Vi i Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert to flotte Pratic Nomo pergolaer til en privat bolig i Oslo området. Kunden ønsket å få produktene montert på terrassen bak huset, noe som resulterte i en privat og lun uteplass. Dette ga også en følelse av en forlengelse av inne området.

Fornyelse av uteområdet

Vi har tidligere levert en Pratic Level pergola til kunden, men på grunn av deres store uteområde ønsket de seg nå noe større som kunne dekke hele terrassen. Løsningen ble derfor to Pratic Nomo pergolaer i ulike størrelser som ble spesialtilpasset til kundens terrasse. Pergolaene dekker mesteparten av terrassen og passer godt inn med huset. Kunden kan derfor nyte sitt nye uterom i både sol og regn.

Pergolaen har også innebygd levegg i screen som kan kjøres ned for ekstra skjerming for vind eller innsyn. Taket på begge pergolaene og leveggen styres med fjernkontroll og kan åpnes og lukkes samtidig. I tillegg skal det monteres LED belysning i taket og i rammen på pergolaene hvor lysstyrke og farge kan justeres etter ønske.

Spesial løsning under montering

For å få til denne løsningen hos kunden var vi nødt til å endre noe av konstruksjonen på pergolaen. For at kunden ikke skulle få den ene pergolafoten rett foran terrassedøra, ble løsningen å feste midtdelen av pergolaene rett inn i veggen på huset. Dette hadde ikke vært mulig om veggen ikke var sterk nok til å tåle vekten, noe vi etter grundig undersøkelser fant ut at den var i dette tilfellet.

Stilrent og moderne

Pratic Nomo er vår bestselgende pergola både på privat- og proffmarkedet. Dette er ikke bare fordi den er robust og stødig, men også på grunn av sitt stilfulle og enkle utseende. Pergolaen har rene og rette linjer og siden vi tilpasser produktene etter kundens uteområdet, passer den perfekt inn i ett vert hjem.

Vi var så heldige å få ta bilder hos kunden da uteområdet var stylet med freshe møbler og stilig tilbehør. På denne måten fikk man virkelig sett hvordan resultatet ble. Selv om interiøret i seg selv er godt gjennomført, spiller pergolaene en sentral rolle i å skape den gode atmosfæren på terrassen.

Vi håper kunden får masse glede av sitt nye uterom fremover!

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Nomo pergola