pergola takterrasse

Vi har levert en pergola til en privat takterrasse i Kværnerbyen i Oslo

Pergolaen har integrerte levegger som kan kjøres opp/ned via en fjernkontroll eller app. Kunden kan derfor velge om de ønsker å ha alle veggene oppe/nede på pergolaen til takterrassen, eller om de kun ønsker å ha en av veggene nede. Dette er svært praktisk dersom det for eksempel blåser litt slik at man ønsker le fra vinden, men fremdeles ha de andre veggene oppe for å nyte utsikten og solen.

I likhet med leveggene kan også taket på pergolaen kjøres inn/ut, alt etter hva kunden ønsker selv. For å slippe inn solen kan de bare kjøre taket inn, men fremdeles ha leveggene nede for å skjerme for vinden. Et slikt pergolasystem på takterrassen skaper mange muligheter for å benytte uteplassen sin!

Pergolaen og leveggene skaper et så lunt og behagelig sted at det kan regnes som en forlengelse av rommet. Kunden sier at de allerede har hatt mange gjester på besøk til langt på nattestid, uten problemer med kulde og vind.  Varmelampene varmer godt og leveggene skaper en ny utestue på takterrassen. Slik utnytter man virkelig plassen man har når man bor i en storby.

Nøkkeldata

Lokasjon
Kværnerbyen
Tidrom
2018
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Casper Grønning
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Nomo pergola med Raso levegger, Solamagic varmelamper og styringssystem fra Somfy.