Solskjermingsgruppen er leverandør av pergolasystemer fra det italienske firmaet Pratic, som produserer høykvalitets pergolaer med et unikt design. De er opptatt av å kombinere kvalitetsmaterialer med et funksjonelt og vakkert design, noe som har resultert i at de er Europas ledende produsent av motoriserte pergolasystemer. Pratic har en rekke ulike løsninger og modeller, med ulikt uttrykk og funksjonalitet for å kunne passe til enhver kontekst.

Pratic introduserer nå Brera – en helt ny serie av pergolaer med inntrekkbart tak.

PERGOLA MED LAMELLTAK

Brera serien består av tre nye pergolaer, som alle har et inntrekkbart lamelltak med 73 graders vending på lamellene. Med en rask, stille og elegant bevegelse trekker lamelltaket seg sammen og gir total åpenhet i taket. Selv med denne muligheten er Brera pergolaene designet for å gi total værbeskyttelse fra sol, vind og regn når taket er lukket. I motsetning til de andre pergolamodellene fra Pratic tåler Brera modellene snølast og kan brukes året rundt!

Taket kan enkelt styres via fjernkontroll og kan justeres etter ønsket beskyttelse. Pergolaene er produsert med kvalitetsmaterialer med et moderne og harmonisk design, samt kan leveres i 30 farger. Alle pergolaene kan også leveres med integrerte LED-lys for å skape en attraktiv og hyggelig atmosfære i uterommet. Se nedenfor for forskjellen mellom de ulike pergolaene i Brera serien.

pergolatak lameller

BRERA BASIC PERGOLA

Brera Basic modellen er standard pergolaen i Brera serien uten muligheter til å integrere levegger i konstruksjonen.

BRERA SUPERIOR PERGOLA

Brera Superior modellen kan leveres med sideglass i veggene. Sideglasset innglaserer pergolaen og gir muligheten til å tilpasse inneklimaet etter værforholdene. Glassveggene kan skyves til siden for å åpne opp, men også lukkes ved å skyve de ved siden av hverandre. Sideglasset gir totalt inn- og utsyn av pergolaen.

BRERA PREMIUM PERGOLA

Brera Premium modellen kan leveres med sideglass i veggene og integrerte Raso levegger for optimal beskyttelse. Raso leveggene er totalt integrert i konstruksjonen til pergolaen og kan enkelt styres via en fjernkontroll. Brera Premium kan også leveres med sideglass, slik som Brera S modellen. Brera Superior og Brera Premium modellene kan også leveres med Pedana Set, som er et integrert gulv.

Brera pergolaene er klare for produksjon og bestilling! Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.