skip to Main Content

Restaurant og cafe

Vi er stolte av å kalle oss en stor, solid og erfaren leverandør til restaurant- og cafemarkedet. Vi har et stort spekter av produkter til å dekke din drifts behov for uteløsninger i de aller fleste værforhold. Vår kompetanse på å gjøre ditt serveringssteds utemiljø til et innbydende og attraktivt sted for dine kunder, samtidig som vi opprettholder det offentliges krav til fasade og offentlige rom, gjør oss unike i Norge.

UTESERVERINGER PÅ AKER BRYGGE OG TJUVHOLMEN

Vi har levert en rekke uteserveringer på Aker Brygge og Tjuvholmen. Se kartet nedenfor for mer informasjon om de ulike uteserveringene.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Uteservering, El Camino Bogstadveien

Uteservering, El Camino Bogstadveien

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har nylig levert en komplett uteservering til El Camino i Bogstadveien. Uteserveringen består av to pergolaer i modellen Nomo fra den Italienske produsenten Pratic, Solamagic varmelamper og et motorisert innglassingsystem.

Uteserveringen til El Camino brukes året rundt

El Camino ønsket en uteservering som var åpen og luftig, med en fleksibilitet til å velge om tak og vegger skal være oppe eller nede. Uteserveringen blir også brukt av Thon Hotell, som bruker uteserveringen for å servere frokost til sine gjester. Det var derfor et ønske om å ha en uteservering som kunne brukes året rundt.

For at uteserveringen skulle kunne brukes året rundt måtte vi finne en løsning som gjorde det mulig å ha glassgjerder nede under sommersesongen, så fullstendig innglasset under vintersesongen. Løsningen ble et et motorisert innglassingsystem som skjermer for all slags vær. Uteserveringen består også av to pergola fra Pratic. Det er montert en rekke varmelamper fra Solamagic for å varme opp uteserveringen under de kjølige høstkveldene og vintermånedene. På grunn av innglassingen vil det ikke være nødvendig å ha på varmelampene lenge før uteserveringen blir varmet opp igjen.

Automatikk for motorisert pergola og glassgjerder

Styringen/automatikken av pergola og glassgjerdene er på to ulike kontroller, noe som gir en fleksibilitet i styringen av uteserveringen. Dersom det er mye sol og lite vind kan pergolataket gå ut for å skjerme for solen, samtidig som glassgjerdene kan være nede for å gi en sval bris. Om det er sterk vind eller kaldt kan gjerdene sendes opp, helt uavhengig av pergolataket. Pergolatakene kan også styres separat fra hverandre, så uteserveringen kan ha en seksjon med solskjerming og en annen med solinslipp om det er ønskelig. Pergolaen har et motorisert tak, i likhet til glassgjerdene. Det motoriserte pergolataket gjør styringen av solskjermingen enkelt og fleksibelt, med sine to pergolatak.

Pergola Uteservering
Pergola Uteservering
Pergola På Terrasse
Pergola På Terrassen
Uteservering Majorstuen
Komplett Uteservering Pergola Glass
Uteservering Oslo
Glass Restaurant Uteservering
Pergolatak På Uteservering
Pergola UteserveringPergola På TerrassePergola På TerrassenUteservering MajorstuenKomplett Uteservering Pergola GlassUteservering OsloGlass Restaurant UteserveringPergolatak På Uteservering

SE VIDEO FRA UTESERVERINGEN HER

Les mer

Døgnvill Burger Trondheim og Bjørvika

Døgnvill Burger Trondheim og Bjørvika

Vi har nylig levert uteservering til både Døgnvill i Trondheim og i Bjørvika i Oslo. Fra før av har vi allerede levert uteserveringene til Døgnvill på Tjuvholmen og Vulkan, så vi ble veldig glade av å høre at Døgnvill ønsket å bruke oss på de nye serveringsstedene også.

Døgnvill burger i Trondheim
Døgnvill Burger ligger sentralt i Trondheim og deres uteservering er en del av det nye Torvet i Trondheim som pusses opp. Det har vært mye arbeid på torget de siste årene, men nå begynner det heldigvis å nærme seg ferdigstilling. Torget vil ferdigstilles det kommende året, så vi gleder oss til å se torget helt ferdig sommeren 2020.

Døgnvill burger i Oslo
Døgnvill Burger i Oslo ligger rett ved siden av Operaen på Bjørvika, noe som gir en flott utsikt fra uteserveringen. Bjørvika er et svært spennende område som har hatt stor vekst de siste årene. Dette er et perfekt sted for å nyte god mat i flotte og spennende omgivelser.

UTESERVERING MED PARASOLLER, VARMELAMPER OG GLASSGJERDER

Uteserveringene består av store og robuste parasoller fra MAY, med integrerte varmelamper i parasollene. Parasollene strekker seg over hele uteserveringen og skaper en lun og god atmosfære. Varmelampene gir også god varme slik at uteserveringen kan benyttes under høst- og vårsesongen også. Glassgjerdene er av merket Svalson og kan enkelt heves eller senkes av gjestene selv. Dette gjerdet skjermer for sur vind og skaper en markert uteservering.

Takk for et flott samarbeid Døgnvill!

UTESERVERING DØGNVILL TRONDHEIM TORG

Parasoller Trondheim
Parasoller Trondheim
Uteservering Trondheim Torg
Døgnvill Trondheim
Trondheim Uteservering
Parasoller TrondheimUteservering Trondheim TorgDøgnvill TrondheimTrondheim Uteservering

UTESERVERING DØGNVILL BJØRVIKA

Bjørvika Restaurant Uteservering Døgnvill
Bjørvika Restaurant Uteservering Døgnvill
Parasoller Uteservering
Bjørvika Døgnvill
Uteservering Bjørvika
Bjørvika Restaurant Uteservering DøgnvillParasoller UteserveringBjørvika DøgnvillUteservering Bjørvika

Les mer

Tårnet Kulturarena

Tårnet Kulturarena

Komplett pergolasystem

Vi har nylig levert et komplett pergolasystem til Tårnet Kulturarena på Økern i Oslo. Tårnet kulturarena er det eneste permanentene konsert- og festivalområdet i Oslo med kapasitet til opptil 7000 mennesker. Vi har levert 12 pergolaer på bakkeplanet som er satt sammen til et pergolasystem som dekker over 450 kvadratmeter og har en kapasitet på rundt 1200 mennesker.

Pergolaene har en takhøyde på hele 3,5 meter, noe som gir et åpent og behagelig miljø i uteområdet. Pergolaene har integrerte Raso sol- og vindgardiner som kan kjøres opp/ned etter ønsket klima og atmosfære. De integrerte leveggene skjermer for både sol- og vind og skaper et lunt og godt miljø i pergolasystemet. På grunn av den høye takhøyden og utsynet fra leveggene oppleves ikke pergolasystemet som innelukket.

Vi har også satt inn en rekke varmelamper over hele pergolasystemet, slik at uteområdet kan brukes selv når det er kjølig ute. Det er også integrerte LED-striper i taket på pergolasystemet som kan tilpasses etter ønsket miljø og atmosfære på arrangement.

Tårnet Kulturarena før/etter

Et fleksibelt og allsidig uterom

Det store pergolasystemet sikrer perfekte forhold for publikum, uansett hvilket vær den norske sommeren byr på. Taket kan være lukket og skjerme for både sol og regn, eller åpent tak på gode dager og sommerkvelder. Et slikt pergolasystem har skapt et fleksibelt uterom for kunden som kan tilpasses til miljø, klima og arrangement som ønskelig.

Vi takker for et flott samarbeid og spennende oppdrag!

Uteservering Pergola
Uteservering Pergola
Varmelamper Tårnet
Tårnet Pergola
Uteservering Tårnet
Pergolasystem
Levegger Screenvegg Pergola
Pergolatak Solskjerming
Solskjerming Tak Pergola
Tårnet Kulturarena Pergola
Pergola Servering Solskjerming
Pergola Solskjerming
Pergola økern
Uteservering PergolaVarmelamper TårnetTårnet PergolaUteservering TårnetPergolasystemLevegger Screenvegg PergolaPergolatak SolskjermingSolskjerming Tak PergolaTårnet Kulturarena PergolaPergola Servering SolskjermingPergola SolskjermingPergola økern

SE VIDEO FRA TÅRNET KULTURARENA HER:

Les mer

Uteservering, Aker Brygge Marina

Uteservering, Aker Brygge Marina

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert Svalson hev og senk glassrekkverk til Aker Brygge Marina. Uteserveringen er lokalisert på en pir som strekker seg ut fra Aker Brygge og montert på en flytebrygge av betong.

Vi satte inn impregnerte trebord under gjerdene for å stabilisere og avrette elementene på flytebryggen. Sammen med kunde bestemte vi oss for å levere gjerder med rammer i natureloksert aluminium for å stå i stil til det maritime temaet på bryggen. Ved hjelp av hev og senk funksjonen til glassgjerdet kan gjestene selv bestemme om de ønsker skjerming fra vind, eller om de ønsker å få litt frisk bris.

Vi takker Aker Brygge Marina for et spennende oppdrag!

Hev Og Senk Rekkverk
Hev Og Senk Rekkverk
Glassgjerde Oslo
Hev Og Senk Rekkverk
Glassrekkverk Hev Og Senk
Hev Og Senk RekkverkGlassgjerde OsloHev Og Senk RekkverkGlassrekkverk Hev Og Senk

Les mer

Uteservering, Casa Mia

Uteservering, Casa Mia

Vi har nylig levert uteservering til restauranten Casa Mia i Lillestrøm.

Restauranten ønsket en uteservering som var åpen og luftig, samtidig som den måtte overholde reglementet fra Skedsmo kommune. Føringene fra kommunen tilsa at det ikke var lov til å feste noe i bakken, så vi måtte finne en løsning som innførte dette. Markiser pleier å monteres ved at stålriggen festes i bakken, men det var ikke tillatt i dette tilfellet. Løsningen på denne utfordringen ble en dobbel XL markise med en spesiallaget stålrigg og betongbaser. Betongbasene stabiliserer stålriggen til markisene og gjør det mulig å ha en stor uteservering uten å måtte festes direkte i bakken. Her har kunden selv vært flittig og benyttet betongbasene som sitteplasser i uteserveringen, et veldig smart løsning for å utnytte hele plassen.

Markisene på uteserveringen kan kjøres individuelt slik at man kan variere hvor åpen eller lukket uteserveringen skal være. Markisene er skjøtet sammen øverst i stålriggen slik at det ikke er mellomrom mellom markisene, det vil derfor ikke renne vann mellom de.

Det er også montert en rekke varmelamper fra Solamagic for å skape et behagelig klima for gjestene på uteserveringen.

Takk til Casa Mia for at de valgte oss som leverandør for uteserveringen! Det har vært en glede å samarbeide med de flotte eierne. Vi ønsker de all lykke til videre i Lillestrøm.

Uteservering Solskjermingsgruppen
Uteservering Solskjermingsgruppen
Restaurant Markise Solskjerming
Uteservering Lillestrøm Casa Mia
Casa Mia Markise Restaurant Uteservering
Uteservering SolskjermingsgruppenRestaurant Markise SolskjermingUteservering Lillestrøm Casa MiaCasa Mia Markise Restaurant Uteservering

Les mer

Uteservering, Teatro Terrasse

Uteservering, Teatro Terrasse

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en komplett uteservering til den nye restauranten Teatro Terasse på Vika i Oslo.

Restauranten spesialiserer seg på å servere italiensk pizza med spennende toppinger og tilbyr et svært bredt vinutvalg. For å fremme den sydlandske stemningen valgte restauranten å ha en åpen og innbydende uteservering.

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte en 17 meter lang markise med en spesiallaget stålkonstruksjon. Stålkonstruksjonen er spesiallaget for å tåle belastningen til den store markisen og holde den stabil når det er vind. Det ble også levert Svalson hev og senk glassrekkverk med en spesiallaget motvekt av glass. Motvekten av glass gir innsyn både inn og ut av restauranten, fremfor å være en heldekkende farge. Motvekten gjør det mulig å justere glassrekkverket lett – oppe når det er vind og nede når forholdene tillater det. Dette er noe gjester selv kan gjøre, i og med at rekkverket enkelt kan justeres. Uteserveringen har også fått montert mange varmelamper for å varme på kjølige dager og kvelder.

Det har blitt lagt stort fokus på å lage noe spesialtilpasset som passer for akkurat denne uteserveringen og restauranten. Vi har jobbet tett med kunden for å utforme en uteservering som treffer både restaurantens behov og ønsker, men også tilfredsstiller kravene til plan- og bygningsetaten/bymiljøetaten. I dette tilfellet ønsket kunden en stor og åpen markise, noe vi klarte å levere med en spesiallaget stålkonstruksjon. Kunden ønsket også å ha innsyn ved glassgjerdet, hvorav løsningen ble en motvekt i glass.

Vi gratulerer kunden med åpning av en flott ny restaurant på Vika!

Uteservering Aker Brygge
Uteservering Aker Brygge
Oslo Varmelampe Terrasse
Aker Brygge Restaurant
Uteservering Teatro Terrasse
Uteservering Restaurant Aker Brygge Oslo
Uteservering Aker BryggeOslo Varmelampe TerrasseAker Brygge RestaurantUteservering Teatro TerrasseUteservering Restaurant Aker Brygge Oslo

SE VIDEO AV UTESERVERINGEN HER

Les mer

Uteservering, Amundsen Bryggeri & Spiseri

Uteservering, Amundsen Bryggeri & Spiseri

Uteservering til Amundsen Bryggeri & Spiseri

Amundsen kom med en forespørsel til oss om solskjerming av en ny uteservering som de har disponibelt på sommeren. De har bygget en Petanque bane og et uteområde hvor de har sitteplasser, rett ved rådhuset i Oslo.

Grunnet beliggenheten var det et krav om at uteserveringen til Amundsen måtte kunne ryddes/nedmonteres om vinteren. I tillegg ønsket de at Petanque banen skulle være godt synlig for folk som gikk forbi og satt ved serveringen. Løsningen vår falt da på tre stykk May Schatello parasoller på 500×350 cm. Disse parasollene skjøtes sammen med takrenner, som utgjør et totalt dekket område på 1050×500 cm. Parasollen kan enkelt slås opp og ned av de ansatte, i tillegg til at de er svært enkle å pakke bort for vinteren.

Sjekk ut videoen vi tok når vi var på besøk hos Amundsen!

SE VIDEO FRA AMUNDSEN

Les mer

Uteservering, ASIA Aker brygge

Uteservering, ASIA Aker brygge

Uteservering til Asia på Aker Brygge

Restaurantene på Aker brygge vet hvor viktig det er å ha en god og lun uteservering i sesongen. Vi leverte en komplett uteservering til Asia for bare 4-5 år siden, men det var nå på tide å oppdatere uteserveringen på nytt. De ønsket noe moderne og mer robust enn de terrassemarkisene de hadde fra før av.

Grunnet strenge restriksjoner fra plan og bygningsetaten var dette et utfordrende prosjekt. Vi fikk ikke lov til å sette bein på pergolaen på siden mot gangstien, slik at vi måtte finne en løsning på hvordan pergolaen skulle takle tyngden. Løsningen på dette ble en spesialbygget stålkonstruksjon som holdt pergolaen slik at dette ikke var et problem lenger. Vekten av uteserveringen ble jevnt fordelt utover hele pergolakonstruksjonen, fremfor bare ved beinene.

De integrerte LED lysene gir et fint preg på uteserveringen, og varmelampene gir et behagelig klima. Vi leverte også Svalson hev og senk rekkverk for å skjerme for vinden som kan være merkbar på Aker Brygge.

Solskjerming På Restaurant Asia
Solskjerming På Restaurant Asia
Restaurant Uteservering Solskjerming
Restaurant Uteservering Solskjerming
Restaurant Asia Uteservering Pergola
Solskjerming På Restaurant AsiaRestaurant Uteservering SolskjermingRestaurant Uteservering SolskjermingRestaurant Asia Uteservering Pergola

Les mer

Alibi og Heim i Fredrikstad

Alibi og Heim i Fredrikstad

Vi har levert en komplett uteservering til Alibi og Heim i Fredrikstad.

Eieren av Heim og eieren av Alibi bestemte seg for å gå sammen om å lage en uteservering som knyttet de to stedene sammen, men fremdeles holde seg avskilt innvendig. Gjennom en felles prosjektering samarbeidet vi for å finne den beste løsningen for de to uteserveringenes behov og ønsker.

Løsningen på dette ble en avlang Pratic Level pergola, Svalson splitt glass og en innvendig skillevegg. Den innvendige skilleveggen skiller de to uteserveringene fra hverandre, samtidig som uteserveringen oppleves som samkjørt.

Svalson splitt glass innglassing og varmelampene skaper et behagelig klima inne i uteserveringen og gjør det slik at uteserveringen i Fredrikstad kan benyttes året rundt.

Nattklubben Alibi valgte også å kjøpe inn LED lys til uteserveringen sin, noe Heim ikke ønsket. Det er fullt mulig å samarbeide med «naboer» om å gå sammen for å skape en felles uteservering, men samtidig få sine egne ønsker innvilget.

Uteservering Fredrikstad
Uteservering Fredrikstad
Uteservering Fredrikstad Bar
Alibi Og Heim
Uteservering Pergola
Alibi Heim Uteservering
Uteservering FredrikstadUteservering Fredrikstad BarAlibi Og HeimUteservering PergolaAlibi Heim Uteservering

Les mer

Olivia, Stavanger

Olivia, Stavanger

Uteservering til Olivia i Stavanger

Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Olivia i mange år, og nå har vi også levert uteservering til restauranten deres i Stavanger. Vår forhandler i Stavanger har levert tre Pratic Nomo pergola med Raso levegger, Svalson hev og senk rekkverk og Solamagic varmelamper.

Svalson hev og senk glassrekkverket satt sammen med de integrerte Raso leveggene i pergolaen skaper en uteservering som er lun og varm året rundt. Solamagic varmelamper er satt inn for å varme opp uteserveringen og skape et behagelig klima for kundene.

Olivia Uteservering
Olivia Uteservering
Uteservering Stavanger
Stavanger Uteservering
Olivia UteserveringUteservering StavangerStavanger Uteservering

Les mer

Uteservering til Cargo på Sørenga

Uteservering til Cargo på Sørenga

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til restauranten Cargo på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har byttet ut eksisterende pergolaer med nye Pratic Nomo pergolaer sommeren 2018. Cargo hadde fra før av montert pergolaer i uteserveringen fra en annen aktør, men ønsket å bytte disse da de ikke hadde ønsket funksjoner. Vi erstatte derfor disse med en rekke Pratic Nomo pergolaer med motorisert pergola tak, samt sidevegger av glass.

Pergolaen er skreddersydd for denne leveransen og det er montert ett fast glasstak for tetting mot fasaden. Glasstaket sørger for at det ikke kommer vann i gapet mellom fasaden og uteserveringen, samt sørger for rikelig med innslipp av lys inn i restauranten. Glassveggene som er montert på pergolaene sørger for god vindskjerming uten å svekke den fantastiske utsikten. Det er i tillegg montert opp en rekke Solamagic varmelamper så uteserveringen benyttes selv på de kjølige høstkveldene.

Med denne løsningen for uteserveringen kan gjestene nyte Sørenga sine vakre omgivelser uansett om det er sterk sol, vind eller regn.

Les mer

Uteservering til Pink Elephant på Tjuvholmen

Uteservering til Pink Elephant på Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert XL terrassemarkise, svalson hev og senk glassgjerder og varmelamper til Pink Elephant på Tjuvholmen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en selvstående stålrigg for bæring av nye XL terrassemarkiser til denne nye restauranten på Tjuvholmen.

Markisen står godt til restaurantens arkitektur ved hjelp av form og farge.  Med denne kraftige markise konstruksjonen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Solskjerming Av Uteservering Med Markiser

Les mer

Bejing8, Tjuvholmen

Bejing8, Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert XL terassemarkise, svalson hev og senk glassgjerde og varmelamper til Bejing8 på Tjuvholmen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en selvstående stålrigg for bæring av nye XL terrassemarkiser til denne nye restauranten på Tjuvholmen. Glassgjerdene er av type Café au lä fra Svalson og kan trekkes opp for bedre skjerming fra vinden.

Med denne kraftige markise konstruksjonen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Les mer

Uteservering til Mirabel på Sørenga

Uteservering til Mirabel på Sørenga

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til Mirabel på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til Mirabel, som er en ny restaurant på Sørenga. Pergolaen er av modellen Nomo og har motorisert pergolatak og sidevegger av glass. Det er montert et fast glasstak mellom fasaden og pergolaene for å hindre gjennomtrekk og regn. Glasstaket sørger også for at det kommer mer lys inn i restauranten.

Pergolaene, glasstaket og glassveggene sørger for gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind. Taket på pergolaen er automatisert og kan trekkes inn og ut etter ønske. Glassveggene skjermer godt for vinden – samtidig som de beholder lyset og utsyn til omgivelsene.

Les mer

Uteservering til Sumo, Solli Plass

Uteservering til Sumo, Solli Plass

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergola, parasoller, lys og varmelamper til Sumo Solli!

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til Sumo på Solli Plass. Det er montert Pratic Nomo motorisert pergola tak og sidevegger. Pergolaen er skreddersydd så den kunne monteres uten å fjerne trærne som er plassert midt i uteserveringen.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind. Pergolaen har rikelig med varmelamper slik at det skal være behagelig å sitte ute uansett hvilket «sommervær» vi har.

Alle funksjoner styres med App eller PC.

Utvendig Solskjerming Cafe Og Restaurant

Les mer

Sørenga Sjømat

Sørenga Sjømat

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til Sørenga Sjømat.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til restauranten Sørenga Sjømat. Uteserveringen har motorisert pergola og sidevegger, samt faste og bevegelige glassvegger. Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Uteserveringen er delt inn i soner som er mer eller mindre avskjermet. På gode sommerdager er det svalt og behagelig å sitte under parasollene, på vindfulle eller kalde høstdager er det mer behagelig å sitte under en pergola med både lys og varme.

Zip Screen På Sørenga Sjømat Restaurant

Les mer

Steamen, Hotel Continental

Steamen, Hotel Continental

Steamen har fått en 14 meter lang markise som skjermer hele uteserveringen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en XL markise og Solamagic varmelamper til Steamen. XL markisen er på hele 1400 x 410 cm og strekker seg over hele uteserveringen.

Det kan være utfordrende å finne innfestningsmuligheter til en så stor markise, så i dette prosjektet samarbeidet vi med entrepenøren for å finne en løsning. Entrepenøren jobbet med fasaden til hotellet og monterte så opp en ståldrager, etter våre spesifikasjoner, som markisen ble montert på.

Les mer

Komplett uteservering Ling Ling Aker Brygge

Komplett uteservering Ling Ling Aker Brygge

Solskjermingsgruppen ringfoss har levert uteserveringen til Ling Ling – Hakkasan i Oslo.

På Aker brygge med utsikt mot Oslofjorden har Ling Ling en komplett uteservering som har blitt en av Norges flotteste. Her er det områder som kan avskjermes mot vind, nedbør og sol slik at uteserveringen kan benyttes uansett hvilket vær det er. Det er også tilrettelagt for mer åpne og luftige løsninger ved områdene som har parasoller.

På takterrassen har vi montert en stor pergola over bar og deler av uteområdet.  Det er montert mange varmelamper og lys slik at uteserveringen også kan benyttes på kalde og mørke dager.

Nærbilde På Solskjerming På Akerbrygge
Nærbilde På Solskjerming På Akerbrygge
Eksempel På Pergola Solskjerming
Eksempel På Solskjerming
Solskjeriming På Tjuvholmen
Takmarkise Uteservering
Solskjerming Av Hele Uteserveringen
Solskjerming Med Glass Og Tak
Nærbilde På Solskjerming På AkerbryggeEksempel På Pergola SolskjermingEksempel På SolskjermingSolskjeriming På TjuvholmenTakmarkise UteserveringSolskjerming Av Hele UteserveringenSolskjerming Med Glass Og Tak

Les mer

Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo

Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo

Pratic Pergola Nomo levert på den nye flotte Meksikanske restauranten ytterst på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergolaer av typen Pratic Nomo samt skyveglass, varmelamper, LED lys til denne store uteserveringen.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Både tak og vegger kan justeres etter behov for å skape ett miljø uten sjenerende vind, sol eller regn.

Restaurant Coyo Solskjerming
Restaurant Coyo Solskjerming
Solskjerming Restaurant Coyo
Solskjerming Pergola Uteservering
Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo
Pergola På Restaurant Solskjerming
Restaurant Coyo SolskjermingSolskjerming Restaurant CoyoSolskjerming Pergola UteserveringPratic Pergola Nomo Restaurant CoyoPergola På Restaurant Solskjerming

Les mer

Utesevering Nydalen Bryggeri & Spiseri

Utesevering Nydalen Bryggeri & Spiseri

Nydalen Bryggeri & Spiseri har fått ny uteservering med Pergola og hev/senk glassrekkverk.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergolaer av typen Pratic Rialto samt hev og senk glassrekkverk av modellen Svalson Splitt til uteserveringen på Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Glassrekkverket kan heves og senkes ut i fra vindforhold og ønskemål. Ved stille dager kan glasset senkes for å gi en åpen følelse, men ved vindfulle dager kan glasset heves for å gi kundene en uteservering i le

 

Les mer

Rullegardin m/trykk til Blindern Vegetariske

Rullegardin m/trykk til Blindern Vegetariske

Rullegardin m/trykk levert til kafé på Blindern. Dette er en type fra vår tyske leverandør Warema som har betegnelsen OT.O.08. Dette produktet ble levert med sveiv.

Utførelsen er laget som flerfarget trykk på hvit duk, og størrelsen er på hele 4  x 1,7 m.

Les mer

Paparazzi i Tønsberg

Paparazzi i Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergola og elektriske glassrekkverk til Paparazzi Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss monterer i disse dager pergola og elektriske glassrekkverk til restaurant Paparazzi i Tønsberg. Restauranten ligger langs Tønsberg brygge, og med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Glassrekkverket kan heves og senkes ut i fra vindforhold og ønskemål. Ved stille dager kan glasset senkes for å gi en åpen følelse, men ved vindfulle dager kan glasset heves for å gi kundene en uteservering i le.

I bildekarusellen under ligger 3D-tegning fra prosjekteringsfasen samt noen bilder fra montering. Bilder av sluttprodukt kommer så fort prosjektet er klart!

Les mer

Nodee Sky

Nodee Sky

Pergola, Opera type og Svalson’s hev/senk glass rekkverk på Nodee Sky.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert uteserveringen til Nodee Sky i 13. etasje.  Det er nå montert hev- og senkbart glass rekkverk på innsiden av eksisterende rekkverk. Med denne løsningen kan restaurantens gjester sitte i le når de nyter en kald drikke eller et godt måltid, samtidig som de kan nyte den fantastiske utsikten over Oslofjorden. Det nydelige Pergola-systemet gir tak over hodet ved regn og dårlig vær, men kan åpnes ved sol for å slippe lyset til.

I bildekarusellen under ligger det bilder fra monteringen og resultatet.

Det er tilsammen fire pergola systemer som er koblet sammen og over 35 meter med glass rekkverk.

Les mer

Taket på Steen & Strøm

Taket på Steen & Strøm

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergolasystem til Taket på Steen & Strøm

Solskjermingsgruppen Ringfoss jobber i disse dager med montering av et pergolasystem som dekker totalt 300 m2 på takterrassen. Dette er et unikt system, som skal gjøre opplevelsen av taket utrolig for gjestene. Med det justerbare taket kan man være ute på terrassen uansett om det er sol eller regn.

I bildekarusellen under ligger det 3D-tegninger fra prosjekteringsfasen, oppheising på natten samt et bilde fra montering.

Det er tilsammen 8 pergolasystemer som er koblet sammen med integrerte vannrenner. Systemene er skreddersydd etter målene på takterrassen for å gi den beste løsningen til kunden.

Oppdatering med bilder av sluttført prosjekt kommer!

Pergolasystem Uteservering
Pergolasystem Uteservering
Pergolasystem Uteservering

Les mer

Uteservering, Royal Burger

Uteservering, Royal Burger

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert parasoller, varmelamper og kassettmarkiser til Royal Burgers uteservering.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2015 parasoller, varmelamper og kassettmarkiser til Royal Burgers uteservering ved Øsbanen i Oslo. Parasollene er kraftige for å tåle vær og vindbelastningen som kan oppstå i området. Sammen med varmelamper får gjestene en god atmosfære å sitte under og nyte mat og drikke. Over baren er det montert kassettmarkiser for å beskytte mot sol og regn.

Dette er en uteservering som demonteres etter hver sesong og monteres opp igjen om våren. Alle produktene er enkle å demontere og lagres over vinteren.

Parasollen er av typen May Albatross som er en robust og driftsikker parasoll. Varmelampene er fra Solamagic og fungerer med infrarød kortbølgestråling. Med denne teknologien forsvinner ikke varmen med vinden samtidig som en oppnår full effekt på mindre enn 1 sekund(!). Kassettmarkisene er fra tyske Warema som er en ledende produsent av solskjermingsprodukter.

 

Les mer

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert kraftige parasoller med sidemast til Egon i Karl Johans gate.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2014 parasoller til restaurant Egon. Dette er kraftige parasoller som tåler mye vær og vind. For å kunne utnytte uteservering på best mulig måte har parasollene sidemast. Med denne løsningen kan kunden sitte under hele parasollen uten at masten tar opp plass. Det er derfor plass til flere bord og større selskaper utendørs. Sammen med Solamagic varmelamper kan uteserveringen utnyttes store deler av året.

MDT produserer kraftige designparasoller med sidemast. Disse parasollene egner seg således meget godt både til private og profesjonelle brukere. MDT lager i tillegg til mange standard størrelser også parasoller med skreddersydde mål og farger. Disse parasollene stiller i en helt egen klasse når det gjelder sidemast parasoller. Standard dimensjoner for parasoller med sidemast er 3×3 m, 4×4 m og 5×5 m.

Solamagic varmelamper gir umiddelbar effekt (mindre enn 1 sekund til full effekt!) og kan monteres smidig på ønsket plass. Varmelampene har infrarød kortbølgestråling som gjør at varmen ikke påvirkes av vind eller trekk i luften.

Les mer

Pergola, Tjøme

Pergola, Tjøme

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert pergola og bevegelige vegger til 8 glass på Tjøme.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2013 pergola og bevegelige vegger til terrassen på 8 glass som ligger i Vrengensundet. Kunden ønsket et system som gjestene kunne sitte under hele sesongen uansett vær.  Pergolasystemet gir mulighet til å sitte under tak ved regnfulle sommerdager, samtidig som det er mulig å kjøre inn taket når det er sol og varme. Med det stilfulle designet fikk kunden en optimal uteservering der gjestene kan nyte utsikten med båter og sommerliv. De bevegelige veggene kan senkes ned på vindutsatte dager. På denne måten beholdes den gode og varme atmosfæren også på kaldere og vindfulle dager.

Dette pergola systemet er robust og tåler mye mer av vær og vind enn det en klassisk markise gjør. Systemet kan fås i ønsket standard RAL-farge og målene skreddersys etter kundens ønske. Pratic Reverse pergola er ideell for å skape nye områder utendørs uten å gi avkall på et flott estetisk resultat med aluminiumsprofiler og rette og rene former. Tecnic Reverse er produsert i PVC-brannsikkert, vanntett stoff. Dukens åpning kan åpnes og lukkes med en fjernkontroll. Produktet kan leveres selvbærende på fire ben, et i hvert hjørne, men kan også leveres med veggfester.

Les mer

Restaurantmarkiser, Aker Brygge

Restaurantmarkiser, Aker Brygge

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert  parasoller, XL restaurantmarkiser, hev og senk gjerder samt lys og varme på restaurantene Asia, Spuntino og Jarmann på Aker Brygge.

Med disse løsningene kan kunder sitte utendørs i varme og lune omgivelser store deler av året. Hev- og senk glassrekkverket Cit i Lä fra Svalson, sammen med  restaurantmarkiser, gir et lunt og godt miljø, mens Solamagic varmelampene gir den nødvendige varmen som kundene ønsker på kalde kvelder.

Les mer

Aker Brygge, Tjuvholmen og Oslo Havn

En oversikt over våre leverte prosjekter på Aker Brygge, Tjuvholmen og Oslo havn.

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
For ytterligere referanser eller detaljer, kontakt oss på tlf. 23 24 89 70

Les mer
Back To Top