I over 25 år har Solskjermingsgruppen Ringfoss jobbet med å skape uteserveringer til velkjente og etablerte navn innenfor hotell- og restaurantindustrien.

Vår kompetanse, erfaring og produktkvalitet gjør oss ledende på prosjektering og levering av uteserveringer i høy kvalitet. Sammen med kunden finner vi funksjonelle løsninger som skreddersys til hver enkelt uteservering.

Tjen gode penger på ditt uteområde med
en profesjonell uteservering

Hvorfor er det viktig med en god uteservering?

I dagens konkurranseutsatte hverdag er det mange faktorer som avgjør om man lykkes eller ikke innen restaurantbransjen. En funksjonell uteservering med en god atmosfære er et godt trekkplaster for å få flere kunder. Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glade i utepils og trives godt ute i frisk luft. En gjennomtenkt og funksjonell uteservering kan tiltrekke deg flere kunder og skape mersalg.

Se vår brosjyre for uteserveringer her

Profesjonelle produkter valgt av de største navnene i bransjen

Vi i Solskjermingsgruppen har stort fokus på at vi skal levere uteserveringer som ikke bare ser bra ut, men de skal være funksjonelle og ha lang levetid. Hver uteservering er unik, og vi tilpasser produktene etter behovet hos kunden. Det er viktig for oss å ha god kontakt med kundene våre, slik at vi sammen kan finne best mulig løsning.

Vi tar stor stolthet i å være leverandør av uteserveringer til alle de største aktørene innenfor hotell- og restaurantindustrien i Norge, som blant annet: Scandic Hotels, Choice Hotels, Olivia, Sumo restaurants, Furusetgruppen, Resthon, Egon, Akershusgruppen, Mat og Drikke Gruppen og mange mer.

Serviceavdeling

Solskjermingsgruppen har en velutviklet og profesjonell serviceavdeling som er tilgjengelige året rundt. Serviceavdelingen bistår med alt fra bytte av elementer i varmelamper, reparere duker, opp- og nedmontering av uteservering for sesong og mye mer.

Prosjektering, spesialløsninger, søknader og konsulenttjenester

Solskjermingsgruppen har gjennom mer enn 25 år opparbeidet stor kompetanse på produktutvikling, spesialløsninger, prosjektering og søknadsprosesser. Vi har i dag en profesjonell prosjekteringsavdeling i Oslo, med erfarene ingeniører som kan produsere 2D, 3D og fotomontasjer som visualiserer ditt prosjekt. De kan i tillegg prosjektere og beregne spesialkonstruksjoner og prototyper dersom det er behov for det.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat rundt din nye uteservering!