Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en alle tiders pergola fra vår italienske leverandør Pratic, til en privat kunde i Oslo. Pergolaen er av typen Pratic Fusion og kommer med Pratic Raso vind- og solgardin for ekstra skjerming. Denne pergolaen knytter inneområdet sammen med uteområdet, og gir kunden en ny opplevelse av sin terrasse.

Bruk i all slags vær

Kunden tok kontakt da han ønsket å bytte ut sin eksisterende terrassemarkise til noe det var mulig å benytte hele sommeren. Terrassen skulle kunne anvendes i både regn og vind, og ved godt vær og sol var det ønskelig å åpne så mye som mulig av arealet. Kunden kan åpne opp hele taket for å slippe solen til, og kjøre vind- og solgardinen ned for å skjerme for uønsket vind. Varmelampene er fra Solamagic og holder temperaturen god og komfortabel på ellers kjølige sommerkvelder. Disse gir god varmespredning og er montert midt på pergolaen for å dekke hele terrassen.

En grønn oase i hagen

Da kunden allerede hadde et frodig og lekkert uteområdet med egne dekorelementer og planter ble resultatet i denne private boligen utrolig flott. Fargen på pergolaen passet godt sammen med omgivelsene og skaper enn innbydende og lun stemning i hagen.
Alle våre pergolaer bestilles etter nøyaktig mål og tilpasses til hvert prosjekt. På denne måten passer våre pergolaer godt inn hos deg, uten at de skaper noen problemer eller blir i veien.

Vi håper kunden får mange fine dager og kvelder på uteplassen sin i årene fremover.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Fusion pergola, Pratic vind- og solgardin og Solamagic varmelamper