tårnet kulturarena pergola

Komplett pergolasystem

Vi har nylig levert et komplett pergolasystem til Tårnet Kulturarena på Økern i Oslo. Tårnet kulturarena er det eneste permanentene konsert- og festivalområdet i Oslo med kapasitet til opptil 7000 mennesker. Vi har levert 12 pergolaer på bakkeplanet som er satt sammen til et pergolasystem som dekker over 450 kvadratmeter og har en kapasitet på rundt 1200 mennesker.

Pergolaene har en takhøyde på hele 3,5 meter, noe som gir et åpent og behagelig miljø i uteområdet. Pergolaene har integrerte Raso sol- og vindgardiner som kan kjøres opp/ned etter ønsket klima og atmosfære. De integrerte leveggene skjermer for både sol- og vind og skaper et lunt og godt miljø i pergolasystemet. På grunn av den høye takhøyden og utsynet fra leveggene oppleves ikke pergolasystemet som innelukket.

Vi har også satt inn en rekke varmelamper over hele pergolasystemet, slik at uteområdet kan brukes selv når det er kjølig ute. Det er også integrerte LED-striper i taket på pergolasystemet som kan tilpasses etter ønsket miljø og atmosfære på arrangement.

Et fleksibelt og allsidig uterom

Det store pergolasystemet sikrer perfekte forhold for publikum, uansett hvilket vær den norske sommeren byr på. Taket kan være lukket og skjerme for både sol og regn, eller åpent tak på gode dager og sommerkvelder. Et slikt pergolasystem har skapt et fleksibelt uterom for kunden som kan tilpasses til miljø, klima og arrangement som ønskelig.

Vi takker for et flott samarbeid og spennende oppdrag!

SE VIDEO FRA TÅRNET KULTURARENA HER:

Nøkkeldata

Lokasjon
Økern, Oslo
Tidrom
2019
Entreprenør
Oxer Eiendom
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Casper Grønning
Arkitekt
Radius Design AS
Produkt(er)
Pratic Nomo pergola. Raso levegger, Ringfoss solgardiner, Solamagic varmelamper og LED lys