fbpx
skip to Main Content

Italiensk frittstående pergola på uteplassen

Italiensk frittstående pergola på uteplassen

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en frittstående pergola til en privatkunde i Oslo. Denne pergolaen er i modellen Evo fra vår italienske produsent Pratic.

Evo pergola fra italienske Pratic

Kunden ønsket seg en pergola på uteplassen som skjermet godt for sol og regn, samtidig som at duken kunne tåle stor vindbelastning. I tillegg ønsket kunden at konstruksjonene på pergolaen var så minimale som mulig. Vår Evo modell fra italienske Pratic oppfyller alle disse kravene til punkt og prikke, så da tok det ikke lang tid før kunden satte prosjektet i bestilling.

Spesialbestillinger etter nøyaktige mål optimaliserer bruksområdet på uteplassen

Den store og fine uteplassen til kunden har nå fått en ny bruksplass med grill og stor spiseplass. Alle våre pergolaer bestilles etter nøyaktige mål og tilpasses til hvert prosjekt. På den måten kan vi måle opp nøyaktige mål på millimeteren, slik at vi får dekket mest mulig av uteplassen. På denne leveringen kan vi se at konstruksjonen på pergolaen er målt opp nøyaktig, slik at kunden får utnyttet området pergolaen står på. Sluttresultatet her ble en pergola på over åtte meter i lengden, så her har kunden masse plass til å innrede pergolaen slik de selv ønsker.

Vi håper kunden får mange fine dager og kvelder på uteplassen sin i årene fremover.

frittstående pergola
frittstående pergola
selvbærende pergoa
pergola hage
pergola på terrasse
frittstående pergolaselvbærende pergoapergola hagepergola på terrasse

Lokasjon:     Oslo

Tidsrom:      2021

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): Pratic pergola Evo

Prosjektleder:Hans Otto Hæger

Back To Top