Pergola med hvit duk og hvite spiler

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en uteromsløsning bestående av pergola med vegger og tak, varmelamper og LED belysning til en privatkunde i Oslo.

HVILKET BEHOV HADDE KUNDEN?

Kunden hadde kjøpt en zip screen fra oss til tilbygget sitt, og tok kontakt igjen når kunden ønsket å undersøke muligheter for en pergola på terrassen. Kunden ønsket å skape en lun uteplass som skulle fungere som en forlengelse av stuen, samt som et eget uterom. Solskjermingsgruppen Ringfoss ønsket derfor å finne en løsning som skapte fleksibilitet for kunden. Etter videre dialog endte vi opp med en uteromsløsning bestående av Pratic Nomo pergola, Raso levegger, LED belysning og Solamagic varmelamper.

PERGOLA MED VEGGER OG TAK

Pratic Nomo pergola er vår mestselgende modell, både til privat- og proffmarkedet. Modellen har et inntrekkbart tak, noe som gir fleksibilitet til å bestemme om uterommet skal være åpent eller lukket. Når taket er lukket skjermer taket på pergolaen for sol og regn, slik at uterommet kan brukes selv når det regner ute.

Nomo pergolaen har også muligheter for å få integrerte Raso levegger i sidene. Disse veggene på pergolaen skjermer for både innsyn og vind, som igjen gir muligheter for å bruke uterommet under værfylte forhold. Varmelampene fra Solamagic er også montert for å gi uterommet en varmt og lunt klima i vår- og høstmånedene.

FARGEVALG

Fra før hadde kunden kjøpt zip screen til tilbygget sitt, så vi matchet derfor fargen på Raso leveggene i pergolaen til fargen vi brukte til zip screenen. Selve huset er flott designet og har et gjennomført arkitektonisk utrykk, så det var viktig at pergolaen overstemte med farger og utrykk. Rammen på pergolaen ble lakkert i en lys aluminiums grå farge for å matche zip screenen, Raso leveggene og den generelle fargetonen på huset. Selve duken og taket på pergolaen er i en hvit farge som skaper en fin kontrast til rammen og lysner opp uterommet. Det er også satt inn LED belysning i pergolaen for å skape en fin atmosfære i uterommet.

Vi gratulerer kunden med en flott forlengelse av stuen!

SE VIDEO AV PERGOLA MED VEGGER OG TAK HER:

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2019
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
Zip screen, Pratic Nomo pergola, Solamagic varmelamper, Raso levegger og LED lys i rammen