Solskjermingsgruppen har levert hele 30 screens for både tak og vegger hos fiskerestauranten Aquarie i Oslo. Fiskerestauranten åpnet i begynnelsen av 2022 i et glasshus i Rådhusgata. I og med at både vegger og tak bestod av glass var det stort behov for solskjerming slik at Aquarie ikke ble ett drivhus i stedet.

Aquarie er en moderne og unik fiskerestaurant med et estetisk interiør og en livlig atmosfære. Fasaden gir en følelse av et ordentlig akvarium med neon skilt ved inngangspartiet.

Screens i glasshus

Ideen om å bygge en fiskerestaurant i ett glasshus og kalle det Aquarie er kreativt og noe folk definitivt legger merke til. Det kan derimot også by på problemer med tanke på sola som steker mot vinduene på sommeren. Da Aquarie tok kontakt med oss angående solskjerming, kom vi frem til at den beste løsningen her var å montere motoriserte screens i stålskjelettet til bygget for å dekke alle glassflater. Disse vil skjerme mot sola uten å ødelegge for utsikten til Akershus festning. Det slippes også inn nok sollys fra sidene slik at bygget ikke blir alt for mørkt når de er kjørt ned. I tillegg til å være funksjonelle er screens også svært stilfulle og de passet godt sammen med både interiøret og bygget til Aquarie.

Om du er glad i fersk sjømat av ulik sort og en hyggelig atmosfære så anbefaler vi at du tar turen til Aquarie!

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Martin Bakk Andersen
Arkitekt
Produkt(er)
Screen