fbpx
skip to Main Content

Pergola til privatkunde i Oslo

Pergola til privatkunde i Oslo

TETT SAMARBEID

Kunden tok kontakt med Solskjermingsgruppen for å få hjelp til en solskjermingsløsning til terrassen sin. Vi jobbet med kunden for å finne ut hvilke behov de hadde og kom med en rekke ulike forslag. Sammen med kunde landet vi til slutt på en pergola med integrerte raso levegger.

ITALIENSK PERGOLA

Pergolaen er av modellen Pratic Nomo og er hele 7 meter lang og 4 meter bred. På grunn av den store størrelsen har familien valgt å ha to sittegrupper inni pergolaen, samtidig som de har plass til flere stoler og annen pynt om ønskelig. Pergolaen følger husets form og strekker seg fra husveggen og ut. Alle våre pergolaer er spesialtilpasset etter nøyaktige mål, på den måten kan kundene utnytte uteplassen til det maksimale.

pergola uterom terrassesolskjerming pergola uteplass

PERGOLAEN GIR ET HELT NYTT UTEROM

Det er integrerte Raso levegger på alle sider av pergolaen, noe som gir le for både vind og innsyn. Ved å stå inni pergolaen vil det fremdeles være utsyn, men om man står utenfor er det svekket innsyn. Leveggene sørger også for et behagelig klima i pergolasystemet. Dersom både tak og vegger er lukket vil pergolaen varmes opp, og dersom man også har varmelamper skaper dette et uterom som også kan brukes på vinteren. I dette tilfellet fortalte familien at de har brukt pergolaen i alle slags sesonger og at de satt ute i pergolaen i romjulen uten problemer.

Denne familien har virkelig utnyttet uteplassen sin og skapt et helt nytt uterom!

pergola solskjerming terrasse
pergola solskjerming terrasse
pergola
uterom solskjerming
terrasse solskjerming
solskjerming pergola
solskjerming pergola uteplass
terrasse uterom solskjerming
pergola privat
pergola solskjerming
pergola uterom terrasse
pergola solskjerming terrassepergolauterom solskjermingterrasse solskjermingsolskjerming pergolasolskjerming pergola uteplassterrasse uterom solskjermingpergola privatpergola solskjermingpergola uterom terrasse

Lokasjon:     Oslo

Tidsrom:      2018

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): Pratic Nomo pergola med Raso levegger

Prosjektleder:Allan Hegli

Back To Top