fbpx
skip to Main Content

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Parasoller, Egon Karl Johans gate

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert kraftige parasoller med sidemast til Egon i Karl Johans gate.

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS leverte i 2014 parasoller til restaurant Egon. Dette er kraftige parasoller som tåler mye vær og vind. For å kunne utnytte uteservering på best mulig måte har parasollene sidemast. Med denne løsningen kan kunden sitte under hele parasollen uten at masten tar opp plass. Det er derfor plass til flere bord og større selskaper utendørs. Sammen med Solamagic varmelamper kan uteserveringen utnyttes store deler av året.

MDT produserer kraftige designparasoller med sidemast. Disse parasollene egner seg således meget godt både til private og profesjonelle brukere. MDT lager i tillegg til mange standard størrelser også parasoller med skreddersydde mål og farger. Disse parasollene stiller i en helt egen klasse når det gjelder sidemast parasoller. Standard dimensjoner for parasoller med sidemast er 3×3 m, 4×4 m og 5×5 m.

Solamagic varmelamper gir umiddelbar effekt (mindre enn 1 sekund til full effekt!) og kan monteres smidig på ønsket plass. Varmelampene har infrarød kortbølgestråling som gjør at varmen ikke påvirkes av vind eller trekk i luften.

[tabby title=»Prosjektdata»]
Produkt:MDT parasoll med sidemast, Solamagic varmelamperLokasjon: Karl Johans gate, Oslo
Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss ASTidsrom:2014
Prosjektleder:Jo NilssonEntrepenør:
[tabbyending]

Lokasjon:     Karl Johans gate, Oslo

Tidsrom:      2014

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): MDT parasoll med sidemast, Solamagic varmelamper

Prosjektleder:Jo Nilsson

Back To Top