Hev og senk rekkverk

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk rekkverk til privatkunde i Sandvika

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert hev og senk glassrekkverk til privatkunde i Sandvika. Kunden ønsket å kunne utnytte terrassen mer enn tidligere, og med hev og senk rekkverk fra Svalson ble dette mulig. Glassrekkverket kan heves slik at terrassen blir beskyttet mot vind og vær. Dette gjør at kunden kan sitte utendørs selv på vindfulle dager. Samtidig som glassene beskytter mot vind, demper de også støy fra E18 som ligger rett nedenfor terrassen.

Hev og senk rekkverket ble her plassert på innsiden av eksisterende rekkverk. Bredden på hvert gjerdeelement er samme som bredden på eksisterende gjerdestolper. På denne måten vil det ikke bli flere synlige profiler enn det som allerede er der. Høyden på gjerdet i senket posisjon er lik høyden på håndløperen fra tidligere.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen.

Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimeter mål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

Nøkkeldata

Lokasjon
Sandvika
Tidrom
2013
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Jo Nilsson
Arkitekt
Produkt(er)
hev og senk rekkverk, Cit i Lä fra Svalson AB