Delicatessen uteservering fredrikstad

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en komplett uteservering til Delicatessen i Fredrikstad. Uteserveringen består at et pergolasystem med frontvegg, hev og senk glassrekkverk og varmelamper.

Pergolasystem på 11 meter

Pergolasystemet på Delicatessen er satt sammen av to pergolaer av modellen Pratic Fusion, som til sammen skaper et stort tak på hele 11 meter. Taket skjermer gjestene på uteserveringen fra varme solstråler og kaldt regn, slik at uteserveringen kan benyttes uansett vær. Vår konsulent jobbet tett med gårdeier av Fredriksborg eiendom for å finne en passende pergolamodell for uteserveringen, der de til slutt landet på Fusion modellen med et skrått tak. Denne pergolamodellen benyttes også flere andre steder ved vannfronten i Fredrikstad, slik at det ble et naturlig valg for å skape kontinuitet i det arkitektoniske utrykket til byens uteserveringer. I tillegg var festet på bygget satt så høyt at det ville vært vanskelig å få en flat pergolamodell til å passe.

Uteservering med total vindbeskyttelse

Hele uteserveringen er vindbeskyttet gjennom hev og senk glassene, samt raso leveggen på toppen. Hev og senk glassene kan enkelt justeres opp eller ned av de ansatte og gjester, slik at de får den beskyttelsen de ønsker. Ved gode og fine dager kan glassene senkes og det åpnes for frisk bris i uteserveringen. Ved dager med regn og sur vind kan glassene heves og Raso leveggen senkes, slik at det skapes en total vindbeskyttelse. Raso leveggene på toppen kan også senkes eller heves, slik at uteserveringen får størst mulig fleksibilitet i skjermingen.

Denne uteserveringen ble satt opp i sent 2017, men bildene er tatt av oss 2020. Tre år etter montering ser uteserveringen fremdeles ny og flott ut, i tillegg til å fungere som den skal.

Vi takker for et godt samarbeid og ønsker Delicatessen i Fredrikstad alt godt i sommeren som kommer!

Nøkkeldata

Lokasjon
Fredrikstad
Tidrom
2017
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Fusion pergola, Raso levegger, Hev og senk glass, Solamagic varmelamper