fbpx
skip to Main Content

Hev og senk glassrekkverk

Hev og senk glassrekkverk

Hev og senk glassrekkverk til en privatkunde i Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert hev og senk glassrekkverk på terrassen til en privatkunde i Oslo. Rekkverket dekker hele ytterkanten av terrassen og er nesten 12 meter langt. Glassrekkverket har en justerbar høyde (Hev -senk), slik at skjermingen for vinden blir optimal. Dersom glasset ikke er hevet er høyden på rekkverket 1,1 meter, men dersom gjerdet er hevet maksimalt er høyden på rekkverket hele 1,9 meter. Dette gir en stor fleksibilitet for god vindskjerming og skaper en lun og fin uteplass.

Glassrekkverket skjermer for vind og støy

I dette prosjektet hadde kunden et eksisterende gjerde i treverk montert på terrassen sin. Kunden ønsket å bytte til et glassrekkverk fordi treverket blokkerte utsikten og ikke ga god nok vindskjerming. I tillegg var det ønske fra kunden å redusere trafikkstøyen.  Solskjermingsgruppen sine dyktige montører demonterte det eksisterende gjerdet for kunden og satte opp det nye glassrekkverket. Med det nye hev og senk glassrekkverket kan kunden sitte ute på uteplassen sin og nyte den fantastiske utsikten de har – helt uforstyrret fra ubehagelig vind og støy.

Alle våre hev og senk rekkverk er spesialtilpasset etter nøyaktige mål. Dette sørger for at terrassen, balkongen eller uteplassen blir totalt dekket og beskyttet.

Les mer om hev og senk rekkverk her >>

Glassgjerde Solskjermingsgruppen
Glassgjerde Solskjermingsgruppen
Glass
Hev Og Senk
Glassrekkverk
Glassgjerde
Gjerde Glass
Hev Og Senk Glassrekkverk
Svalson Dør
Gjerde Høydejusterbart
Glassgjerde
Glassrekkverk
Hev Og Senk Glassrekkverk
Hev Og Senk Gjerde
Glassgjerde SolskjermingsgruppenGlassHev Og SenkGlassrekkverkGlassgjerdeGjerde GlassHev Og Senk GlassrekkverkSvalson DørGjerde HøydejusterbartGlassgjerdeGlassrekkverkHev Og Senk GlassrekkverkHev Og Senk Gjerde

Lokasjon:     Oslo

Tidsrom:      2020

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): Svalson hev og senk glassrekkverk

Prosjektleder:Hans Otto Hæger

Back To Top