Det begynner sakte men sikkert å nærme seg sesong for god mat og drikke på de ulike uteserveringene i landet. Ett av disse stedene er Hovedbanen Spiseri på Oslo sentralstasjon. I fjor leverte og monterte vi opp en splitter ny uteservering der, slik at også deres gjester kan nyte godværsdagene utendørs. Det ble besluttet at den mest effektive solskjermingsløsningen for denne restauranten ville være en kombinasjon av parasoller og hev- og senkbare glass.

Parasoller som Definerer Stil og Kvalitet

Våre parasoller på uteserveringen er av modellen Albatross, produsert av den anerkjente tyske leverandøren MAY. Albatross parasollen er en av våre bestselgere, og en favoritt blant uteserveringer og hoteller i Norge. Den utmerker seg med sin førsteklasses kvalitet og stilrene design, som perfekt kombinerer funksjonalitet med estetikk. Disse parasollene skaper en behagelig skyggefull atmosfære og skjermer restaurantens kunder fra den intense sommersolen, slik at de kan nyte oppholdet uten ubehag. Vi har også installert 12 stk Solamagic S1 1400W varmelamper i parasollene, noe som gjør at gjestene kan nyte uteserveringen noe lengere enn den vanlige uteserveringssesongen.

Hev og Senk Glass for Skreddersydd Komfort

Våre Svalson hev og senk glass er en stor hit blant både privatmarkedet og profesjonelle aktører. En av de fremste fordelene med disse glassene er deres justerbare høyde, som gjør det mulig for gjestene å tilpasse opplevelsen etter deres eget ønske og behov. Glassene kan enkelt heves eller senkes uavhengig av hverandre, og etter vær og vind. Da spiseriet er lokalisert ved hovedinngangen til Oslo Sentralstasjon, blir det til tider masse folk og støy i området. Disse glassene fungerer da også som en støyreduserende løsning, samtidig som man beholder full oversikt over området. Disse glassene kan også spesialiseres med f.eks. logo, noe Hovedbanen Spiseri har gjort her.

Ta Årets Første Uteserveringsbesøk hos Hovedbanen Spiseri

Ved å kombinere våre førsteklasses parasoller og hev og senk glass, har vi skapt et hyggelig og innbydende utendørsområde hos Hovedbanen Spiseri. Vi forstår viktigheten av å kunne tilby en behagelig utendørs atmosfære hvor kunder kan slappe av og nyte været. Med våre produkter kan gjestene oppleve det beste av begge verdener – de kan nyte solen i behagelig skygge og skjermes fra støyen i det travle bymiljøet.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2023
Entreprenør
Hovedbanen AS
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
MAY Albatross parasoller, Svalson Hev- og senk glass og Solamagic varmelamper