fbpx
skip to Main Content

Tårnet Kulturarena

Tårnet Kulturarena

Komplett pergolasystem

Vi har nylig levert et komplett pergolasystem til Tårnet Kulturarena på Økern i Oslo. Tårnet kulturarena er det eneste permanentene konsert- og festivalområdet i Oslo med kapasitet til opptil 7000 mennesker. Vi har levert 12 pergolaer på bakkeplanet som er satt sammen til et pergolasystem som dekker over 450 kvadratmeter og har en kapasitet på rundt 1200 mennesker.

Pergolaene har en takhøyde på hele 3,5 meter, noe som gir et åpent og behagelig miljø i uteområdet. Pergolaene har integrerte Raso sol- og vindgardiner som kan kjøres opp/ned etter ønsket klima og atmosfære. De integrerte leveggene skjermer for både sol- og vind og skaper et lunt og godt miljø i pergolasystemet. På grunn av den høye takhøyden og utsynet fra leveggene oppleves ikke pergolasystemet som innelukket.

Vi har også satt inn en rekke varmelamper over hele pergolasystemet, slik at uteområdet kan brukes selv når det er kjølig ute. Det er også integrerte LED-striper i taket på pergolasystemet som kan tilpasses etter ønsket miljø og atmosfære på arrangement.

Tårnet Kulturarena før/etter

Et fleksibelt og allsidig uterom

Det store pergolasystemet sikrer perfekte forhold for publikum, uansett hvilket vær den norske sommeren byr på. Taket kan være lukket og skjerme for både sol og regn, eller åpent tak på gode dager og sommerkvelder. Et slikt pergolasystem har skapt et fleksibelt uterom for kunden som kan tilpasses til miljø, klima og arrangement som ønskelig.

Vi takker for et flott samarbeid og spennende oppdrag!

uteservering pergola
uteservering pergola
varmelamper tårnet
tårnet pergola
uteservering tårnet
pergolasystem
levegger screenvegg pergola
pergolatak solskjerming
solskjerming tak pergola
tårnet kulturarena pergola
pergola servering solskjerming
pergola solskjerming
pergola økern
uteservering pergolavarmelamper tårnettårnet pergolauteservering tårnetpergolasystemlevegger screenvegg pergolapergolatak solskjermingsolskjerming tak pergolatårnet kulturarena pergolapergola servering solskjermingpergola solskjermingpergola økern

SE VIDEO FRA TÅRNET KULTURARENA HER:

Lokasjon:     Økern, Oslo

Tidsrom:      2019

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Entrepenør: Oxer Eiendom

Arkitekt: Radius Design AS

Produkt(er): Pratic Nomo pergola. Raso levegger, Ringfoss solgardiner, Solamagic varmelamper og LED lys

Prosjektleder:Casper Grønning

Back To Top