Solskjermingsgruppen Ringfoss har nylig fullført nok et spennende prosjekt på Aker Brygge, hvor vi denne gangen har levert skreddersydde solskjermingsløsninger til TGI Fridays. Denne populære restauranten ønsket å skape en komfortabel og innbydende uteplass for sine gjester, uansett værforhold. Løsningen ble installasjon av fem pergolaer, varmelamper fra Solamagic og hev og senk glass fra Svalson.

Pergola med motoriserte lameller og varme på kjølige dager

Pergolaene har et stilrent design som passer perfekt inn i TGI Fridays’ utendørsområde og også med flere av de andre restaurantene på Aker brygge. Disse pergolaene er utstyrt med motoriserte lamelltak som kan åpnes og lukkes etter behov. Dette gir optimal fleksibilitet, enten man ønsker å nyte solen eller skjerme sine kunder for den.

For å sikre at uteplassen kan benyttes større deler av året, ble det også installert Solamagic varmelamper. Disse varmelampene er kjent for å være kostnadseffektive og kan monteres så og si overalt. De gir umiddelbar varme der det trengs og man kan retningsstyre den etter hvor man ønsker varmen. Disse varmelampene integreres sømløst med pergolaene uten å forstyrre estetikken, og holder kjølige kvelder varmere.

Vindutsatt området

Siden Aker brygge ligger helt nede ved Oslofjorden så er det også et sted som er noe utsatt for vind. Derfor har vi montert hev og senk glass fra Svalson rundt uteserveringen, slik at kundene selv kan justere disse opp og ned etter behov og ønske. Når sola skinner, fylles Aker Brygge med folk og yrende liv. Da er det også kjekt å kunne skjerme seg for støyen og nyte et godt måltid i rolige omgivelser.

Den komplette løsningen av pergola, varmelamper og hev og senk glass har transformert TGI Fridays’ uteplass til et attraktivt samlingspunkt for både lokale og tilreisende gjester. Uteområdet er nå en komfortabel og innbydende plass hvor besøkende kan nyte mat og drikke i alle slags vær.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2024
Entreprenør
TGI Fridays
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
Pegola, hev og senk glass og varmelamper