Solskjermingsgruppen har over 25 års erfaring som leverandør av innvendig og utvendig solskjerming til store nybygg, næringsbygg og andre prosjekter over hele Norge.

Som totalleverandør av solskjerming bidrar vi med råd, veiledning og prosjektering av solskjermingen til prosjektet. Våre ingeniører innen bygg- og automasjon gir oss en solid faglig kompetanse og sørger for optimaliserte løsninger i ethvert prosjekt.

Teknisk informasjon og detaljtegninger

På WAREMA sitt CAD-bibliotek vil du kunne konfigurere alle WAREMA produkter, og laste de ned i DWG eller PDF. Klikk her for å komme til CAD-biblioteket.

Bredt utvalg av innvendig- og utvendig solskjerming

Vi har et bredt utvalg av forskjellige solskjermingsprodukter, som blant annet: zip screen, utvendige persienner, terrassemarkiser, solseil, lamellgardiner, rullegardiner og mye mer. Våre produkter produseres på nøyaktige mål og blir spesialtilpasset til enhver fasade. Vi leverer også spesialløsninger der standard produkter ikke er mulig.

Automatikk til solskjerming

Solskjermingsgruppen har spesialisert seg innenfor automatikksystemer for solskjermingsanlegg. Automatikk og styring er en svært viktig del av solskjermingssystemet på store bygg, og det er viktig at det utvikles et godt system for dette. Vi har vår egen automatikkansvarlig som er spesialist på å utvikle automatikksystemer for alle slags bygg.

Solskjerming serviceavtale

Solskjermingsgruppen har en egen serviceavdeling som håndterer serviceoppdrag året rundt. Regelmessig vedlikehold og riktig bruk av solskjermingen er viktig, så vi anbefaler våre næringskunder å inngå en serviceavtale med oss. Ved å inngå en serviceavtale gjennomfører vi årlige sjekk av bygget og eventuell service på nødvendige produkter.

Montør solskjerming service