fbpx
skip to Main Content

Oppdatert 15.mai 2020 

Informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere

Solskjermingsgruppen AS følger folkehelseinstituttets anbefalinger i forbindelse av utbruddet av coronaviruset. I den forbindelse ønsker vi å redegjøre for hvordan vi håndterer vår daglige drift. Informasjonen på denne siden blir oppdatert regelmessig.

Solskjermingsgruppen opprettholder sin daglige drift og gjør alt vi kan for å opprettholde våre forpliktelser overfor byggeplasser og generelle leveranser i tiden som kommer fremover. Vi opplever stor pågang og etterspørsel etter solskjermingsprodukter fra både privat, restaurant og bedriftsmarkedet. Det er innført en rekke smitteverntiltak i firmaet for å minske faren for smitte hos våre ansatte, slik at vi får opprettholdt driften i den kommende tiden.

Hovedleverandøren vår Warema leverer som normalt og har innført strenge tiltak for å sikre produksjonen fremover. Vi har per i dag ingen informasjon som tilsier at vi vil få leveringsproblemer fra Warema. Vår produsent i Italia har nå startet opp full drift i fabrikken igjen etter at de har holdt stengt over en lengre periode, vi vil ha normal leveringstid på produkter fra denne produsenten fremover.

Restaurant- og hotellbransjen

Solskjermingsgruppen Ringfoss jobber tett med og bistår restaurant- og hotellbransjen i Norge for å finne gode løsninger til uteserveringene.

Restaurantene ser fremover og klargjør for åpning av uteserveringene. For øyeblikket har vi oppmontert følgende restauranter:

Lofoten Fiskerestaurant, Bella Bambina Ristorante, Sorgenfri, Festningen Restaurant, Royal Gastropub, Amundsen Bryggeri & Spiseri, Olivia Østbanehallen, Louise Restaurant & Bar, Olivia Aker Brygge, ASIA Aker Brygge, Albert Bistro, Big Horn Steakhouse, Ling Ling Oslo, Coyo, Jamie’s Italian Norway, Døgnvill Burger Trondheim, Urban Jungle, Handelshuset Gastrobar og Høymagasinet

Tiltak og endringer i driften

Solskjermingsgruppen har innført strenge tiltak for smittebegrensning. Vi tar vårt ansvar for å begrense smitte alvorlig og har derfor innført flere forhåndsregler for å opprettholde dette. Hensikten for tiltakene er å redusere smitterisikoen mest mulig.

Vi er per i dag minimalt bemannet på alle våre kontorer og ansatte jobber primært på hjemmekontor. Ansatte benytter seg av hjemmekontor for å kommunisere med kolleger og kunder. Vi har ikke fått påvist smitte hos noen av våre ansatte.

Våre montører reiser direkte til byggeplass i størst mulig utstrekning. De har instruks om å desinfisere utstyr og flater de er i kontakt med. Vi tillater ingen reiser og har henstilt ansatte om ikke å reise i privat regi. Ansatte er henstilt om å ikke delta på sosiale arrangementer, i henhold til anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Alle fellesarealer, toaletter og dørhåndtak desinfiseres 2-3 ganger daglig for de ansatte som oppholder seg på fysisk kontor. De få ansatte som ikke jobber på hjemmekontor har alle sitt eget kontor, medbrakt matpakke og holder avstand på minimum 2 meter til kolleger. Disse ansatte befinner seg på kontoret grunnet at de ikke har mulighet for hjemmekontor.

Digitale løsninger for interne- og eksterne møter

Når det gjelder kundekontakt vil vi benytte digitale løsninger for møter og kommunikasjon. Vi har bedt ansatte om å unngå eksterne kundemøter, men vi gjennomfører utendørs befaringer. Det er innført nye rutiner ved befaringer og serviceoppdrag internt. Våre kunder skal akseptere våre smittevernsrutiner før vi gjennomfører en eventuell befaring og service.

Vi ber om forståelse for at vi vil kunne avslå statusmøter eller annet hvor vi ikke mener det er forsvarlig at våre ansatte deltar og ber om at vi blir invitert via digitale kanaler. Ansatte benytter seg av digitale plattformer for å gjennomføre både interne og eksterne møter.

Vi vil fortløpende oppdatere våre kunder dersom det skulle oppstå endringer i situasjonen.

Øivind Sann

Reduser risikoen for de ansatte med en beskyttende gardin.

Vi har laget en gardin av pvc som vil skjerme de ansatte fra kunder i butikkene.

Les mer om produktet her

Back To Top