fbpx
skip to Main Content

Hev og senk rekkverk

Hev og senk rekkverk

Solskjermingsgruppen Østfold har levert hev og senk rekkverk til privatbolig i Fredrikstad.

Høsten 2015 leverte Solskjermingsgruppen Østfold hev og senk rekkverk på en privat terrasse. Med denne løsningen kan kunden nyte utsikten samtidig som terrassen er beskyttet mot vind og vær. Hev og senk rekkverk er en løsning som øker bruksverdien på terrassen ved å skjerme for vinden. Dette gjør at terrassesesongen kan økes på begge sider av sommeren. Gjerdene virker også som støydempere for nærliggende bilveier og andre støykilder.

Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.

Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.

Brukeren kan takket være et motvektssystem, enkelt selv heve/senke glasset til ønsket høyde. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene. De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge. Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen. Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimetermål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde.

For mer informasjon om produktet, gå til Hev og senk rekkverk

Se video av Svalson hev og senk glassgjerder!

SE FLERE BILDER AV HEV OG SENK REKKVERK HER

hev og senk rekkverk
hev og senk rekkverk
hytte glassgjerde hev og senk
Svalson rekkverk
Svalson innglassing
hev og senk rekkverkhytte glassgjerde hev og senkSvalson rekkverkSvalson innglassing

Lokasjon:     Fredrikstad

Tidsrom:      2015

Leverandør: Solskjermingsgruppen Østfold AS

Produkt(er): Cit i Lä, Svalson

Prosjektleder:Eivind Johansen

Back To Top