hev og senk glassrekkverk

Hev og senk glassrekkverk til en privatkunde i Oslo

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert hev og senk glassrekkverk på terrassen til en privatkunde i Oslo. Rekkverket dekker hele ytterkanten av terrassen og er nesten 12 meter langt. Glassrekkverket har en justerbar høyde (Hev -senk), slik at skjermingen for vinden blir optimal. Dersom glasset ikke er hevet er høyden på rekkverket 1,1 meter, men dersom gjerdet er hevet maksimalt er høyden på rekkverket hele 1,9 meter. Dette gir en stor fleksibilitet for god vindskjerming og skaper en lun og fin uteplass.

Glassrekkverket skjermer for vind og støy

I dette prosjektet hadde kunden et eksisterende gjerde i treverk montert på terrassen sin. Kunden ønsket å bytte til et glassrekkverk fordi treverket blokkerte utsikten og ikke ga god nok vindskjerming. I tillegg var det ønske fra kunden å redusere trafikkstøyen.  Solskjermingsgruppen sine dyktige montører demonterte det eksisterende gjerdet for kunden og satte opp det nye glassrekkverket. Med det nye hev og senk glassrekkverket kan kunden sitte ute på uteplassen sin og nyte den fantastiske utsikten de har – helt uforstyrret fra ubehagelig vind og støy.

Alle våre hev og senk rekkverk er spesialtilpasset etter nøyaktige mål. Dette sørger for at terrassen, balkongen eller uteplassen blir totalt dekket og beskyttet.

Les mer om hev og senk rekkverk her >>

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
Svalson hev og senk glassrekkverk