skip to Main Content

Privat og bolig

Lang erfaring i markedet, gode samarbeidspartnere på leverandørsiden og trygge, dyktige montører, gjør at vi er meget kompetente til å ivareta privatkunders høye krav om kvalitet og gode løsninger.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Pergola til privatkunde i Oslo

Pergola til privatkunde i Oslo

TETT SAMARBEID

Kunden tok kontakt med Solskjermingsgruppen for å få hjelp til en solskjermingsløsning til terrassen sin. Vi jobbet med kunden for å finne ut hvilke behov de hadde og kom med en rekke ulike forslag. Sammen med kunde landet vi til slutt på en pergola med integrerte raso levegger.

ITALIENSK PERGOLA

Pergolaen er av modellen Pratic Nomo og er hele 7 meter lang og 4 meter bred. På grunn av den store størrelsen har familien valgt å ha to sittegrupper inni pergolaen, samtidig som de har plass til flere stoler og annen pynt om ønskelig. Pergolaen følger husets form og strekker seg fra husveggen og ut. Alle våre pergolaer er spesialtilpasset etter nøyaktige mål, på den måten kan kundene utnytte uteplassen til det maksimale.

pergola uterom terrassesolskjerming pergola uteplass

PERGOLAEN GIR ET HELT NYTT UTEROM

Det er integrerte Raso levegger på alle sider av pergolaen, noe som gir le for både vind og innsyn. Ved å stå inni pergolaen vil det fremdeles være utsyn, men om man står utenfor er det svekket innsyn. Leveggene sørger også for et behagelig klima i pergolasystemet. Dersom både tak og vegger er lukket vil pergolaen varmes opp, og dersom man også har varmelamper skaper dette et uterom som også kan brukes på vinteren. I dette tilfellet fortalte familien at de har brukt pergolaen i alle slags sesonger og at de satt ute i pergolaen i romjulen uten problemer.

Denne familien har virkelig utnyttet uteplassen sin og skapt et helt nytt uterom!

SE VIDEO AV PERGOLAEN HER:

Pergola Solskjerming Terrasse
Pergola Solskjerming Terrasse
Pergola
Uterom Solskjerming
Terrasse Solskjerming
Solskjerming Pergola
Solskjerming Pergola Uteplass
Terrasse Uterom Solskjerming
Pergola Privat
Pergola Solskjerming
Pergola Uterom Terrasse
Pergola Solskjerming TerrassePergolaUterom SolskjermingTerrasse SolskjermingSolskjerming PergolaSolskjerming Pergola UteplassTerrasse Uterom SolskjermingPergola PrivatPergola SolskjermingPergola Uterom Terrasse

Les mer

Privat takterrasse i Oslo

Privat takterrasse i Oslo

Vi har levert en pergola til en privat takterrasse i Kværnerbyen i Oslo

Pergolaen har integrerte levegger som kan kjøres opp/ned via en fjernkontroll eller app. Kunden kan derfor velge om de ønsker å ha alle veggene oppe/nede på pergolaen til takterrassen, eller om de kun ønsker å ha en av veggene nede. Dette er svært praktisk dersom det for eksempel blåser litt slik at man ønsker le fra vinden, men fremdeles ha de andre veggene oppe for å nyte utsikten og solen.

I likhet med leveggene kan også taket på pergolaen kjøres inn/ut, alt etter hva kunden ønsker selv. For å slippe inn solen kan de bare kjøre taket inn, men fremdeles ha leveggene nede for å skjerme for vinden. Et slikt pergolasystem på takterrassen skaper mange muligheter for å benytte uteplassen sin!

Pergolaen og leveggene skaper et så lunt og behagelig sted at det kan regnes som en forlengelse av rommet. Kunden sier at de allerede har hatt mange gjester på besøk til langt på nattestid, uten problemer med kulde og vind.  Varmelampene varmer godt og leveggene skaper en ny utestue på takterrassen. Slik utnytter man virkelig plassen man har når man bor i en storby.

Takterrasse, Levegger Og Pergola (1)
Takterrasse, Levegger Og Pergola (1)
Pergola På Takterrasse
Takterrasse, Levegger Og Pergola (1)
Privat Takterrasse Pergola
Takterrasse, Levegger Og Pergola (1)
Pergola Varmelampe Privat
Pergola Takterrasse
Takterrasse, Levegger Og Pergola (1)Pergola På TakterrasseTakterrasse, Levegger Og Pergola (1)Privat Takterrasse PergolaTakterrasse, Levegger Og Pergola (1)Pergola Varmelampe PrivatPergola Takterrasse

SE VIDEO AV DEN FLOTTE TAKTERRASSEN HER

Les mer

Pergolasystem til privatkunde i Kragerø

Pergolasystem til privatkunde i Kragerø

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert et flott pergolasystem til privatkunde på en hytte i Kragerø. Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med faste glassvegger og Raso nedsenkbare levegger. I tillegg er det montert Solamagic varmelamper for kalde dager
Med denne løsningen kan kunden trygt sitte utendørs store deler vår, sommer og høst både i sol og regn. På gode dager kan taket kjøres tilbake for å slippe solen inn, mens på regnfulle dager kan tak og vegger lukkes for å gi en hyggelig utestue.

Pergola På Hytta
Pergola På Hytta
Pergola Hytte
Solskjerming Hjemme Pergola
Solskjerming Hjemme
Pergola Privatbolig
Innvendig Bilde Av Pergola På Terrassen
Pergola Screens Privatbolig
Pergola På Terrassen
Pergola Privatbolig
Pergola På Terrassen Bolig
Pergola På HyttaPergola HytteSolskjerming Hjemme PergolaSolskjerming HjemmePergola PrivatboligInnvendig Bilde Av Pergola På TerrassenPergola Screens PrivatboligPergola På TerrassenPergola PrivatboligPergola På Terrassen Bolig

Les mer

Pergola Stavanger

Pergola Stavanger

Espenes AS har levert Pergola Stavanger.

Espenes AS har levert et flott pergolasystem til privatkunde i Stavanger. Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med skyveglass og en nedsenkbar Raso levegg. Med denne løsningen kan kunden trygt sitte utendørs store deler vår, sommer og høst både i sol og regn. På gode dager kan taket kjøres tilbake for å slippe solen inn, mens på regnfulle dager kan taket lukkes for å gi en hyggelig utestue.

Les mer

Pergola Stavanger

Pergola Stavanger

Pergola levert til privatperson i Stavanger.

Espenes AS har på våren levert en flott pergola som flyter inn i miljøet. Dette er en pergola av typen Pratic NOMO. Det er mulig å kjøre inn taket for å få utnyttet solen på fine dager, men også lukke igjen om man vil sitte tørr under på regnfulle dager. Med skyveglass er det mulig å skape et utmerket uterom som kan brukes store deler av året.

Les mer

Pratic Nomo pergola med skyveglass

 

DCIM100MEDIADJI_0495.JPG

Pratic Nomo, levert av Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Vi har sommeren 2016 levert en Pratic Nomo pergola til en takterrasse i Bærum.  Det er montert skyveglass rundt hele rammen for å gi maksimal utsikt, samtidig som behovet for vindskjerming er ivaretatt. Her utnyttes mulighetene på Nomo godt til å skape en løsning som gir optimal komfort på godværsdager så vel som dager med regn eller vind.

Taket på pergolaen kan åpnes og lukkes etter forholdene for å slippe solen inn ved fint vær eller stenge regnet ute.

Les mer

Pergolaer i Tønsberg

Pergolaer i Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert pergolasystemer til privatperson i Tønsberg.

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte i juni fire pergolaer i Tønsberg. Systemene er levert til privatperson. Alle systemene er hvitlakkerte for å flyte godt inn i miljøet. Med justerbare sidevegger som beskytter mot vær og vind kan kunden sitte utendørs å nyte både varme og kalde kvelder. Taket på pergolaene kan åpnes og lukkes etter værforhold og ønsker. Integrert i pergolasystemene er det også LED-lys som kan skifte farge etter ønsket stemning. Modellen som er levert er Pratic Nomo. Denne modellen kan stå enten frittstående med ben i hvert hjørne, eller som her festes i husveggen med støtteben lengst ut. Det er integrert vannavrenning som gjør at systemes blir 100% vanntett under taket når dette er lukket. Med Solamagic varmelamper montert i rammen på pergolaen kan selv de kaldeste høstkvelder bli varme og hyggelige!

Les mer

Takterrasse på Tjuvholmen

Takterrasse på Tjuvholmen

Takterrasse på Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert Pratic pergola til en takterrasse på Tjuvholmen. Her er det to pergolasystemer som er koblet sammen for å gi en stor, åpen utestue. Sammen med skyveglass rundt hele er dette en løsning som gir optimalt med komfort for en dag utendørs.

Taket på pergolaen kan åpnes og lukkes etter forholdene for å slippe solen inn ved fint vær eller stenge regnet ute.

Les mer

Hev og senk rekkverk

Hev og senk rekkverk

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk rekkverk til privatkunde i Sandvika

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk glassrekkverk til privatkunde i Sandvika. Kunden ønsket å kunne utnytte terrassen mer enn tidligere, og med hev og senk rekkverk fra Svalson ble dette mulig. Glassrekkverket kan heves slik at terrassen blir beskyttet mot vind og vær. Dette gjør at kunden kan sitte utendørs selv på vindfulle dager. Samtidig som glassene beskytter mot vind, demper de også støy fra E18 som ligger rett nedenfor terrassen.

Hev og senk rekkverket ble her plassert på innsiden av eksisterende rekkverk. Bredden på hvert gjerdeelement er samme som bredden på eksisterende gjerdestolper. På denne måten vil det ikke bli flere synlige profiler enn det som allerede er der. Høyden på gjerdet i senket posisjon er lik høyden på håndløperen fra tidligere.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen.

Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimeter mål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

Se video av Svalson hev og senk glassgjerde!

Les mer

Pergola, Telemark

Pergola, Telemark

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert Pergola på hytte i Telemark.

Våren 2015 leverte Solskjermingsgruppen Ringfoss AS et Pergola system med hev og senk gjerder på en hytte i Telemark. Kunden ønsket en løsning som skjermet både for sol, regn og vind men samtidig beholde så mye åpenhet og utsikt som mulig da hytta ligger helt nede ved vannet. Med en Pratic Pergola får kunden skjermet seg for sol eller regn. I tillegg tåler systemet langt mer regn og vind enn en vanlig terrassemarkise eller parasoll.

Pergolaen leveres i ekstrudert aluminium og ble lakkert etter kundens ønsker. Duken er i PVC og er helt vanntett samtidig som den slipper litt lys gjennom for å skape en god atmosfære under taket. Ved behov kan taket kjøres inn for å åpne opp taket så man kan sitte under åpen himmel. Leverandøren, Pratic, er et italiensk firma og er markedsledende på Pergola. De satser på et rent og pent design uten at det går på bekostning av funksjonalitet.

Med Svalson hev og senk gjerder får kunden et pent og stilrent gjerde rundt terrassen som også gjør at de beholder utsikten til vannet. Når det blåser opp kan de enkelt heve opp den øvre delen slik at gjerdet blir høyere og skjermer for vinden, men fortsatt beholder utsikten. I dette tilfellet er gjerdet montert mellom bena på Pergolaen men kan også monteres og brukes uavhengig av Pergola systemet.

Glassene heves og senkes manuelt ved hjelp av et motvekstsystem. Aluminiumsprofilene kan også lakkeres til ønsket farge på disse glassene. Hos denne kunden så ble de lakkert likt som Pergolaen slik at de skulle gå i ett. Glassene kan også folieres hvis man vil hindre innsyn på visse områder.

Les mer

Hev og senk rekkverk

Hev og senk rekkverk

 

Solskjermingsgruppen Østfold har levert hev og senk rekkverk til privatbolig i Fredrikstad.

Høsten 2015 leverte Solskjermingsgruppen Østfold hev og senk rekkverk på en privat terrasse. Med denne løsningen kan kunden nyte utsikten samtidig som terrassen er beskyttet mot vind og vær. Hev og senk rekkverk er en løsning som øker bruksverdien på terrassen ved å skjerme for vinden. Dette gjør at terrassesesongen kan økes på begge sider av sommeren. Gjerdene virker også som støydempere for nærliggende bilveier og andre støykilder.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen. Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimetermål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

 

For mer informasjon om produktet, gå til Hev og senk rekkverk

Se video av Svalson hev og senk glassgjerder!

Les mer

Pergola , Stavanger

Pergola , Stavanger

Pratic pergola prosjektert og levert av Espenes AS til privatbolig i Stavanger.

Linjeformet, sterkt og holdbart
Ekstraordinær motstand mot vekt, store dimensjoner og rene linjer er unike trekk ved Tecnic One.
Konstruksjonen kan bli skreddersydd ut ifra et bredt spekter av farger. Den som best passer dine behov og de forskjellige arkitektoniske omgivelser.
Tecnic One, med Tecnic integrert avskjerming, som tillater deg å lage den perfekte uteplassen. Taket kan lukkes på få sekunder og består av vann- og vindbestandig PVC duk for super beskyttelse uavhengig av vær. Tecnic One tillater deg å utføre selv spesialformede konstruksjoner.

Kvalitet

  • Vedlikeholdsfritt
  • Innebygd vannrenne med avløp ned mot bakkeplan
  • Rustfri stål armatur
  • 15 mulige fargevalg
  • Brannsikkert materiale, beskyttet, svært stødig
  • Beskyttet mot sol, UV-stråling, vind og regn
  • Kan også betjenes med fjernkontroll
  • 5-års garanti

Tecnic pergola er testet med 5000 åpne-/lukke-sekvenser med 100 kg vekt. Dette tilsvarer opptil 15 års bruk.

Les mer

Pergola, Snarøya

Pergola, Snarøya

Solskjermingsgruppen Ringfoss har prosjektert og levert tre stk. Pratic Reverse pergola til privatbolig på Snarøya.

Dette er en pergola modell som har blitt veldig populær for private hus. Denne pergolaen er med på å øke bruksverdien av uteområdet gjennom å kjøre inn duken på solfulle dager og ut på dager det regner. På denne måten kan området under pergola brukes større deler av året. Systemet er robust og tåler mye mer av vær og vind enn det en klassisk terrassemarkise gjør. Da det i Norge ofte blåser mye er det derfor optimalt med et system som tåler været det utsettes for.

Les mer

Hev og senk glassrekkverk, Kragerø

Hev og senk glassrekkverk, Kragerø

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert hev og senk glassrekkverk på en privat hytte i Kragerø

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glassrekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen

 

 

Les mer

Terrassemarkiser Nordseter Borettslag, Oslo

Terrassemarkiser Nordseter Borettslag, Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert  203 stk Australia terrassemarkiser til Nordseter Borettslag.

Australia terrassemarkiser kombinerer god design og funksjonalitet. Prosjektet ble ferdigstilt 2014.

Australia terrassemarkiser er robuste og vedlikeholdsfrie markiser som kombinerer god design og funksjonalitet. Australia leveres i 2 utgaver; med og uten fleksibel høydejustering. Ringfoss Australia kan tilpasses de fleste vinduer og terrasser. På terrasser kan Australia brukes som en effektiv væravskjerming. Vi har modeller som passer til alt fra eneboliger og rekkehus til leiligheter og næringsbygg.

Australia leveres i bredder opptil 700 cm. Australia Flexi leveres i bredder opptil 575 cm Utfall/lengde: 160 – 350 cm. Konstruksjonen leveres som standard i hvitlakkert RAL 9010 Duk Teflonimpregnert ringspunnet acryl. UV bestandig med en fargeekthet på 7-8 (skala 1-8) Vekt ca 300 g/m. Finnes i ca 60 forskjellige ensfargede stoffer og mer enn 200 forskjellige stripekombinasjoner.

Les mer

Fasademarkiser Svarttjern Borettslag, Oslo

Fasademarkiser Svarttjern Borettslag, Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert motoriserte fasademarkiser og duegardiner til alle de 652 leilighetene i Svarttjern borettslag.

Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo fikk i 2014 nye fasademarkiser og duegardiner til alle de 652 leilighetene.

Solskjermingsgruppens fasademarkiser leveres med konstruksjon i ekstrudert aluminium. Innebygget i armene ligger det en kraftig fjær som sørger for at duken er stram til enhver tid. Leveres med separat avtagbar kappe. Kappen kan være bølget (std.), rett eller lages etter egne spesifikasjoner.

Fasademarkiser uten kasse leveres i bredder opptil 700 cm. Fasademarkiser med kasse i bredder opptil 600 cm. Vindushøyder/ glasshøyder opptil maks 260 cm. Ved bruk av standard kassett bygger denne 15,5 x 10 cm. Uten kasse bygger fasademarkisen 17 x 14 cm

Les mer
Back To Top