fbpx
skip to Main Content

Privat takterrasse i Oslo

Privat takterrasse i Oslo

Vi har levert en pergola til en privat takterrasse i Kværnerbyen i Oslo

Pergolaen har integrerte levegger som kan kjøres opp/ned via en fjernkontroll eller app. Kunden kan derfor velge om de ønsker å ha alle veggene oppe/nede på pergolaen til takterrassen, eller om de kun ønsker å ha en av veggene nede. Dette er svært praktisk dersom det for eksempel blåser litt slik at man ønsker le fra vinden, men fremdeles ha de andre veggene oppe for å nyte utsikten og solen.

I likhet med leveggene kan også taket på pergolaen kjøres inn/ut, alt etter hva kunden ønsker selv. For å slippe inn solen kan de bare kjøre taket inn, men fremdeles ha leveggene nede for å skjerme for vinden. Et slikt pergolasystem på takterrassen skaper mange muligheter for å benytte uteplassen sin!

Pergolaen og leveggene skaper et så lunt og behagelig sted at det kan regnes som en forlengelse av rommet. Kunden sier at de allerede har hatt mange gjester på besøk til langt på nattestid, uten problemer med kulde og vind.  Varmelampene varmer godt og leveggene skaper en ny utestue på takterrassen. Slik utnytter man virkelig plassen man har når man bor i en storby.

Takterrasse, levegger og pergola (1)
Takterrasse, levegger og pergola (1)
Pergola på takterrasse
Takterrasse, levegger og pergola (1)
privat takterrasse pergola
Takterrasse, levegger og pergola (1)
Pergola varmelampe privat
pergola takterrasse
Takterrasse, levegger og pergola (1)Pergola på takterrasseTakterrasse, levegger og pergola (1)privat takterrasse pergolaTakterrasse, levegger og pergola (1)Pergola varmelampe privatpergola takterrasse

SE VIDEO AV DEN FLOTTE TAKTERRASSEN HER

Lokasjon:     Kværnerbyen

Tidsrom:      2018

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): Pratic Nomo pergola med Raso levegger, Solamagic varmelamper og styringssystem fra Somfy.

Prosjektleder:Casper Grønning

Back To Top