønsker kunden mange fine sommerdager på terrassen fremover!

Nyt gode stunder på terrassen - godt skjermet fra sterke solstråler

Koselig krok i hagen

Koselig krok i hagen

Markisen er lakkert i samme farge som husets fasade

Kassetten til markisen ser nøytral ut på fasadeveggen

Kassetten til markisen ser nøytral ut på fasadeveggen

LED stripen gir en stemningsfull atmosfære på kveldstid

Kassetten trekker lite oppmerksomhet på fasaden

Koselig krok i hagen

Les mer

Italiensk pergola på uteplassen

Italiensk pergola på uteplassen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert et komplett pergolasystem til en privatkunde på Bygdøy i Oslo. Kunden ønsket å fornye uteplassen sin og skape et nytt bruksrom utendørs. Se video av leveransen nederst på siden.

Italiensk pergola på uteplassen

Kunden ønsket å oppgradere uteplassen sin for å kunne benytte den store deler av året. Uteplassen er utsatt for mye vind og sterk sol, så det var viktig å finne en løsning som holdt de sterke vindkastene og skjermet godt for varmen. Valget endte på Nomo modellen til Pratic, som er svært robust og åpner for et fleksibelt bruk av uterommet. Leveggene skjermer godt for både vind og sol, slik at kunden kan kose seg på uteplassen. Taket på pergolaen skjermer også for sol og regn, så uteplassen kan nytes selv ved regnskurer og i sterk sol. Pergolataket kan åpnes og lukkes, så kunden kan selv velge om de ønsker å slippe solen inn i uterommet.

Pergolaen er montert inn i fasaden for å skape en forlengelse av stuen inn til uterommet. Kunden kan dermed gå rett ut i pergolaen fra stuen, uten å måtte bli våt dersom det regner.

Nomo – vår bestselgende pergola

Pergolaen er i modellen Nomo fra Pratic, som er vår italienske produsent og samarbeidspartner. Pergolaen holder svært høy kvalitet og er noe av det beste markedet kan tilby i design, byggematerialer og teknisk funksjonalitet. Solskjermingsgruppen jobber tett med hotell- og restaurantnæringen i Norge og vi samarbeider godt med de største aktørene i markedet. Pergolaene som vi bruker på profesjonelle uteserveringer er de samme pergolamodellene som vi bruker til våre privatkunder. Nomo modellen fra Pratic er vår bestselgende pergola som du kan se på på uteserveringer og i private hjem over hele Norge.

pergola uteplass
pergola uteplass
Italiensk pergola
pergolatak
uteplass
pergolatak
uterom utestue
pergola hus
pergolatak
motorisert pergola
pergola skjerming
inne i pergola
italiensk pergola
uteplass italiensk pergola
pergoladuk
pergola italiensk uteplass
pergola hus terrasse
pergolatak
skjerming
pergola utestue
italiensk pergola uteplass
uterom pergola
pergola duk skjerming
pergola stue
uteplass pergola
pergola uteplassItaliensk pergolapergolatakuteplasspergolatakuterom utestuepergola huspergolatakmotorisert pergolapergola skjerminginne i pergolaitaliensk pergolauteplass italiensk pergolapergoladukpergola italiensk uteplasspergola hus terrassepergolatakskjermingpergola utestueitaliensk pergola uteplassuterom pergolapergola duk skjermingpergola stueuteplass pergola

Fleksible levegger skjermer pergolaen godt

Pergolaen har levegger på alle sidene for å skjerme mot solvarme, vind og innsyn. Dukene styres ved hjelp av samme fjernkontroll og styringssystem som taket på pergolaen. De kan også styres individuelt fra hverandre, så kunden kan selv velge om en, to eller alle dukene skal være oppe/nede. Det er satt inn et ekstra bein på pergolaen, slik at duken på langsiden kunne deles opp i to individuelle duker. Plasseringen av benet gir mulighet for å bruke deler av pergolaen som utgangsdør når resten av leveggene er nede. Den perforerte duken skaper privatliv ved å skjerme for innsyn, samtidig som at utsynet fra pergolaen er godt.

Farger og konstruksjon

Selve pergolaen og dukene er tilpasset etter byggets farger og den moderne arkitekturen. Fargene på pergolasystemet matcher farger brukt på fasaden og pergolaen ser dermed ut som en naturlig del av huset og arkitekturen.

Stemningsfull belysning

De integrerte LED stripene i pergolataket og i konstruksjonen til pergolaen skaper et god og stemningsfull atmosfære på uteplassen. LED belysningen kan skrus av og på ved hjelp av styringssystemet og kan endre farger etter ønske fra kunden.

Vi håper kunden får god nytte av sin nye og flotte uteplass!

Les mer

Pergola på takterrasse

Pergola på takterrasse

Solskjermingsgruppen AS har levert en pergola med skyveglass og levegger til en privatkunde i Lillestrøm. Pergolaen på takterrassen gir et nytt og fleksibelt bruksrom på uteplassen til kunden.

Pergola på takterrassen

Kunden har en bolig med en stor takterrasse på toppen av et boligbygg i Lillestrøm og ønsket å utnytte plassen på takterrassen. Sammen med kunden kom vår konsulent frem til en løsning bestående av en pergola på 5×5 meter med skyveglass og raso levegger. Pergolaen er i modellen Nomo fra den italienske produsenten Pratic.

Innglasset pergola

Skyveglasset på pergolaen er fra den sveitsiske produsenten Hawa. Dette skyveglasset har skinner montert i toppen av pergolaen, slik at det ikke er behov for å ha skyveskinner på gulvet på takterrassen. Siden skinnene er montert i toppen vil rammen på pergolaen se ren og pen ut når skyveglasset er foldet sammen. Skinnene skaper heller ikke fare for snubling og fall i skinnene, da de ikke er montert i gulvet.

Glasset skjermer godt for vind og regn, samt holder godt på varmen fra varmelampene inne i pergolaen. Skyveglasset på pergolaen hindrer heller ikke for utsynet, så kunden kan nyte den flotte utsikten fra takterrassen sin uforstyrret. Hvert glass kan kontrolleres individuelt, slik at kunden kan sette ut glasset der det er behov for vindbeskyttelse.

I tillegg til skyveglasset er det montert raso levegger på alle sidene til pergolaen. Leveggene skjermer godt for soloppvarming av pergolaen, slik at kunden kan nyte uteplassen sin selv på de varmeste soldagene. Duken på leveggene er preforert. Den preforerte duken hindrer innsynet og gir godt utsyn ut fra pergolaen. Det er ikke montert glass i fronten av pergolaen, så der fungerer også leveggen som vindskjerming.

Integrert belysning og varmelamper

Pergolaen har integrerte LED lys i spilene på taket og rammen til pergolaen. Kunden kan selv bestemme farger på LED lysene og dette gir pergolaen en svært hyggelig atmosfære på kveldstiden. Varmelampene er fra den tyske produsenten Solamagic, som gir svært god varmespredning. Varmelampene er montert på rammen til pergolaen og sørger for et godt og behagelig klima i pergolaen på kjølige dager og kvelder.

Fleksibel skjerming

Elementene på pergolasystemet kontrolleres via en fjernkontroll og kan styres individuelt. Taket kan åpnes for å slippe solen inn, så kan man sende ned leveggene for å skjerme for kjølig vind. Det er også mulig å styre veggene individuelt, slik at man kun sender ned veggen der det er behov. Dette gir kunden fullstendig fleksibilitet for å skjerme der de mener det er nødvendig. På en takterrasse er det viktig å tenke på at det kan være en del vind, så å ha en pergola med fleksibel og god skjerming er viktig.

pergola på takterrasse
pergola på takterrasse
takterrasse pergola
pergola glass
takterrasse pergola
pergola på terrasse

Leveggene skjermer for innsyn

Utsyn fra pergolaen

pergola
pergola på takterrassetakterrasse pergolapergola glasstakterrasse pergolapergola på terrassepergola

Les mer

Hev og senk glassrekkverk

Hev og senk glassrekkverk

Hev og senk glassrekkverk til en privatkunde i Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert hev og senk glassrekkverk på terrassen til en privatkunde i Oslo. Rekkverket dekker hele ytterkanten av terrassen og er nesten 12 meter langt. Glassrekkverket har en justerbar høyde (Hev -senk), slik at skjermingen for vinden blir optimal. Dersom glasset ikke er hevet er høyden på rekkverket 1,1 meter, men dersom gjerdet er hevet maksimalt er høyden på rekkverket hele 1,9 meter. Dette gir en stor fleksibilitet for god vindskjerming og skaper en lun og fin uteplass.

Glassrekkverket skjermer for vind og støy

I dette prosjektet hadde kunden et eksisterende gjerde i treverk montert på terrassen sin. Kunden ønsket å bytte til et glassrekkverk fordi treverket blokkerte utsikten og ikke ga god nok vindskjerming. I tillegg var det ønske fra kunden å redusere trafikkstøyen.  Solskjermingsgruppen sine dyktige montører demonterte det eksisterende gjerdet for kunden og satte opp det nye glassrekkverket. Med det nye hev og senk glassrekkverket kan kunden sitte ute på uteplassen sin og nyte den fantastiske utsikten de har – helt uforstyrret fra ubehagelig vind og støy.

Alle våre hev og senk rekkverk er spesialtilpasset etter nøyaktige mål. Dette sørger for at terrassen, balkongen eller uteplassen blir totalt dekket og beskyttet.

Les mer om hev og senk rekkverk her >>

glassgjerde solskjermingsgruppen
glassgjerde solskjermingsgruppen
glass
hev og senk
glassrekkverk
glassgjerde
gjerde glass
hev og senk glassrekkverk
svalson dør
gjerde høydejusterbart
glassgjerde
glassrekkverk
hev og senk glassrekkverk
hev og senk gjerde
glassgjerde solskjermingsgruppenglasshev og senkglassrekkverkglassgjerdegjerde glasshev og senk glassrekkverksvalson dørgjerde høydejusterbartglassgjerdeglassrekkverkhev og senk glassrekkverkhev og senk gjerde

Les mer

Innglassing av pergola, hev og senk rekkverk og parasoller

Innglassing av pergola, hev og senk rekkverk og parasoller

Solskjermingsgruppen har levert parasoller, hev og senk glass, varmelamper og skyveglass til innglassing av pergola til en privat bolig i Oslo.

Kunden har en bolig med et stort og flott uteområde som er utsatt for mye sollys, regn og vind. For å kunne bruke uteplassen mest mulig var det ønsker om å skape en uteplass som ga kunden fleksibilitet i skjermingen, samt at kunden ønsket at skjermingen så fint ut og kunne lett skjules eller pakkes bort.

Skyveglass til innglassing av pergola

Til utområdet på bakkeplan hadde kunden kjøpt en skreddersydd fast trepergola fra før av og ønsket videre skjerming for å kunne benytte rommet på kjølige og vindfulle dager. Skyveglasset som ble valgt er fra den sveitsiske produsenten Hawa, som er en prisbelønt produsent av skyvesystemer. Det som er spesielt med disse skyveglassene er at de ikke henger sammen, slik at du kan velge om du vil sette opp bare ett glass, to glass, tre glass eller alle glassene. Dette gir stor fleksibilitet ved at du kan velge å sette opp glassene nøyaktig der du ønsker skjermingen fra, uten å måtte dekke alle andre steder samtidig. Når alle glassene er satt opp gir det komplett innglassing av pergola.

Et nytt uterom som kan brukes året rundt

En flott side ved å velge et skyvesystem i glass fremfor andre materialer som screenduk, er at glasset gjør at du kan fremdeles se helt uforstyrret ut og inn i uterommet. Dette er spesielt heldig i dette tilfellet hvor kunden har et basseng utenfor og kan følge med på badingen fra rommet. På kveldstid fungerer glasset også som isolasjon og beholder varmen i rommet dersom alle glassene er satt opp. Kunden kan så skru på varmelampene for å varme opp rommet litt ekstra, så kan rommet benyttes som en utestue selv i kjølig vær. Kunden fortalte at familien har hatt besøk av venner og familie som har brukt uterommet selv når gradestokken nærmet seg minusgrader. Kombinasjonen av varmelampene og glasset som isolerer og bevarer varmen gir et behagelig og fleksibelt uterom.

Skyveglass, to parasoller og hev og senk glassrekkverk

Innglassingen av pergolaen gir god skjerming for vind

Glasset gir godt utsyn.

Skyveglasset folder seg pent inn.

Skyveglasset når det er foldet sammen.

Rolig og behagelig uteplass med god skjerming for sol, regn og vind.

Hev og senk rekkverket kan stilles i forskjellige høyder

Fleksibel skjerming med parasoll

Kunden har også kjøpt to parasoller, en til takterrassen og en til å ha ved bassenget. Ved solfylte og varme dager er det viktig at man har mulighet til å trekke seg tilbake i skyggen. Parasollen nede ved bassenget er fra det Tyske firmaet Caravita og er en stor, robust og fin parasoll. Parasollen har sidemast, som vil si at kunden selv kan enkelt justere masten etter hvor det er behov for skygge. En annen fordel med sidemast er at basen på parasollen ikke tar opp plass i midten og kunden kan dermed selv utnytte all skyggen.

Vindutsatt takterrasse

På takterrassen er det hev og senk glassrekkverk som føyer seg rundt en sofagruppe, i tillegg til enda en parasoll som skygger over sitteplassene. Det blåser sterk vind på takterrassen, så det var viktig at parasollen som ble valgt kunne tåle det. Valget på parasollmodell ble da Mezzo fra den tyske produsenten May. Denne parasollen er svært robust og slitedyktig, noe som er viktig når den skal utsettes for sterk vind over flere år. Parasollen kan også enkelt vinkles etter hvor det er behov for skygge ved å snu på vinklingen til sidemasten. Det ble også satt opp et hev og senk glassrekkverk rundt sofagruppen for å gi ytterligere beskyttelse mot vind. Hev og senk rekkverket kan enkelt heves for å bli høyere og gi vindbeskyttelse.

Kunden fortalte at takterrassen ikke ble benyttet før de fikk satt opp parasollen og glassrekkverket. De bruker nå takterrassen ofte og er veldig fornøyd med at de kan sitte komfortabelt på et så vindutsatt sted. Vi håper de koser seg med den fine utsikten på takterrassen!

Takk for samarbeidet

Solskjermingsgruppen takker kunden for tillit under dette prosjektet og for at de sammen fant gode løsninger som passet behovet til familien.

Merk: pergolaen som er avbildet er ikke en fast modell i vårt sortiment, men er noe som kan tilbys etter etterspørsel. Skyvesystemet som gir innglassing av pergola er noe vi kan tilby på alle våre pergolamodeller.

Les mer

Pergola på takterrasse i Oslo

Pergola på takterrasse i Oslo

Solskjermingsgruppen AS har levert en rekke solskjermingsprodukter på takterrassen til en privatkunde i Oslo. Vi jobbet tett med kunden for å finne frem til en løsning som dekket behovet til kunden, samt opprettholdt byggeregler i sameiet og plan- og bygningsetaten.

Pergola på takterrasse

Kunden har en stor og fin takterrasse på toppen av en boligblokk, og ville utnytte mest mulig av denne plassen. Sammen med kunde kom vi frem til at den beste løsningen var et pergolasystem, satt sammen av to pergolaer med integrerte levegger og belysning.

Godt utsyn fra pergolaen

Pergolaen har et inntrekkbart tak, slik at kunden kan selv velge om taket skal være åpent eller lukket. Leveggene skjermer for vind og innsyn, i tillegg til å sørge for at det beholdes et godt klima inne i pergolaen når den er lukket. Det er godt utsyn fra leveggene, så den flotte utsikten fra toppen kan nytes med leveggene nede. Selv om at leveggene på pergolaen har godt utsyn, hindrer den smarte duken innsyn fra den andre siden.

Pergolaen på takterrassen forlenger stuen

Pergolaen på takterrassen er festet til veggen, slik at kunden kan gå rett ut i uterommet sitt fra stuen. Denne forlengelsen av stuen er svært gunstig om man ønsker å utnytte og optimalisere den plassen man har.

Utvendig solskjerming fra Solskjermingsgruppen

Samme kunde har også kjøpt zip screen til vinduer, varmelampe og terrassemarkise fra Solskjermingsgruppen. Det er brukt den samme fargen på duken til zip screenen og terrassemarkisen som det er brukt på leveggene på pergolaen. Dette er for å skape et helhetlig og nøytralt arkitektonisk utrykk på de ulike produktene. For å stå i stil med dette utrykket er duken på pergolaen farget sort, i tillegg til at rammeverket matcher den sorte og mørke fargetonen.

Les mer om pergola her

pergola solskjerming
pergola solskjerming
grå pergola
solskjerming takterrasse
bolig takterrasse
takterrasse pergola
solskjerming takterrasse
pergola takterrasse
utsyn screen
zip screen grå
Pergola med sort duk og hvite spiler
pergola svart sort
pergola
pergola solskjerminggrå pergolasolskjerming takterrassebolig takterrassetakterrasse pergolasolskjerming takterrassepergola takterrasseutsyn screenzip screen gråPergola med sort duk og hvite spilerpergola svart sortpergola

Les mer

Pergola med vegger og tak til privatkunde

Pergola med vegger og tak til privatkunde

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en uteromsløsning bestående av pergola med vegger og tak, varmelamper og LED belysning til en privatkunde i Oslo.

HVILKET BEHOV HADDE KUNDEN?

Kunden hadde kjøpt en zip screen fra oss til tilbygget sitt, og tok kontakt igjen når kunden ønsket å undersøke muligheter for en pergola på terrassen. Kunden ønsket å skape en lun uteplass som skulle fungere som en forlengelse av stuen, samt som et eget uterom. Solskjermingsgruppen Ringfoss ønsket derfor å finne en løsning som skapte fleksibilitet for kunden. Etter videre dialog endte vi opp med en uteromsløsning bestående av Pratic Nomo pergola, Raso levegger, LED belysning og Solamagic varmelamper.

PERGOLA MED VEGGER OG TAK

Pratic Nomo pergola er vår mestselgende modell, både til privat- og proffmarkedet. Modellen har et inntrekkbart tak, noe som gir fleksibilitet til å bestemme om uterommet skal være åpent eller lukket. Når taket er lukket skjermer taket på pergolaen for sol og regn, slik at uterommet kan brukes selv når det regner ute.

Nomo pergolaen har også muligheter for å få integrerte Raso levegger i sidene. Disse veggene på pergolaen skjermer for både innsyn og vind, som igjen gir muligheter for å bruke uterommet under værfylte forhold. Varmelampene fra Solamagic er også montert for å gi uterommet en varmt og lunt klima i vår- og høstmånedene.

FARGEVALG

Fra før hadde kunden kjøpt zip screen til tilbygget sitt, så vi matchet derfor fargen på Raso leveggene i pergolaen til fargen vi brukte til zip screenen. Selve huset er flott designet og har et gjennomført arkitektonisk utrykk, så det var viktig at pergolaen overstemte med farger og utrykk. Rammen på pergolaen ble lakkert i en lys aluminiums grå farge for å matche zip screenen, Raso leveggene og den generelle fargetonen på huset. Selve duken og taket på pergolaen er i en hvit farge som skaper en fin kontrast til rammen og lysner opp uterommet. Det er også satt inn LED belysning i pergolaen for å skape en fin atmosfære i uterommet.

Vi gratulerer kunden med en flott forlengelse av stuen!

uterom pergola
uterom pergola
pergola med tak og vegger
Pergola med hvit duk og hvite spiler
hageinspirasjon
uterom
pergola metall tak
utemiljø pergola vegger
pergola med vegger og tak
pergola med vegger
pergola på terrassen
pergola tak
uterom pergolapergola med tak og veggerPergola med hvit duk og hvite spilerhageinspirasjonuterompergola metall takutemiljø pergola veggerpergola med vegger og takpergola med veggerpergola på terrassenpergola tak

SE VIDEO AV PERGOLA MED VEGGER OG TAK HER:

Les mer

Pergola til privatkunde i Oslo

Pergola til privatkunde i Oslo

TETT SAMARBEID

Kunden tok kontakt med Solskjermingsgruppen for å få hjelp til en solskjermingsløsning til terrassen sin. Vi jobbet med kunden for å finne ut hvilke behov de hadde og kom med en rekke ulike forslag. Sammen med kunde landet vi til slutt på en pergola med integrerte raso levegger.

ITALIENSK PERGOLA

Pergolaen er av modellen Pratic Nomo og er hele 7 meter lang og 4 meter bred. På grunn av den store størrelsen har familien valgt å ha to sittegrupper inni pergolaen, samtidig som de har plass til flere stoler og annen pynt om ønskelig. Pergolaen følger husets form og strekker seg fra husveggen og ut. Alle våre pergolaer er spesialtilpasset etter nøyaktige mål, på den måten kan kundene utnytte uteplassen til det maksimale.

pergola uterom terrassesolskjerming pergola uteplass

PERGOLAEN GIR ET HELT NYTT UTEROM

Det er integrerte Raso levegger på alle sider av pergolaen, noe som gir le for både vind og innsyn. Ved å stå inni pergolaen vil det fremdeles være utsyn, men om man står utenfor er det svekket innsyn. Leveggene sørger også for et behagelig klima i pergolasystemet. Dersom både tak og vegger er lukket vil pergolaen varmes opp, og dersom man også har varmelamper skaper dette et uterom som også kan brukes på vinteren. I dette tilfellet fortalte familien at de har brukt pergolaen i alle slags sesonger og at de satt ute i pergolaen i romjulen uten problemer.

Denne familien har virkelig utnyttet uteplassen sin og skapt et helt nytt uterom!

pergola solskjerming terrasse
pergola solskjerming terrasse
pergola
uterom solskjerming
terrasse solskjerming
solskjerming pergola
solskjerming pergola uteplass
terrasse uterom solskjerming
pergola privat
pergola solskjerming
pergola uterom terrasse
pergola solskjerming terrassepergolauterom solskjermingterrasse solskjermingsolskjerming pergolasolskjerming pergola uteplassterrasse uterom solskjermingpergola privatpergola solskjermingpergola uterom terrasse

Les mer

Privat takterrasse i Oslo

Privat takterrasse i Oslo

Vi har levert en pergola til en privat takterrasse i Kværnerbyen i Oslo

Pergolaen har integrerte levegger som kan kjøres opp/ned via en fjernkontroll eller app. Kunden kan derfor velge om de ønsker å ha alle veggene oppe/nede på pergolaen til takterrassen, eller om de kun ønsker å ha en av veggene nede. Dette er svært praktisk dersom det for eksempel blåser litt slik at man ønsker le fra vinden, men fremdeles ha de andre veggene oppe for å nyte utsikten og solen.

I likhet med leveggene kan også taket på pergolaen kjøres inn/ut, alt etter hva kunden ønsker selv. For å slippe inn solen kan de bare kjøre taket inn, men fremdeles ha leveggene nede for å skjerme for vinden. Et slikt pergolasystem på takterrassen skaper mange muligheter for å benytte uteplassen sin!

Pergolaen og leveggene skaper et så lunt og behagelig sted at det kan regnes som en forlengelse av rommet. Kunden sier at de allerede har hatt mange gjester på besøk til langt på nattestid, uten problemer med kulde og vind.  Varmelampene varmer godt og leveggene skaper en ny utestue på takterrassen. Slik utnytter man virkelig plassen man har når man bor i en storby.

Takterrasse, levegger og pergola (1)
Takterrasse, levegger og pergola (1)
Pergola på takterrasse
Takterrasse, levegger og pergola (1)
privat takterrasse pergola
Takterrasse, levegger og pergola (1)
Pergola varmelampe privat
pergola takterrasse
Takterrasse, levegger og pergola (1)Pergola på takterrasseTakterrasse, levegger og pergola (1)privat takterrasse pergolaTakterrasse, levegger og pergola (1)Pergola varmelampe privatpergola takterrasse

SE VIDEO AV DEN FLOTTE TAKTERRASSEN HER

Les mer

Pergolasystem til privatkunde i Kragerø

Pergolasystem til privatkunde i Kragerø

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert et flott pergolasystem til privatkunde på en hytte i Kragerø. Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med faste glassvegger og Raso nedsenkbare levegger. I tillegg er det montert Solamagic varmelamper for kalde dager
Med denne løsningen kan kunden trygt sitte utendørs store deler vår, sommer og høst både i sol og regn. På gode dager kan taket kjøres tilbake for å slippe solen inn, mens på regnfulle dager kan tak og vegger lukkes for å gi en hyggelig utestue.

pergola på hytta
pergola på hytta
pergola hytte
solskjerming hjemme pergola
solskjerming hjemme
pergola privatbolig
innvendig bilde av pergola på terrassen
pergola screens privatbolig
pergola på terrassen
pergola privatbolig
pergola på terrassen bolig
pergola på hyttapergola hyttesolskjerming hjemme pergolasolskjerming hjemmepergola privatboliginnvendig bilde av pergola på terrassenpergola screens privatboligpergola på terrassenpergola privatboligpergola på terrassen bolig

Les mer

Pergola Stavanger

Pergola Stavanger

Espenes AS har levert Pergola Stavanger.

Espenes AS har levert et flott pergolasystem til privatkunde i Stavanger. Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med skyveglass og en nedsenkbar Raso levegg. Med denne løsningen kan kunden trygt sitte utendørs store deler vår, sommer og høst både i sol og regn. På gode dager kan taket kjøres tilbake for å slippe solen inn, mens på regnfulle dager kan taket lukkes for å gi en hyggelig utestue.

Les mer

Pergola Stavanger

Pergola Stavanger

Pergola levert til privatperson i Stavanger.

Espenes AS har på våren levert en flott pergola som flyter inn i miljøet. Dette er en pergola av typen Pratic NOMO. Det er mulig å kjøre inn taket for å få utnyttet solen på fine dager, men også lukke igjen om man vil sitte tørr under på regnfulle dager. Med skyveglass er det mulig å skape et utmerket uterom som kan brukes store deler av året.

Les mer

Pratic Nomo pergola med skyveglass

 

DCIM100MEDIADJI_0495.JPG
Pratic Nomo, levert av Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Vi har sommeren 2016 levert en Pratic Nomo pergola til en takterrasse i Bærum.  Det er montert skyveglass rundt hele rammen for å gi maksimal utsikt, samtidig som behovet for vindskjerming er ivaretatt. Her utnyttes mulighetene på Nomo godt til å skape en løsning som gir optimal komfort på godværsdager så vel som dager med regn eller vind.

Taket på pergolaen kan åpnes og lukkes etter forholdene for å slippe solen inn ved fint vær eller stenge regnet ute.

Les mer

Pergolaer i Tønsberg

Pergolaer i Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert pergolasystemer til privatperson i Tønsberg.

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte i juni fire pergolaer i Tønsberg. Systemene er levert til privatperson. Alle systemene er hvitlakkerte for å flyte godt inn i miljøet. Med justerbare sidevegger som beskytter mot vær og vind kan kunden sitte utendørs å nyte både varme og kalde kvelder. Taket på pergolaene kan åpnes og lukkes etter værforhold og ønsker. Integrert i pergolasystemene er det også LED-lys som kan skifte farge etter ønsket stemning. Modellen som er levert er Pratic Nomo. Denne modellen kan stå enten frittstående med ben i hvert hjørne, eller som her festes i husveggen med støtteben lengst ut. Det er integrert vannavrenning som gjør at systemes blir 100% vanntett under taket når dette er lukket. Med Solamagic varmelamper montert i rammen på pergolaen kan selv de kaldeste høstkvelder bli varme og hyggelige!

Les mer

Takterrasse på Tjuvholmen

Takterrasse på Tjuvholmen

Takterrasse på Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert Pratic pergola til en takterrasse på Tjuvholmen. Her er det to pergolasystemer som er koblet sammen for å gi en stor, åpen utestue. Sammen med skyveglass rundt hele er dette en løsning som gir optimalt med komfort for en dag utendørs.

Taket på pergolaen kan åpnes og lukkes etter forholdene for å slippe solen inn ved fint vær eller stenge regnet ute.

Les mer

Hev og senk rekkverk

Hev og senk rekkverk

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk rekkverk til privatkunde i Sandvika

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk glassrekkverk til privatkunde i Sandvika. Kunden ønsket å kunne utnytte terrassen mer enn tidligere, og med hev og senk rekkverk fra Svalson ble dette mulig. Glassrekkverket kan heves slik at terrassen blir beskyttet mot vind og vær. Dette gjør at kunden kan sitte utendørs selv på vindfulle dager. Samtidig som glassene beskytter mot vind, demper de også støy fra E18 som ligger rett nedenfor terrassen.

Hev og senk rekkverket ble her plassert på innsiden av eksisterende rekkverk. Bredden på hvert gjerdeelement er samme som bredden på eksisterende gjerdestolper. På denne måten vil det ikke bli flere synlige profiler enn det som allerede er der. Høyden på gjerdet i senket posisjon er lik høyden på håndløperen fra tidligere.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen.

Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimeter mål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

Se video av Svalson hev og senk glassgjerde!

Les mer

Pergola, Telemark

Pergola, Telemark

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert Pergola på hytte i Telemark.

Våren 2015 leverte Solskjermingsgruppen Ringfoss AS et Pergola system med hev og senk gjerder på en hytte i Telemark. Kunden ønsket en løsning som skjermet både for sol, regn og vind men samtidig beholde så mye åpenhet og utsikt som mulig da hytta ligger helt nede ved vannet. Med en Pratic Pergola får kunden skjermet seg for sol eller regn. I tillegg tåler systemet langt mer regn og vind enn en vanlig terrassemarkise eller parasoll.

Pergolaen leveres i ekstrudert aluminium og ble lakkert etter kundens ønsker. Duken er i PVC og er helt vanntett samtidig som den slipper litt lys gjennom for å skape en god atmosfære under taket. Ved behov kan taket kjøres inn for å åpne opp taket så man kan sitte under åpen himmel. Leverandøren, Pratic, er et italiensk firma og er markedsledende på Pergola. De satser på et rent og pent design uten at det går på bekostning av funksjonalitet.

Med Svalson hev og senk gjerder får kunden et pent og stilrent gjerde rundt terrassen som også gjør at de beholder utsikten til vannet. Når det blåser opp kan de enkelt heve opp den øvre delen slik at gjerdet blir høyere og skjermer for vinden, men fortsatt beholder utsikten. I dette tilfellet er gjerdet montert mellom bena på Pergolaen men kan også monteres og brukes uavhengig av Pergola systemet.

Glassene heves og senkes manuelt ved hjelp av et motvekstsystem. Aluminiumsprofilene kan også lakkeres til ønsket farge på disse glassene. Hos denne kunden så ble de lakkert likt som Pergolaen slik at de skulle gå i ett. Glassene kan også folieres hvis man vil hindre innsyn på visse områder.

Les mer

Hev og senk rekkverk

Hev og senk rekkverk

Solskjermingsgruppen Østfold har levert hev og senk rekkverk til privatbolig i Fredrikstad.

Høsten 2015 leverte Solskjermingsgruppen Østfold hev og senk rekkverk på en privat terrasse. Med denne løsningen kan kunden nyte utsikten samtidig som terrassen er beskyttet mot vind og vær. Hev og senk rekkverk er en løsning som øker bruksverdien på terrassen ved å skjerme for vinden. Dette gjør at terrassesesongen kan økes på begge sider av sommeren. Gjerdene virker også som støydempere for nærliggende bilveier og andre støykilder.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen. Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimetermål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

For mer informasjon om produktet, gå til Hev og senk rekkverk

Se video av Svalson hev og senk glassgjerder!

SE FLERE BILDER AV HEV OG SENK REKKVERK HER

hev og senk rekkverk
hev og senk rekkverk
hytte glassgjerde hev og senk
Svalson rekkverk
Svalson innglassing
hev og senk rekkverkhytte glassgjerde hev og senkSvalson rekkverkSvalson innglassing

Les mer

Pergola , Stavanger

Pergola , Stavanger

Pratic pergola prosjektert og levert av Espenes AS til privatbolig i Stavanger.

Linjeformet, sterkt og holdbart
Ekstraordinær motstand mot vekt, store dimensjoner og rene linjer er unike trekk ved Tecnic One.
Konstruksjonen kan bli skreddersydd ut ifra et bredt spekter av farger. Den som best passer dine behov og de forskjellige arkitektoniske omgivelser.
Tecnic One, med Tecnic integrert avskjerming, som tillater deg å lage den perfekte uteplassen. Taket kan lukkes på få sekunder og består av vann- og vindbestandig PVC duk for super beskyttelse uavhengig av vær. Tecnic One tillater deg å utføre selv spesialformede konstruksjoner.

Kvalitet

  • Vedlikeholdsfritt
  • Innebygd vannrenne med avløp ned mot bakkeplan
  • Rustfri stål armatur
  • 15 mulige fargevalg
  • Brannsikkert materiale, beskyttet, svært stødig
  • Beskyttet mot sol, UV-stråling, vind og regn
  • Kan også betjenes med fjernkontroll
  • 5-års garanti

Tecnic pergola er testet med 5000 åpne-/lukke-sekvenser med 100 kg vekt. Dette tilsvarer opptil 15 års bruk.

Les mer

Pergola, Snarøya

Pergola, Snarøya

Solskjermingsgruppen Ringfoss har prosjektert og levert tre stk. Pratic Reverse pergola til privatbolig på Snarøya.

Dette er en pergola modell som har blitt veldig populær for private hus. Denne pergolaen er med på å øke bruksverdien av uteområdet gjennom å kjøre inn duken på solfulle dager og ut på dager det regner. På denne måten kan området under pergola brukes større deler av året. Systemet er robust og tåler mye mer av vær og vind enn det en klassisk terrassemarkise gjør. Da det i Norge ofte blåser mye er det derfor optimalt med et system som tåler været det utsettes for.

Les mer

Hev og senk glassrekkverk, Kragerø

Hev og senk glassrekkverk, Kragerø

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert hev og senk glassrekkverk på en privat hytte i Kragerø

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glassrekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen

 

 

Les mer

Terrassemarkiser Nordseter Borettslag, Oslo

Terrassemarkiser Nordseter Borettslag, Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert  203 stk Australia terrassemarkiser til Nordseter Borettslag.

Australia terrassemarkiser kombinerer god design og funksjonalitet. Prosjektet ble ferdigstilt 2014.

Australia terrassemarkiser er robuste og vedlikeholdsfrie markiser som kombinerer god design og funksjonalitet. Australia leveres i 2 utgaver; med og uten fleksibel høydejustering. Ringfoss Australia kan tilpasses de fleste vinduer og terrasser. På terrasser kan Australia brukes som en effektiv væravskjerming. Vi har modeller som passer til alt fra eneboliger og rekkehus til leiligheter og næringsbygg.

Australia leveres i bredder opptil 700 cm. Australia Flexi leveres i bredder opptil 575 cm Utfall/lengde: 160 – 350 cm. Konstruksjonen leveres som standard i hvitlakkert RAL 9010 Duk Teflonimpregnert ringspunnet acryl. UV bestandig med en fargeekthet på 7-8 (skala 1-8) Vekt ca 300 g/m. Finnes i ca 60 forskjellige ensfargede stoffer og mer enn 200 forskjellige stripekombinasjoner.

Les mer

Fasademarkiser Svarttjern Borettslag, Oslo

Fasademarkiser Svarttjern Borettslag, Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert motoriserte fasademarkiser og duegardiner til alle de 652 leilighetene i Svarttjern borettslag.

Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo fikk i 2014 nye fasademarkiser og duegardiner til alle de 652 leilighetene.

Solskjermingsgruppens fasademarkiser leveres med konstruksjon i ekstrudert aluminium. Innebygget i armene ligger det en kraftig fjær som sørger for at duken er stram til enhver tid. Leveres med separat avtagbar kappe. Kappen kan være bølget (std.), rett eller lages etter egne spesifikasjoner.

Fasademarkiser uten kasse leveres i bredder opptil 700 cm. Fasademarkiser med kasse i bredder opptil 600 cm. Vindushøyder/ glasshøyder opptil maks 260 cm. Ved bruk av standard kassett bygger denne 15,5 x 10 cm. Uten kasse bygger fasademarkisen 17 x 14 cm

Les mer
Back To Top