fbpx
skip to Main Content

Uteservering, Casa Mia

Uteservering, Casa Mia

Vi har nylig levert uteservering til restauranten Casa Mia i Lillestrøm.

Restauranten ønsket en uteservering som var åpen og luftig, samtidig som den måtte overholde reglementet fra Skedsmo kommune. Føringene fra kommunen tilsa at det ikke var lov til å feste noe i bakken, så vi måtte finne en løsning som innførte dette. Markiser pleier å monteres ved at stålriggen festes i bakken, men det var ikke tillatt i dette tilfellet. Løsningen på denne utfordringen ble en dobbel XL markise med en spesiallaget stålrigg og betongbaser. Betongbasene stabiliserer stålriggen til markisene og gjør det mulig å ha en stor uteservering uten å måtte festes direkte i bakken. Her har kunden selv vært flittig og benyttet betongbasene som sitteplasser i uteserveringen, et veldig smart løsning for å utnytte hele plassen.

Markisene på uteserveringen kan kjøres individuelt slik at man kan variere hvor åpen eller lukket uteserveringen skal være. Markisene er skjøtet sammen øverst i stålriggen slik at det ikke er mellomrom mellom markisene, det vil derfor ikke renne vann mellom de.

Det er også montert en rekke varmelamper fra Solamagic for å skape et behagelig klima for gjestene på uteserveringen.

Takk til Casa Mia for at de valgte oss som leverandør for uteserveringen! Det har vært en glede å samarbeide med de flotte eierne. Vi ønsker de all lykke til videre i Lillestrøm.

uteservering solskjermingsgruppen
uteservering solskjermingsgruppen
restaurant markise solskjerming
uteservering lillestrøm casa mia
casa mia markise restaurant uteservering
uteservering solskjermingsgruppenrestaurant markise solskjerminguteservering lillestrøm casa miacasa mia markise restaurant uteservering

Lokasjon:     Lillestrøm

Tidsrom:      2019

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Arkitekt: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Produkt(er): Ringfoss XL markise på spesiallaget stålrigg og solamagic varmelamper

Prosjektleder:Allan Hegli

Back To Top