fbpx

LEDIGE STILLINGER

Etterfølgende stillinger er for øyeblikket  ledige:

Salgskonsulenter

Er du en god selger ?

Vi er i vekst og søker salgskonsulenter for prosjektavdelingen vår i Oslo. Stillingene omfatter salg av solskjerming primært til nybygg. Som salgskonsulent i prosjektavdelingen vil man ha kontakt med utbyggere, arkitekter og entreprenører, samt beboere og leietakere. Vi søker etter personer som synes det er gøy med kundekontakt, som liker høyt tempo og som klarer å arbeide strukturert i en hektisk hverdag. Det er ingen betingelse at søkere har erfaring fra solskjermingsbransjen.

For flere opplysninger ta kontakt med daglig leder Øivind Sann på tlf 9059 9495 eller på epost: oivind@solskjermingsgruppen.no

 

Montører

Vi søker dyktige montører til vår montasjeavdeling i Oslo. Arbeidsoppgavene består i å montere solskjermingsprodukter primært i Oslo og Akershus. Typiske arbeidsoppgaver er å montere persienner, screens og markiser utvendig på næringsbygg og private boliger, herunder betjene lift der dette er nødvendig. Opplæring vil bli gitt, men det er en fordel med håndverkserfaring. Montørene bør beherske norsk skriftlig og muntlig og ha førerkort for bil.

For flere opplysninger ta kontakt med Tommy Skjelstad på tlf: 9221 1146 eller på epost: skjelstad@solskjermingsgruppen.no

 

 

Produksjonsleder markiser og solskjerming

Til vår produksjonsavdeling i Oslo søker vi en person med mekanisk innsikt samt ledererfaring.  Produksjonsleder har ansvar for produksjon, lagerstyring samt innkjøp fra våre leverandører i Europa.

Vi skreddersyr markiseløsninger for restauranter og privatmarkedet og produktene ferdigstilles på vår produksjonsavdeling i Ole Deviks vei 38.

Personen vi leter etter har god teknisk innsikt, arbeider strukturert og er kjent med utstyr knyttet til behandling av metallprofiler og mekaniske komponenter.

Personen vi leter etter må ha sans for detaljer og kvalitet og må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

For flere opplysninger ta kontakt med Hans Otto Hæger på tlf: 9002 9001 eller på epost: hansi@solskjermingsgruppen.no