I over 25 år har Solskjermingsgruppen jobbet med velkjente og etablerte navn innenfor hotell- og restaurantindustrien, næringslivet, privatmarkedet og offentlige etater i hele Norge. Vi er en profesjonell totalleverandør av solskjerming, og er anerkjent i bransjen for å levere produkter av høy kvalitet og godt design.

Solskjermingsgruppen er en samarbeidsgruppe bestående av ledende aktører rundt om i Norge. Hovedkontoret vårt ligger på Alnabru i Oslo, og vi har andre avdelinger i Oslo, Trondheim, Moss, Bergen, og Drammen.

VÅRE KUNDER

Etter over 25 år i bransjen har vi opparbeidet oss et godt forhold til mange av våre kunder. Flere av våre store kunder legger sin tillit til oss for å levere solskjerming til sine nye prosjekter, om det så er en ny restaurant, hotell, kontorbygg eller boligprosjekt. Her er et utvalg av våre kunder som vi har jobbet med de siste årene.

VÅRE MEDLEMSBEDRIFTER

Med hele syv medlemsbedrifter leverer vi solskjerming av høyeste kvalitet til hele landet. Gjennom egenproduksjon av varer og et stort kontaktnett kan vi nær sagt produsere løsninger etter alle ønsker, og levere til alle steder.

Ta kontakt med din lokale forhandler for en uforpliktende prat!

Oslo
(Hovedkontor)

Solskjermingsgruppen AS

Tlf: 22 07 86 86

Oslo
(Ringfoss)

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Tlf: 23 24 89 70


Trøndelag

Solskjermingsgruppen AS, avd. Trøndelag

Tlf: 73 93 29 00


Østfold

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS avd. Østfold

Tlf: 69 25 85 52


Vestland

Solskjermingsgruppen Vestland AS

Tlf: 55 10 82 10


Drammen

Alfa Solskjerming AS


Tlf: 32 83 22 65

Miljø

Solskjermingsgruppen ønsker å ta ansvar og bidra til et godt miljø for egne medarbeidere, kunder, samarbeidspartnere og lokalmiljøet. Her kan du lese vår klimarapport.
Vi er derfor stolte av ha vært miljøfyrtårn-sertifiserte i 14 år og at vi har muligheten til å påvirke andre bedrifter og organisasjoner til å bli mer miljøbevisst. Vi har valgt kildesortering, drivstofforbruk, flyreiser og strøm som tiltak vi vil ha ekstra stort fokus på. Disse følger vi opp jevnlig gjennom året.

Det finnes alltids ting man kan bli bedre på og vi ønsker gjerne å høre fra deg om du har noen konkrete forslag på hva vi bør forbedre. Send oss gjerne en e-post på post@solskjermingsgruppen.no om du har noen tanker.