fbpx
skip to Main Content

Restaurant og cafe

Vi er stolte av å kalle oss en stor, solid og erfaren leverandør til restaurant- og cafemarkedet. Vi har et stort spekter av produkter til å dekke din drifts behov for uteløsninger i de aller fleste værforhold. Vår kompetanse på å gjøre ditt serveringssteds utemiljø til et innbydende og attraktivt sted for dine kunder, samtidig som vi opprettholder det offentliges krav til fasade og offentlige rom, gjør oss unike i Norge.

UTESERVERINGER PÅ AKER BRYGGE OG TJUVHOLMEN

Vi har levert en rekke uteserveringer på Aker Brygge og Tjuvholmen. Se kartet nedenfor for mer informasjon om de ulike uteserveringene.

Vi har nylig levert solskjermingløsninger til:

Uteservering: Savoy terrasse

Uteservering: Savoy terrasse

Fra en sesongavhengig uteservering med parasoller – til en helårs uteservering med pergolasystem

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en stor helårs uteservering til Savoy Terrasse i Fredrikstad. Savoy Terrasse har byens absolutt beste utsikt og kan by på god stemning året rundt med sin nye og flotte uteservering.

Før Savoy Terrasse åpnet nå i juni 2021, var det et annet uteserveringskonsept på toppen av Litteraturhuset. Vi i Solskjermingsgruppen hadde tidligere levert parasoller til denne uteserveringen, som hadde stor suksess med besøk i sommermånedene. Vi ble senere kontaktet for å prosjektere en uteservering som kunne driftes året rundt og øke kapasiteten for antall kunder.

Helårs uteservering med italienske pergolaer

Løsningen ble da en uteservering bestående av et komplett pergolasystem med italienske pergolaer i modellen Brera, skyveglass, raso levegger og varmelamper. Uteserveringen består av fem pergolaer som er montert sammen til ett system. Pergolaene skjermer hele 22 meter i bredden og nesten 30 meter i lengden. Skjermingen av dette store arealet har økt kapasiteten på terrassen betraktelig fra tidligere år, slik at nå kan enda flere gjester kose seg på uteserveringen året rundt.

Brera modellen er en av 2 modeller pergola i vårt sortiment som tåler snølast og kan brukes året rundt. Våre andre pergolamodeller har duktak, fremfor lamelltak slik som Brera modellen. Lamellene i taket forsterker konstruksjonen og gjør det mulig å bære snølast på vinteren.

Uteservering Savoy Terrasse Fredrikstad
Uteservering Savoy Terrasse Fredrikstad
Savoy terrasse Uteservering
Savoy terrasse Uteservering
Savoy terrasse Uteservering
Uteservering Savoy Terrasse FredrikstadSavoy terrasse UteserveringSavoy terrasse UteserveringSavoy terrasse Uteservering

Kombinert sol- og vindskjerming på terrassen

Selve uteserveringen er innglasset med skyveglass fra Pratic. Skyveglasset skjermer godt for vinden, samtidig som at den fantastiske utsikten fra uteserveringen opprettholdes. Skyveglasset i seg selv skjermer nok for vind, men glasset vil ikke skjerme for sterk sol. Vi valgte derfor å kombinere en skjermløsning bestående av skyveglasset og raso levegger.

Drivhuseffekt uten solskjerming

Raso leveggene skjermer for solen og kan styres individuelt fra hverandre. Selv om leveggene fungerer som solskjerming, er det laget av en spesiell perforert duk som gjør det mulig å ha godt utsyn, selv når solskjermingen er nede. Det var viktig å sørge for at uteserveringen var skjermet mot sol, da det fort kan bli veldig varmt på sommerhalvåret uten skjerming.

Varmelamper gir god atmosfære og komfort

Siden uteserveringen skal holdes åpen året rundt var det viktig å sørge for at temperaturen holdt seg komfortabel, selv ved minusgrader. Vi har levert hele 30 varmelamper til uteserveringen, så her blir det god temperatur – året rundt.

Vi takker Fredriksborg Eiendom for et spennende oppdrag og gratulerer Savoy Terrasse med en vellykket åpning!

Les mer

Uteservering, Oslo Street Food

Uteservering, Oslo Street Food

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert parasoller, varmelamper og hev og senk rekkverk til Oslo Street Food.

I de ikoniske lokalene til torggata bad finner vi 16 ulike matboder, som til sammen utgjør Oslo Street Food. Mathallen ligger et stenkast unna Youngstorget i Oslo og er svært kjent for sine internasjonale smaker og gode atmosfære. Oslo Street Food tok kontakt med Solskjermingsgruppen i begynnelsen av 2020 med et ønske om å oppgradere uteserveringen sin.

Stilrene parasoller til en stor uteservering

Parasollene på uteserveringen er i modellen Schattello fra vår tyske produsent MAY. Schattello parasollen er vår mestselgende parasoll til uteserveringer og hoteller i Norge, mye grunnet sin høye kvalitet og stilrene design. Parasollene skjermer et stort område på uteserveringen og gir kundene godt med skygge i den stekende sommersolen.

Varmelamper sørger for god temperatur

Det er ingen hemmelighet at været i Norge kan skifte fort. Det ene øyeblikket er det strålende sol og 25 varmegrader, neste øyeblikk er det stupregn og temperaturen faller. Parasollene er derfor utstyrt med en rekke varmelamper som har god varmespredning. De elektriske ledningene til varmelampene er skjult inne i parasollen og spilene som går ut på duken. Selve varmelampene er også montert i spilene og er utstyrt med en brannsikring. Varmelampene sørger for at gjestene kan nyte uteserveringen, selv på kjøligere dager og kvelder.

Spenstig atmosfære med lekker LED-belysning

I tillegg til varmelampene, er det også montert LED-striper inne i parasollene på uteserveringen. LED-stripene er montert på spilene og kan settes i mange ulike farger. Belysningen kan bli ganske så spenstig i nattemørket med spennende farger som lyser opp parasollene og uteserveringen.

Hev og senk rekkverk

Uteserveringen har også investert i hev og senk rekkverk fra vår svenske produsent Svalson. Hev og senk rekkverkene våre er svært populære, både på restauranter og i private hjem. Det unike rekkverket gjør det enkelt å skjerme for sur vind, samtidig som utsynet bevares. Hev og senk rekkverket har to ulike høyder, slik at skjermingen er fleksibel etter behov.

For restauranter fungerer hev og senk rekkverket også godt som et rammeverk for uteserveringen. Rekkverket gir en visuell indikasjon til gjestene på størrelsen av uteserveringen og hvor det er mulig å oppholde seg som gjest. Dette sørger blant annet for at gjestene ikke beveger seg utenfor uteserveringen med mat og drikke.

Vi takker Oslo Street Food for et godt samarbeid og ønsker dem all lykke til videre!

Les mer

Uteservering, Egon Stavanger

Uteservering, Egon Stavanger

Vår forhandler Espenes AS har levert en stor og moderne uteservering til Egon i Stavanger. Uteserveringen har plass til hele 120 gjester og er 35 meter lang.

Stort og kraftig pergolasystem som uteservering

Den nye uteserveringen til Egon Stavanger består av åtte pergolaer fra vår italienske produsent Pratic, med fastmonterte varmelamper og integrert belysning. Pergolaene er montert på et kraftig bæresystem som holder hele taket oppe, uten at det er behov for fastmonterte bein mellom de individuelle pergolaene. Dette gir bedre plass i uteserveringen, slik at hele plassen kan benyttes som sitteplasser til kundene. Det unike bæresystemet holder tyngden av pergolaene godt og sørger for en stabil uteservering.

Selve uteserveringen ligger i 2.etg hos Egon sin restaurant i Stavanger. Fasaden på bygget er buet, så det var viktig å finne en løsning for uteservering som kunne bue seg i samme form som fasaden. Løsningen på denne utfordringen ble å dele opp pergolasystemet i åtte ulike pergolaer, slik at pergolaene kunne monteres etter formen på buen. Dette sørget også for at det ikke er noen glipper mellom pergolaene og fasaden, så hele uteserveringen er skjermet for sol og regn.

Godt klima og stemningsfull belysning

Det er fastmontert 28 varmelamper i pergolasystemet for å gi gjestene et behagelig klima på uteserveringen. Varmelampene gir god varme og varmespredning, slik at uteserveringen kan benyttes selv på litt kjøligere dager og utover sommersesongen. I pergolakonstruksjonen er det også integrert LED belysning som skaper en stemningsfull uteservering på kvelden.

Solskjermingsgruppen har et godt samarbeid med Egon sine restauranter

Egon/Norrein Gruppen og Solskjermingsgruppen har hatt et langvarig og godt samarbeid i mange år. Egon har over 40 restauranter over hele Norge og Solskjermingsgruppen har levert uteserveringer til mange av Egon sine restauranter. Vi setter stor pris på tilliten fra Norrein Gruppen med å skape gode uteserveringer for deres restauranter.

Vi takker vår dyktige forhandler Espenes AS for et godt utført oppdrag og gratulerer Egon Stavanger med en ny og flott uteservering!

Belysning på kveldstid

Belysning på kveldstid - led lyset kan settes i ulike farger

Les mer

Uteservering, Syng Grünerløkka

Uteservering, Syng Grünerløkka

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en helt ny og komplett uteservering til Syng på Grünerløkka i Oslo. Denne flotte uteserveringen ligger rett ved Akerselva og har en helt fantastisk utsikt. For å bevare den flotte utsikten var det viktig å finne en løsning som ikke hindret gjestene fra å nyte det frodige miljøet rundt Akerselva. Løsningen for uteserveringen ble derfor et åpent og fleksibelt pergolasystem fra vår italienske produsent Pratic.

Tilpasningsdyktig uteservering

Det fleksible pergolasystemet sørger for at uteserveringen kan benyttes i forskjellige værforhold. Det norske været er som kjent ganske uforutsigbart, så å ha en uteservering som enkelt kan åpnes eller skjerme er nyttig. Systemet er satt sammen av to pergolaer i modellen Mito fra vår italienske produsent Pratic. Disse to pergolaene er så smidd sammen i en spesialkonstruert stålrigg, slik at det ser ut som ett komplett tak og ikke to separate moduler. Ved å bruke to pergolaer kan taket styres individuelt også, slik at dersom det er ønskelig kan den ene halvdelen av uteserveringen være åpen, og den andre kan være lukket.

Uteserveringen hindrer ikke utsikten

Uteserveringen er hele 12 meter bred og 7,5 meter i utfall, så her er det plass til mange gjester. Det var viktig å bevare en åpen, luftig og relativt nøytral uteservering for at gjester kan nyte den flotte utsikten uforstyrret. Det er ganske unikt å ha det så grønt og frodig rundt uteserveringer i Oslo, så på de få stedene det er tilfellet må vi utnytte det.

pergolatak uteservering
uteservering karoke
syng uteservering
syng uteservering
syng uteservering
uteservering grunerløkka
stoler uteservering
syng uteservering
pergolatak uteserveringuteservering karokesyng uteserveringsyng uteserveringsyng uteserveringuteservering grunerløkkastoler uteserveringsyng uteservering

Les mer

Uteservering, Frenchie

Uteservering, Frenchie

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en komplett uteservering til den nye restauranten Frenchie på Solli plass i Oslo. Den franske bistroen åpnet dørene i august og har hatt stor suksess etter nyåpningen. Vi har levert en XL markise med spesialkonstruert stålrigg, hev og senk glassrekkverk og en rekke varmelamper.

Markise på spesiallaget stålrigg

Markisen er montert på en frittbærende stålrigg, da det ikke var ønskelig å montere markisen til i fasaden på bygget. Riggen som bærer markisen er spesialdesignet for å kunne tåle vekten av markisen når den er i fullt utfall. Det var også viktig å ha en rigg som gikk sømløst inn i uteserveringen uten å ta for mye plass eller skille seg ut. Lakkeringen på stålriggen er derfor i den samme fargen som på hev og senk rekkverket som omrammer uteserveringen.

Hev og senk rekkverk rundt uteserveringen

Uteserveringen til Frenchie er delt opp i to soner, der en står på torget og den andre er inntil bygget. Begge sonene er rammet inn med hev og senk rekkverk fra den svenske produsenten Svalson. Glassrekkverket skjermer kundene godt for vind, samtidig som rekkverket også gir en tydelig markering på sonene til uteserveringen til Frenchie. På Solli plass er det flere restauranter som har uteserveringer i nærhet til hverandre, så tydeliggjøringen av de ulike uteserveringene er viktig.

Frenchie nedmonterer uteserveringen sin på torget hver vinter, så det var viktig at hev og senk rekkverket lett kunne opp- og nedmonteres. Løsningen på dette ble å montere hev og senk rekkverket med gjengehylser i underlaget. Dette festet sikrer gjerdene fast, men sørger også for at demontering av alle gjerder er mulig.

Solskjermingsgruppen takker Frenchie for oppdraget! Lykke til videre med det nye restaurantkonseptet.

uteservering
markise restaurant
Frenchie uteservering
markise uteservering
uteserveringmarkise restaurantFrenchie uteserveringmarkise uteservering

Les mer

Uteservering, Sumo Stavanger

Uteservering, Sumo Stavanger

Sumo har åpnet en ny og flott uteservering i Stavanger!

Vår forhandler i Stavanger, Espenes AS har levert en ny og stor uteservering til Sumo Hall Toll restaurant i Stavanger. Restauranten ligger rett ved vannkanten og har en helt fantastisk utsikt.

Komplett pergolasystem på 25 meter

Uteserveringen består av hele seks pergolaer fra vår italienske produsent Pratic, integrerte Raso levegger i pergolakonstruksjonen og en rekke varmelamper. De seks pergolaene er koblet sammen til ett pergolasystem som dekker hele uteserveringsområdet. Pergolasystemet kontrolleres via en fjernkontroll som styrer om taket og veggene skal være åpne eller lukket. Siden de ulike pergolaene er koblet opp til ett pergolasystem er det enkelt å kontrollere uteserveringen for de ansatte, da det kun er nødvendig å bruke én fjernkontroll. Taket på pergolaene kan sendes inn for å åpne opp uteserveringen og slippe sollyset inn for kundene som nyter god mat og drikke på uteserveringen. Taket kan også sendes ut for å skape et vannsikkert tak som skjermer for regn, i tillegg hjelper taket med å holde på varmen fra varmelampene på kjøligere dager.

Fantastisk utsikt til sjøen

Uteserveringen til Sumo Hall Toll har også integrerte Raso levegger i konstruksjonen til pergolasystemet. Leveggene gir god skjerming fra kjølig vind og regn, samtidig som veggene holder godt på varmen som skapes inne i uteserveringen. Disse leveggene har deler av gjennomsiktig pvc duk brent inn i raso duken, slik at gjestene som nyter uteserveringen også kan nyte den flotte utsikten utover sjøen. Uteserveringen til Sumo Hall Toll Stavanger har en virkelig unik utsikt og lokasjon, så det var viktig at det ble tatt hensyn til i utformingen av uteserveringen i samråd med byantikvaren i Stavanger. Det er nok lite som slår gleden av å sitte på denne uteserveringen i solnedgangen, samtidig som man nyter god mat og drikke i godt selskap.

Lys og varme gir god atmosfære

Ved å ha taket på pergolasystemet ute og leveggene nede vil uteserveringen holde godt på varmen og skape et godt klima for gjestene. Det er også montert en rekke varmelamper utover uteserveringen for å sørge for et optimalt klima i uteserveringen, selv når høsten kommer. Pergolasystemet har også integrerte LED-lys i konstruksjonen og taket, noe som gir uteserveringen en god atmosfære. På dagtid kan LED-lysene gi uteserveringen en behagelig atmosfære, så på kveldstid kan LED-lysene endres til mer lekene og spenstige farger om det er ønskelig. LED-lysene styres også på en fjernkontroll der det kan velges nærmest utallig forskjellige farger og fargekombinasjoner. Det er ganske så stilig å se en så stor uteservering i mørket med alle varmelamper og LED-lys på, for da lyser uteserveringen virkelig opp!

Solskjermingsgruppen og Sumo har hatt et godt og tett samarbeid i mange år nå, der vi blant annet har levert uteserveringer til flere Sumo Restauranter i Oslo. Vi gratulerer Sumo med nok en ny og flott restaurant!

sumo stavanger
sumo stavanger
sumo uteservering
sumo uteservering
stavanger uteservering
sumo
uteservering
uteservering sumo
sumo stavanger
sumo stavanger uteservering
sumo stavangersumo uteserveringsumo uteserveringstavanger uteserveringsumouteserveringuteservering sumosumo stavangersumo stavanger uteservering

Les mer

Uteservering, Restaurant Salome

Uteservering, Restaurant Salome

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en ny uteservering til Restaurant Salome på Bjørvika i Oslo.

Det ble valgt tre store parasoller i en sterk oransje farge fra den tyske kvalitetsprodusenten May for uteserveringen til Salome. Disse parasollene er levert med modellen Schatello som er vår bestselgende modell for uteserveringer. Schatello modellen er svært robust og vindsterk, noe som er høyst nødvendig på et vindutsatt sted som på Bjørvika i Oslo. Parasollene sitter godt festet i bakken og utgjør ikke en sikkerhetsrisiko for gjester og ansatte ved uteserveringen.

Integrert elektrisk anlegg og sikkerhetsbryter

May sine parasoller kan også leveres med fastmonterte varmelamper og integrert elektrisk kabling med sikkerhetsbryter, slik vi har levert her hos Restaurant Salome. Med det integrerte elektriske kabling til varmelampene og sikkerhetsbryterne, vil varmelampene skru seg av automatisk dersom dette blir glemt. Dette sikkerhetstiltaket forhindrer branner og skader på duken til parasollene, samt forsikrer at alle gjester og ansatte kan være trygge på at varmen som kommer fra varmelampene ikke vil sette fyr på parasollen. Varmelampene gir god varme og skaper et behagelig klima for gjestene som nyter uteserveringen på kjølige kvelder.

Kontraster og harmoni mellom uteserveringene på Bjørvika

Uteserveringen står i nærhet til uteserveringen til restauranten Døgnvill Bjørvika, som Solskjermingsgruppen også har levert uteservering til. Begge de to uteserveringene bruker den samme parasollmodellen, men i ulike farger. Dette skaper en harmoni i det arkitektoniske utrykket mellom de to uteserveringene, samtidig som at de unike fargene utgjør en kontrast og skiller de to restaurantene fra hverandre. Den friske oransje fargen på parasollene står i fin stil og kontrast til den moderne arkitekturen på Bjørvika, som blant annet Operahuset.

Vi takker for et fint oppdrag og ønsker restaurant Salome all lykke til videre!

oransje parasoller
oransje parasoller
parasoller salome
uteservering bjørvika
uteservering restaurant salome
oslo uteservering
oslo parasoller
parasoller solskjerming
solskjerming uteservering
oransje parasollerparasoller salomeuteservering bjørvikauteservering restaurant salomeoslo uteserveringoslo parasollerparasoller solskjermingsolskjerming uteservering

Les mer

Uteservering, Tijuana Grünerløkka

Uteservering, Tijuana Grünerløkka

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en ny uteservering til Tijuana på Grünerløkka i Oslo. Uteserveringen består av en dobbel motorisert markise på en skreddersydd stålkonstruksjon med Solamagic varmelamper.

16 meter lang markise

Bakgården til Tijuana er stor og svært utsatt for mye sollys hele dagen lang. Det var derfor behov for en løsning som ville skjerme et stort område, der gjestene kunne sitte i skyggen for å nyte god mat og gode drinker. Kunden ønsket et stort tak uten skjøter, så løsningen på uteserveringen ble derfor en spesialtilpasset stålkonstruksjon med et stort og dobbelt markisetak. Lengden på markisen er på hele 16,3 meter og utfallet på 5 meter. Denne store markisen dekker et stort område når den er ute, men trekker seg også fint og nett sammen igjen inne i stålriggen. Stålriggen er spesialkonstruert for å tåle det store presset og tyngden på markiseduken.

Markisen passer med estetikken i bakgården

Markiseriggen som ble valgt har også få konstruksjoner og synlige installasjoner, slik at når dukene er innkjørt vil riggen ikke skyggelegge et stort område. Markisetaket og riggen har et rent og enkelt utseende, noe som gjør at produktene ikke ødelegger den fine estetikken i bakgården. Markiseduken har en nøytral gråtone og selve stålriggen er farget sort.

Vi takker Tijuana og Urban Jungle for dette flotte oppdraget! Vi håper at dere får god nytte av uteserveringen i mange år fremover.

stor markise restaurant
stor markise restaurant
tijuana grunerløkka
Tijuana uteservering bakgård
uteservering tijuana
markise uteservering tijuana
varmelamper
stor markise restauranttijuana grunerløkkaTijuana uteservering bakgårduteservering tijuanamarkise uteservering tijuanavarmelamper

SE VIDEO HER:

Les mer

Uteservering, Delicatessen Fredrikstad

Uteservering, Delicatessen Fredrikstad

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en komplett uteservering til Delicatessen i Fredrikstad. Uteserveringen består at et pergolasystem med frontvegg, hev og senk glassrekkverk og varmelamper.

Pergolasystem på 11 meter

Pergolasystemet på Delicatessen er satt sammen av to pergolaer av modellen Pratic Fusion, som til sammen skaper et stort tak på hele 11 meter. Taket skjermer gjestene på uteserveringen fra varme solstråler og kaldt regn, slik at uteserveringen kan benyttes uansett vær. Vår konsulent jobbet tett med gårdeier av Fredriksborg eiendom for å finne en passende pergolamodell for uteserveringen, der de til slutt landet på Fusion modellen med et skrått tak. Denne pergolamodellen benyttes også flere andre steder ved vannfronten i Fredrikstad, slik at det ble et naturlig valg for å skape kontinuitet i det arkitektoniske utrykket til byens uteserveringer. I tillegg var festet på bygget satt så høyt at det ville vært vanskelig å få en flat pergolamodell til å passe.

Uteservering med total vindbeskyttelse

Hele uteserveringen er vindbeskyttet gjennom hev og senk glassene, samt raso leveggen på toppen. Hev og senk glassene kan enkelt justeres opp eller ned av de ansatte og gjester, slik at de får den beskyttelsen de ønsker. Ved gode og fine dager kan glassene senkes og det åpnes for frisk bris i uteserveringen. Ved dager med regn og sur vind kan glassene heves og Raso leveggen senkes, slik at det skapes en total vindbeskyttelse. Raso leveggene på toppen kan også senkes eller heves, slik at uteserveringen får størst mulig fleksibilitet i skjermingen.

Denne uteserveringen ble satt opp i sent 2017, men bildene er tatt av oss 2020. Tre år etter montering ser uteserveringen fremdeles ny og flott ut, i tillegg til å fungere som den skal.

Vi takker for et godt samarbeid og ønsker Delicatessen i Fredrikstad alt godt i sommeren som kommer!

Utservering Fredrikstad
Utservering Fredrikstad
Delicatessen uteservering fredrikstad
Delicatessen
Fredrikstad Delicatessen
Delicatessen uteservering
Uteservering i fredrikstad
Utservering FredrikstadDelicatessen uteservering fredrikstadDelicatessenFredrikstad DelicatessenDelicatessen uteserveringUteservering i fredrikstad

Les mer

Uteservering, Scandic Sjølyst Hotell

Uteservering, Scandic Sjølyst Hotell

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en splitter ny uteservering til det nyoppussede hotellet Scandic Sjølyst på Skøyen i Oslo. Scandic Sjølyst har vært igjennom en stor ombyggings og renoveringsperiode, der hotellet blant annet har fått en ny a la carte restaurant – Skabos Hage.

EN KOSELIG UTESERVERING

Uteserveringen til restauranten består av to pergolaer med LED striper i duken, et vinterhagetak og en rekke varmelamper. Pergolaene har en medium beige farge på dukene og sorte rammer, noe som gir en fin og myk kontrast mellom de ulike materialene. Den varme undertonen på duken står flott til lysene og varmelampene i uteserveringen, som sammen skaper en koselig og behagelig atmosfære.

VINTERHAGETAK OG VARMELAMPER

De to pergolaene er skjøtet sammen med et vinterhagetak som strekker seg over entreen til restauranten. Vinterhagetaket skaper en naturlig åpning i uteserveringen og gir en spennende arkitektonisk kontrast fra pergolataket. Det er montert en rekke varmelamper rundt uteserveringen slik at gjestene kan benytte seg av uteserveringen, selv på kjølige vår- og høstdager. Varmen kontrolleres med samme fjernkontroll som styrer pergolataket, noe som gir de ansatte god kontroll på uteserveringens funksjoner på en og samme styringsenhet.

Vi gratulerer Scandic Sjølyst med nyåpningen og ønsker dere lykke til videre med Skabos Hage!

hotell uteservering
hotell uteservering
scandic sjølyst hotell
hotell og kafe uteservering
hotell uteservering
sjølyst hotell
uteservering scandic sjølyst
pergolatak hotell uteservering
hotell pergola
uteservering til hotell
serveringssted hotell uteservering
hotell uteserveringscandic sjølyst hotellhotell og kafe uteserveringhotell uteserveringsjølyst hotelluteservering scandic sjølystpergolatak hotell uteserveringhotell pergolauteservering til hotellserveringssted hotell uteservering

Les mer

Uteservering, Høymagasinet

Uteservering, Høymagasinet

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte nylig uteserveringen til Høymagasinet, som er lokalisert på flotte Akerhus Festning i Oslo.

AKERSHUS FESTNING

Akershus festing har gjennomgått flere renovasjoner og restaureringer de siste årene, deriblant med åpningen av Festningen restaurant i 2013. Etter suksessen med denne restauranten ble det bestemt at høylåven på Akershus festning skulle restaureres og åpnes som et nytt serveringssted. Fursetgruppen står bak driften av både Festningen restaurant og Høymagasinet. Vi i Solskjermingsgruppen har vært så heldige å få levere uteserveringer til begge disse historiske og flotte serveringsstedene!

Under dette prosjektet samarbeidet vi godt med Moseng Poulsen arkitektur as for å finne best mulig løsning på uteserveringen. Det var en rekke premisser og forutsetninger som måtte tas i betraktning under utformingen av uteserveringen.

VERNET BYGG

Selve bygget og festningsområdet er vernet, så det var ikke aktuelt å montere noen faste konstruksjoner til bygget. Uteserveringen måtte derfor være frittstående fra bygningen. Det ble også gitt klare krav om at produktene til uteserveringen måtte være så lave som mulig, slik at produktene ikke skjermet bygget mer enn nødvendig. Det var også viktig at produktene ikke trakk for mye oppmerksomhet, så fokuset til gjestene kan være bygningen og den flotte utsikten.

UTESERVERINGEN TIL HØYMAGASINET

Løsningen falt derfor på en rekke parasoller og et separat utekjøkken med markise. Parasollen er av modellen May Schattelllo, som er en svært kraftig og robust parasoll. Det var viktig at parasollene var kraftige nok til å tåle de sterke vindkastene oppe på Akershus festning, noe denne modellen innføyer. Nøyaktig de samme parasollene utgjør uteserveringen til Festningen Restaurant, som skaper en fin kobling mellom de to uteserveringene og de historiske plassene de er lokalisert på.

Vi takker Moseng Poulsen arkitektur AS og Fursetgruppen for godt samarbeid på dette prosjektet!

Høymagasinet uteservering
Høymagasinet uteservering
parasoller uteservering
Høymagasinet Akershus festning
markise utekjøkken
parasoller høymagasinet
markise utekjøkken uteservering
parasoller akershus festning
Høymagasinet uteserveringparasoller uteserveringHøymagasinet Akershus festningmarkise utekjøkkenparasoller høymagasinetmarkise utekjøkken uteserveringparasoller akershus festning

Les mer

Uteservering, El Camino Bogstadveien

Uteservering, El Camino Bogstadveien

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har nylig levert en komplett uteservering til El Camino i Bogstadveien. Uteserveringen består av to pergolaer i modellen Nomo fra den Italienske produsenten Pratic, Solamagic varmelamper og et motorisert innglassingsystem.

Uteserveringen til El Camino brukes året rundt

El Camino ønsket en uteservering som var åpen og luftig, med en fleksibilitet til å velge om tak og vegger skal være oppe eller nede. Uteserveringen blir også brukt av Thon Hotell, som bruker uteserveringen for å servere frokost til sine gjester. Det var derfor et ønske om å ha en uteservering som kunne brukes året rundt.

For at uteserveringen skulle kunne brukes året rundt måtte vi finne en løsning som gjorde det mulig å ha glassgjerder nede under sommersesongen, så fullstendig innglasset under vintersesongen. Løsningen ble et et motorisert innglassingsystem som skjermer for all slags vær. Uteserveringen består også av to pergola fra Pratic. Det er montert en rekke varmelamper fra Solamagic for å varme opp uteserveringen under de kjølige høstkveldene og vintermånedene. På grunn av innglassingen vil det ikke være nødvendig å ha på varmelampene lenge før uteserveringen blir varmet opp igjen.

Automatikk for motorisert pergola og glassgjerder

Styringen/automatikken av pergola og glassgjerdene er på to ulike kontroller, noe som gir en fleksibilitet i styringen av uteserveringen. Dersom det er mye sol og lite vind kan pergolataket gå ut for å skjerme for solen, samtidig som glassgjerdene kan være nede for å gi en sval bris. Om det er sterk vind eller kaldt kan gjerdene sendes opp, helt uavhengig av pergolataket. Pergolatakene kan også styres separat fra hverandre, så uteserveringen kan ha en seksjon med solskjerming og en annen med solinslipp om det er ønskelig. Pergolaen har et motorisert tak, i likhet til glassgjerdene. Det motoriserte pergolataket gjør styringen av solskjermingen enkelt og fleksibelt, med sine to pergolatak.

pergola uteservering
pergola uteservering
pergola på terrasse
pergola på terrassen
uteservering majorstuen
komplett uteservering pergola glass
uteservering oslo
glass restaurant uteservering
pergolatak på uteservering
pergola uteserveringpergola på terrassepergola på terrassenuteservering majorstuenkomplett uteservering pergola glassuteservering osloglass restaurant uteserveringpergolatak på uteservering

SE VIDEO FRA UTESERVERINGEN HER

Les mer

Døgnvill Burger Trondheim og Bjørvika

Døgnvill Burger Trondheim og Bjørvika

Vi har nylig levert uteservering til både Døgnvill i Trondheim og i Bjørvika i Oslo. Fra før av har vi allerede levert uteserveringene til Døgnvill på Tjuvholmen og Vulkan, så vi ble veldig glade av å høre at Døgnvill ønsket å bruke oss på de nye serveringsstedene også.

Døgnvill burger i Trondheim
Døgnvill Burger ligger sentralt i Trondheim og deres uteservering er en del av det nye Torvet i Trondheim som pusses opp. Det har vært mye arbeid på torget de siste årene, men nå begynner det heldigvis å nærme seg ferdigstilling. Torget vil ferdigstilles det kommende året, så vi gleder oss til å se torget helt ferdig sommeren 2020.

Døgnvill burger i Oslo
Døgnvill Burger i Oslo ligger rett ved siden av Operaen på Bjørvika, noe som gir en flott utsikt fra uteserveringen. Bjørvika er et svært spennende område som har hatt stor vekst de siste årene. Dette er et perfekt sted for å nyte god mat i flotte og spennende omgivelser.

UTESERVERING MED PARASOLLER, VARMELAMPER OG GLASSGJERDER

Uteserveringene består av store og robuste parasoller fra MAY, med integrerte varmelamper i parasollene. Parasollene strekker seg over hele uteserveringen og skaper en lun og god atmosfære. Varmelampene gir også god varme slik at uteserveringen kan benyttes under høst- og vårsesongen også. Glassgjerdene er av merket Svalson og kan enkelt heves eller senkes av gjestene selv. Dette gjerdet skjermer for sur vind og skaper en markert uteservering.

Takk for et flott samarbeid Døgnvill!

UTESERVERING DØGNVILL TRONDHEIM TORG

parasoller trondheim
parasoller trondheim
uteservering trondheim torg
døgnvill trondheim
trondheim uteservering
parasoller trondheimuteservering trondheim torgdøgnvill trondheimtrondheim uteservering

UTESERVERING DØGNVILL BJØRVIKA

Bjørvika restaurant uteservering døgnvill
Bjørvika restaurant uteservering døgnvill
parasoller uteservering
bjørvika døgnvill
uteservering bjørvika
Bjørvika restaurant uteservering døgnvillparasoller uteserveringbjørvika døgnvilluteservering bjørvika

Les mer

Tårnet Kulturarena

Tårnet Kulturarena

Komplett pergolasystem

Vi har nylig levert et komplett pergolasystem til Tårnet Kulturarena på Økern i Oslo. Tårnet kulturarena er det eneste permanentene konsert- og festivalområdet i Oslo med kapasitet til opptil 7000 mennesker. Vi har levert 12 pergolaer på bakkeplanet som er satt sammen til et pergolasystem som dekker over 450 kvadratmeter og har en kapasitet på rundt 1200 mennesker.

Pergolaene har en takhøyde på hele 3,5 meter, noe som gir et åpent og behagelig miljø i uteområdet. Pergolaene har integrerte Raso sol- og vindgardiner som kan kjøres opp/ned etter ønsket klima og atmosfære. De integrerte leveggene skjermer for både sol- og vind og skaper et lunt og godt miljø i pergolasystemet. På grunn av den høye takhøyden og utsynet fra leveggene oppleves ikke pergolasystemet som innelukket.

Vi har også satt inn en rekke varmelamper over hele pergolasystemet, slik at uteområdet kan brukes selv når det er kjølig ute. Det er også integrerte LED-striper i taket på pergolasystemet som kan tilpasses etter ønsket miljø og atmosfære på arrangement.

Tårnet Kulturarena før/etter

Et fleksibelt og allsidig uterom

Det store pergolasystemet sikrer perfekte forhold for publikum, uansett hvilket vær den norske sommeren byr på. Taket kan være lukket og skjerme for både sol og regn, eller åpent tak på gode dager og sommerkvelder. Et slikt pergolasystem har skapt et fleksibelt uterom for kunden som kan tilpasses til miljø, klima og arrangement som ønskelig.

Vi takker for et flott samarbeid og spennende oppdrag!

uteservering pergola
uteservering pergola
varmelamper tårnet
tårnet pergola
uteservering tårnet
pergolasystem
levegger screenvegg pergola
pergolatak solskjerming
solskjerming tak pergola
tårnet kulturarena pergola
pergola servering solskjerming
pergola solskjerming
pergola økern
uteservering pergolavarmelamper tårnettårnet pergolauteservering tårnetpergolasystemlevegger screenvegg pergolapergolatak solskjermingsolskjerming tak pergolatårnet kulturarena pergolapergola servering solskjermingpergola solskjermingpergola økern

SE VIDEO FRA TÅRNET KULTURARENA HER:

Les mer

Uteservering, Aker Brygge Marina

Uteservering, Aker Brygge Marina

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert Svalson hev og senk glassrekkverk til Aker Brygge Marina. Uteserveringen er lokalisert på en pir som strekker seg ut fra Aker Brygge og montert på en flytebrygge av betong.

Vi satte inn impregnerte trebord under gjerdene for å stabilisere og avrette elementene på flytebryggen. Sammen med kunde bestemte vi oss for å levere gjerder med rammer i natureloksert aluminium for å stå i stil til det maritime temaet på bryggen. Ved hjelp av hev og senk funksjonen til glassgjerdet kan gjestene selv bestemme om de ønsker skjerming fra vind, eller om de ønsker å få litt frisk bris.

Vi takker Aker Brygge Marina for et spennende oppdrag!

hev og senk rekkverk
hev og senk rekkverk
glassgjerde oslo
hev og senk rekkverk
glassrekkverk hev og senk
hev og senk rekkverkglassgjerde oslohev og senk rekkverkglassrekkverk hev og senk

Les mer

Uteservering, Casa Mia

Uteservering, Casa Mia

Vi har nylig levert uteservering til restauranten Casa Mia i Lillestrøm.

Restauranten ønsket en uteservering som var åpen og luftig, samtidig som den måtte overholde reglementet fra Skedsmo kommune. Føringene fra kommunen tilsa at det ikke var lov til å feste noe i bakken, så vi måtte finne en løsning som innførte dette. Markiser pleier å monteres ved at stålriggen festes i bakken, men det var ikke tillatt i dette tilfellet. Løsningen på denne utfordringen ble en dobbel XL markise med en spesiallaget stålrigg og betongbaser. Betongbasene stabiliserer stålriggen til markisene og gjør det mulig å ha en stor uteservering uten å måtte festes direkte i bakken. Her har kunden selv vært flittig og benyttet betongbasene som sitteplasser i uteserveringen, et veldig smart løsning for å utnytte hele plassen.

Markisene på uteserveringen kan kjøres individuelt slik at man kan variere hvor åpen eller lukket uteserveringen skal være. Markisene er skjøtet sammen øverst i stålriggen slik at det ikke er mellomrom mellom markisene, det vil derfor ikke renne vann mellom de.

Det er også montert en rekke varmelamper fra Solamagic for å skape et behagelig klima for gjestene på uteserveringen.

Takk til Casa Mia for at de valgte oss som leverandør for uteserveringen! Det har vært en glede å samarbeide med de flotte eierne. Vi ønsker de all lykke til videre i Lillestrøm.

uteservering solskjermingsgruppen
uteservering solskjermingsgruppen
restaurant markise solskjerming
uteservering lillestrøm casa mia
casa mia markise restaurant uteservering
uteservering solskjermingsgruppenrestaurant markise solskjerminguteservering lillestrøm casa miacasa mia markise restaurant uteservering

Les mer

Uteservering, Teatro Terrasse

Uteservering, Teatro Terrasse

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en komplett uteservering til den nye restauranten Teatro Terasse på Vika i Oslo.

Restauranten spesialiserer seg på å servere italiensk pizza med spennende toppinger og tilbyr et svært bredt vinutvalg. For å fremme den sydlandske stemningen valgte restauranten å ha en åpen og innbydende uteservering.

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte en 17 meter lang markise med en spesiallaget stålkonstruksjon. Stålkonstruksjonen er spesiallaget for å tåle belastningen til den store markisen og holde den stabil når det er vind. Det ble også levert Svalson hev og senk glassrekkverk med en spesiallaget motvekt av glass. Motvekten av glass gir innsyn både inn og ut av restauranten, fremfor å være en heldekkende farge. Motvekten gjør det mulig å justere glassrekkverket lett – oppe når det er vind og nede når forholdene tillater det. Dette er noe gjester selv kan gjøre, i og med at rekkverket enkelt kan justeres. Uteserveringen har også fått montert mange varmelamper for å varme på kjølige dager og kvelder.

Det har blitt lagt stort fokus på å lage noe spesialtilpasset som passer for akkurat denne uteserveringen og restauranten. Vi har jobbet tett med kunden for å utforme en uteservering som treffer både restaurantens behov og ønsker, men også tilfredsstiller kravene til plan- og bygningsetaten/bymiljøetaten. I dette tilfellet ønsket kunden en stor og åpen markise, noe vi klarte å levere med en spesiallaget stålkonstruksjon. Kunden ønsket også å ha innsyn ved glassgjerdet, hvorav løsningen ble en motvekt i glass.

Vi gratulerer kunden med åpning av en flott ny restaurant på Vika!

uteservering aker brygge
uteservering aker brygge
oslo varmelampe terrasse
aker brygge restaurant
uteservering teatro terrasse
uteservering restaurant aker brygge oslo
uteservering aker bryggeoslo varmelampe terrasseaker brygge restaurantuteservering teatro terrasseuteservering restaurant aker brygge oslo

Les mer

Uteservering, Amundsen Bryggeri & Spiseri

Uteservering, Amundsen Bryggeri & Spiseri

Uteservering til Amundsen Bryggeri & Spiseri

Amundsen kom med en forespørsel til oss om solskjerming av en ny uteservering som de har disponibelt på sommeren. De har bygget en Petanque bane og et uteområde hvor de har sitteplasser, rett ved rådhuset i Oslo.

Grunnet beliggenheten var det et krav om at uteserveringen til Amundsen måtte kunne ryddes/nedmonteres om vinteren. I tillegg ønsket de at Petanque banen skulle være godt synlig for folk som gikk forbi og satt ved serveringen. Løsningen vår falt da på tre stykk May Schatello parasoller på 500×350 cm. Disse parasollene skjøtes sammen med takrenner, som utgjør et totalt dekket område på 1050×500 cm. Parasollen kan enkelt slås opp og ned av de ansatte, i tillegg til at de er svært enkle å pakke bort for vinteren.

Sjekk ut videoen vi tok når vi var på besøk hos Amundsen!

Les mer

Uteservering, ASIA Aker brygge

Uteservering, ASIA Aker brygge

Uteservering til Asia på Aker Brygge

Restaurantene på Aker brygge vet hvor viktig det er å ha en god og lun uteservering i sesongen. Vi leverte en komplett uteservering til Asia for bare 4-5 år siden, men det var nå på tide å oppdatere uteserveringen på nytt. De ønsket noe moderne og mer robust enn de terrassemarkisene de hadde fra før av.

Grunnet strenge restriksjoner fra plan og bygningsetaten var dette et utfordrende prosjekt. Vi fikk ikke lov til å sette bein på pergolaen på siden mot gangstien, slik at vi måtte finne en løsning på hvordan pergolaen skulle takle tyngden. Løsningen på dette ble en spesialbygget stålkonstruksjon som holdt pergolaen slik at dette ikke var et problem lenger. Vekten av uteserveringen ble jevnt fordelt utover hele pergolakonstruksjonen, fremfor bare ved beinene.

De integrerte LED lysene gir et fint preg på uteserveringen, og varmelampene gir et behagelig klima. Vi leverte også Svalson hev og senk rekkverk for å skjerme for vinden som kan være merkbar på Aker Brygge.

solskjerming på restaurant asia
solskjerming på restaurant asia
restaurant uteservering solskjerming
restaurant uteservering solskjerming
Restaurant Asia uteservering pergola
solskjerming på restaurant asiarestaurant uteservering solskjermingrestaurant uteservering solskjermingRestaurant Asia uteservering pergola

Les mer

Alibi og Heim i Fredrikstad

Alibi og Heim i Fredrikstad

Vi har levert en komplett uteservering til Alibi og Heim i Fredrikstad.

Eieren av Heim og eieren av Alibi bestemte seg for å gå sammen om å lage en uteservering som knyttet de to stedene sammen, men fremdeles holde seg avskilt innvendig. Gjennom en felles prosjektering samarbeidet vi for å finne den beste løsningen for de to uteserveringenes behov og ønsker.

Løsningen på dette ble en avlang Pratic Level pergola, Svalson splitt glass og en innvendig skillevegg. Den innvendige skilleveggen skiller de to uteserveringene fra hverandre, samtidig som uteserveringen oppleves som samkjørt.

Svalson splitt glass innglassing og varmelampene skaper et behagelig klima inne i uteserveringen og gjør det slik at uteserveringen i Fredrikstad kan benyttes året rundt.

Nattklubben Alibi valgte også å kjøpe inn LED lys til uteserveringen sin, noe Heim ikke ønsket. Det er fullt mulig å samarbeide med «naboer» om å gå sammen for å skape en felles uteservering, men samtidig få sine egne ønsker innvilget.

uteservering fredrikstad
uteservering fredrikstad
uteservering fredrikstad bar
Alibi og heim
uteservering pergola
Alibi Heim uteservering
uteservering fredrikstaduteservering fredrikstad barAlibi og heimuteservering pergolaAlibi Heim uteservering

Les mer

Olivia, Stavanger

Olivia, Stavanger

Uteservering til Olivia i Stavanger

Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Olivia i mange år, og nå har vi også levert uteservering til restauranten deres i Stavanger. Vår forhandler i Stavanger har levert tre Pratic Nomo pergola med Raso levegger, Svalson hev og senk rekkverk og Solamagic varmelamper.

Svalson hev og senk glassrekkverket satt sammen med de integrerte Raso leveggene i pergolaen skaper en uteservering som er lun og varm året rundt. Solamagic varmelamper er satt inn for å varme opp uteserveringen og skape et behagelig klima for kundene.

Olivia uteservering
Olivia uteservering
uteservering stavanger
stavanger uteservering
Olivia uteserveringuteservering stavangerstavanger uteservering

Les mer

Uteservering til Cargo på Sørenga

Uteservering til Cargo på Sørenga

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til restauranten Cargo på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har byttet ut eksisterende pergolaer med nye Pratic Nomo pergolaer sommeren 2018. Cargo hadde fra før av montert pergolaer i uteserveringen fra en annen aktør, men ønsket å bytte disse da de ikke hadde ønsket funksjoner. Vi erstatte derfor disse med en rekke Pratic Nomo pergolaer med motorisert pergola tak, samt sidevegger av glass.

Pergolaen er skreddersydd for denne leveransen og det er montert ett fast glasstak for tetting mot fasaden. Glasstaket sørger for at det ikke kommer vann i gapet mellom fasaden og uteserveringen, samt sørger for rikelig med innslipp av lys inn i restauranten. Glassveggene som er montert på pergolaene sørger for god vindskjerming uten å svekke den fantastiske utsikten. Det er i tillegg montert opp en rekke Solamagic varmelamper så uteserveringen benyttes selv på de kjølige høstkveldene.

Med denne løsningen for uteserveringen kan gjestene nyte Sørenga sine vakre omgivelser uansett om det er sterk sol, vind eller regn.

Les mer

Uteservering til Pink Elephant på Tjuvholmen

Uteservering til Pink Elephant på Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert XL terrassemarkise, svalson hev og senk glassgjerder og varmelamper til Pink Elephant på Tjuvholmen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en selvstående stålrigg for bæring av nye XL terrassemarkiser til denne nye restauranten på Tjuvholmen.

Markisen står godt til restaurantens arkitektur ved hjelp av form og farge.  Med denne kraftige markise konstruksjonen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Solskjerming av uteservering med markiser

Les mer

Bejing8, Tjuvholmen

Bejing8, Tjuvholmen

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert XL terassemarkise, svalson hev og senk glassgjerde og varmelamper til Bejing8 på Tjuvholmen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en selvstående stålrigg for bæring av nye XL terrassemarkiser til denne nye restauranten på Tjuvholmen. Glassgjerdene er av type Café au lä fra Svalson og kan trekkes opp for bedre skjerming fra vinden.

Med denne kraftige markise konstruksjonen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Les mer

Uteservering til Mirabel på Sørenga

Uteservering til Mirabel på Sørenga

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til Mirabel på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til Mirabel, som er en ny restaurant på Sørenga. Pergolaen er av modellen Nomo og har motorisert pergolatak og sidevegger av glass. Det er montert et fast glasstak mellom fasaden og pergolaene for å hindre gjennomtrekk og regn. Glasstaket sørger også for at det kommer mer lys inn i restauranten.

Pergolaene, glasstaket og glassveggene sørger for gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind. Taket på pergolaen er automatisert og kan trekkes inn og ut etter ønske. Glassveggene skjermer godt for vinden – samtidig som de beholder lyset og utsyn til omgivelsene.

Les mer

Uteservering til Sumo, Solli Plass

Uteservering til Sumo, Solli Plass

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergola, parasoller, lys og varmelamper til Sumo Solli!

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til Sumo på Solli Plass. Det er montert Pratic Nomo motorisert pergola tak og sidevegger. Pergolaen er skreddersydd så den kunne monteres uten å fjerne trærne som er plassert midt i uteserveringen.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind. Pergolaen har rikelig med varmelamper slik at det skal være behagelig å sitte ute uansett hvilket «sommervær» vi har.

Alle funksjoner styres med App eller PC.

utvendig solskjerming cafe og restaurant

Les mer

Sørenga Sjømat

Sørenga Sjømat

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergola, parasoller, lys og varmelamper til Sørenga Sjømat.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har montert en komplett ny uteservering til restauranten Sørenga Sjømat. Uteserveringen har motorisert pergola og sidevegger, samt faste og bevegelige glassvegger. Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen uansett om det er sterk sol, regn eller vind.

Uteserveringen er delt inn i soner som er mer eller mindre avskjermet. På gode sommerdager er det svalt og behagelig å sitte under parasollene, på vindfulle eller kalde høstdager er det mer behagelig å sitte under en pergola med både lys og varme.

zip screen på sørenga sjømat restaurant

Les mer

Steamen, Hotel Continental

Steamen, Hotel Continental

Steamen har fått en 14 meter lang markise som skjermer hele uteserveringen.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en XL markise og Solamagic varmelamper til Steamen. XL markisen er på hele 1400 x 410 cm og strekker seg over hele uteserveringen.

Det kan være utfordrende å finne innfestningsmuligheter til en så stor markise, så i dette prosjektet samarbeidet vi med entrepenøren for å finne en løsning. Entrepenøren jobbet med fasaden til hotellet og monterte så opp en ståldrager, etter våre spesifikasjoner, som markisen ble montert på.

Les mer

Komplett uteservering Ling Ling Aker Brygge

Komplett uteservering Ling Ling Aker Brygge

Solskjermingsgruppen ringfoss har levert uteserveringen til Ling Ling – Hakkasan i Oslo.

På Aker brygge med utsikt mot Oslofjorden har Ling Ling en komplett uteservering som har blitt en av Norges flotteste. Her er det områder som kan avskjermes mot vind, nedbør og sol slik at uteserveringen kan benyttes uansett hvilket vær det er. Det er også tilrettelagt for mer åpne og luftige løsninger ved områdene som har parasoller.

På takterrassen har vi montert en stor pergola over bar og deler av uteområdet.  Det er montert mange varmelamper og lys slik at uteserveringen også kan benyttes på kalde og mørke dager.

nærbilde på solskjerming på akerbrygge
nærbilde på solskjerming på akerbrygge
eksempel på pergola solskjerming
eksempel på solskjerming
solskjeriming på tjuvholmen
takmarkise uteservering
solskjerming av hele uteserveringen
solskjerming med glass og tak
nærbilde på solskjerming på akerbryggeeksempel på pergola solskjermingeksempel på solskjermingsolskjeriming på tjuvholmentakmarkise uteserveringsolskjerming av hele uteserveringensolskjerming med glass og tak

Les mer

Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo

Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo

Pratic Pergola Nomo levert på den nye flotte Meksikanske restauranten ytterst på Sørenga.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergolaer av typen Pratic Nomo samt skyveglass, varmelamper, LED lys til denne store uteserveringen.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Både tak og vegger kan justeres etter behov for å skape ett miljø uten sjenerende vind, sol eller regn.

restaurant coyo solskjerming
restaurant coyo solskjerming
solskjerming restaurant coyo
solskjerming pergola uteservering
Pratic Pergola Nomo Restaurant Coyo
pergola på restaurant solskjerming
restaurant coyo solskjermingsolskjerming restaurant coyosolskjerming pergola uteserveringPratic Pergola Nomo Restaurant Coyopergola på restaurant solskjerming

Les mer

Utesevering Nydalen Bryggeri & Spiseri

Utesevering Nydalen Bryggeri & Spiseri

Nydalen Bryggeri & Spiseri har fått ny uteservering med Pergola og hev/senk glassrekkverk.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert pergolaer av typen Pratic Rialto samt hev og senk glassrekkverk av modellen Svalson Splitt til uteserveringen på Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Glassrekkverket kan heves og senkes ut i fra vindforhold og ønskemål. Ved stille dager kan glasset senkes for å gi en åpen følelse, men ved vindfulle dager kan glasset heves for å gi kundene en uteservering i le

 

Les mer

Rullegardin m/trykk til Blindern Vegetariske

Rullegardin m/trykk til Blindern Vegetariske

Rullegardin m/trykk levert til kafé på Blindern. Dette er en type fra vår tyske leverandør Warema som har betegnelsen OT.O.08. Dette produktet ble levert med sveiv.

Utførelsen er laget som flerfarget trykk på hvit duk, og størrelsen er på hele 4  x 1,7 m.

Les mer

Paparazzi i Tønsberg

Paparazzi i Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergola og elektriske glassrekkverk til Paparazzi Tønsberg

Solskjermingsgruppen Ringfoss monterer i disse dager pergola og elektriske glassrekkverk til restaurant Paparazzi i Tønsberg. Restauranten ligger langs Tønsberg brygge, og med denne løsningen kan gjestene sitte i gode omgivelser på uteserveringen. Taket på pergolaen kan justeres etter været, utifra om det er ønsket sol eller beskyttelse mot regnvær.

Glassrekkverket kan heves og senkes ut i fra vindforhold og ønskemål. Ved stille dager kan glasset senkes for å gi en åpen følelse, men ved vindfulle dager kan glasset heves for å gi kundene en uteservering i le.

I bildekarusellen under ligger 3D-tegning fra prosjekteringsfasen samt noen bilder fra montering. Bilder av sluttprodukt kommer så fort prosjektet er klart!

Les mer

Nodee Sky

Nodee Sky

Pergola, Opera type og Svalson’s hev/senk glass rekkverk på Nodee Sky.

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert uteserveringen til Nodee Sky i 13. etasje.  Det er nå montert hev- og senkbart glass rekkverk på innsiden av eksisterende rekkverk. Med denne løsningen kan restaurantens gjester sitte i le når de nyter en kald drikke eller et godt måltid, samtidig som de kan nyte den fantastiske utsikten over Oslofjorden. Det nydelige Pergola-systemet gir tak over hodet ved regn og dårlig vær, men kan åpnes ved sol for å slippe lyset til.

I bildekarusellen under ligger det bilder fra monteringen og resultatet.

Det er tilsammen fire pergola systemer som er koblet sammen og over 35 meter med glass rekkverk.

Les mer

Taket på Steen & Strøm

Taket på Steen & Strøm

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverer pergolasystem til Taket på Steen & Strøm

Solskjermingsgruppen Ringfoss jobber i disse dager med montering av et pergolasystem som dekker totalt 300 m2 på takterrassen. Dette er et unikt system, som skal gjøre opplevelsen av taket utrolig for gjestene. Med det justerbare taket kan man være ute på terrassen uansett om det er sol eller regn.

I bildekarusellen under ligger det 3D-tegninger fra prosjekteringsfasen, oppheising på natten samt et bilde fra montering.

Det er tilsammen 8 pergolasystemer som er koblet sammen med integrerte vannrenner. Systemene er skreddersydd etter målene på takterrassen for å gi den beste løsningen til kunden.

Oppdatering med bilder av sluttført prosjekt kommer!

Pergolasystem uteservering
Pergolasystem uteservering
Pergolasystem uteservering

Les mer

Uteservering, Royal Burger

Uteservering, Royal Burger

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert parasoller, varmelamper og kassettmarkiser til Royal Burgers uteservering.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2015 parasoller, varmelamper og kassettmarkiser til Royal Burgers uteservering ved Øsbanen i Oslo. Parasollene er kraftige for å tåle vær og vindbelastningen som kan oppstå i området. Sammen med varmelamper får gjestene en god atmosfære å sitte under og nyte mat og drikke. Over baren er det montert kassettmarkiser for å beskytte mot sol og regn.

Dette er en uteservering som demonteres etter hver sesong og monteres opp igjen om våren. Alle produktene er enkle å demontere og lagres over vinteren.

Parasollen er av typen May Albatross som er en robust og driftsikker parasoll. Varmelampene er fra Solamagic og fungerer med infrarød kortbølgestråling. Med denne teknologien forsvinner ikke varmen med vinden samtidig som en oppnår full effekt på mindre enn 1 sekund(!). Kassettmarkisene er fra tyske Warema som er en ledende produsent av solskjermingsprodukter.

 

Les mer

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert kraftige parasoller med sidemast til Egon i Karl Johans gate.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2014 parasoller til restaurant Egon. Dette er kraftige parasoller som tåler mye vær og vind. For å kunne utnytte uteservering på best mulig måte har parasollene sidemast. Med denne løsningen kan kunden sitte under hele parasollen uten at masten tar opp plass. Det er derfor plass til flere bord og større selskaper utendørs. Sammen med Solamagic varmelamper kan uteserveringen utnyttes store deler av året.

MDT produserer kraftige designparasoller med sidemast. Disse parasollene egner seg således meget godt både til private og profesjonelle brukere. MDT lager i tillegg til mange standard størrelser også parasoller med skreddersydde mål og farger. Disse parasollene stiller i en helt egen klasse når det gjelder sidemast parasoller. Standard dimensjoner for parasoller med sidemast er 3×3 m, 4×4 m og 5×5 m.

Solamagic varmelamper gir umiddelbar effekt (mindre enn 1 sekund til full effekt!) og kan monteres smidig på ønsket plass. Varmelampene har infrarød kortbølgestråling som gjør at varmen ikke påvirkes av vind eller trekk i luften.

Les mer

Pergola, Tjøme

Pergola, Tjøme

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert pergola og bevegelige vegger til 8 glass på Tjøme.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2013 pergola og bevegelige vegger til terrassen på 8 glass som ligger i Vrengensundet. Kunden ønsket et system som gjestene kunne sitte under hele sesongen uansett vær.  Pergolasystemet gir mulighet til å sitte under tak ved regnfulle sommerdager, samtidig som det er mulig å kjøre inn taket når det er sol og varme. Med det stilfulle designet fikk kunden en optimal uteservering der gjestene kan nyte utsikten med båter og sommerliv. De bevegelige veggene kan senkes ned på vindutsatte dager. På denne måten beholdes den gode og varme atmosfæren også på kaldere og vindfulle dager.

Dette pergola systemet er robust og tåler mye mer av vær og vind enn det en klassisk markise gjør. Systemet kan fås i ønsket standard RAL-farge og målene skreddersys etter kundens ønske. Pratic Reverse pergola er ideell for å skape nye områder utendørs uten å gi avkall på et flott estetisk resultat med aluminiumsprofiler og rette og rene former. Tecnic Reverse er produsert i PVC-brannsikkert, vanntett stoff. Dukens åpning kan åpnes og lukkes med en fjernkontroll. Produktet kan leveres selvbærende på fire ben, et i hvert hjørne, men kan også leveres med veggfester.

Les mer

Restaurantmarkiser, Aker Brygge

Restaurantmarkiser, Aker Brygge

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har prosjektert og levert  parasoller, XL restaurantmarkiser, hev og senk gjerder samt lys og varme på restaurantene Asia, Spuntino og Jarmann på Aker Brygge.

Med disse løsningene kan kunder sitte utendørs i varme og lune omgivelser store deler av året. Hev- og senk glassrekkverket Cit i Lä fra Svalson, sammen med  restaurantmarkiser, gir et lunt og godt miljø, mens Solamagic varmelampene gir den nødvendige varmen som kundene ønsker på kalde kvelder.

Les mer

Aker Brygge, Tjuvholmen og Oslo Havn

En oversikt over våre leverte prosjekter på Aker Brygge, Tjuvholmen og Oslo havn.

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
For ytterligere referanser eller detaljer, kontakt oss på tlf. 23 24 89 70

Les mer
Back To Top