Vår forhandler Espenes AS har levert en stor og moderne uteservering til Egon i Stavanger. Uteserveringen har plass til hele 120 gjester og er 35 meter lang.

Stort og kraftig pergolasystem som uteservering

Den nye uteserveringen til Egon Stavanger består av åtte pergolaer fra vår italienske produsent Pratic, med fastmonterte varmelamper og integrert belysning. Pergolaene er montert på et kraftig bæresystem som holder hele taket oppe, uten at det er behov for fastmonterte bein mellom de individuelle pergolaene. Dette gir bedre plass i uteserveringen, slik at hele plassen kan benyttes som sitteplasser til kundene. Det unike bæresystemet holder tyngden av pergolaene godt og sørger for en stabil uteservering.

Selve uteserveringen ligger i 2.etg hos Egon sin restaurant i Stavanger. Fasaden på bygget er buet, så det var viktig å finne en løsning for uteservering som kunne bue seg i samme form som fasaden. Løsningen på denne utfordringen ble å dele opp pergolasystemet i åtte ulike pergolaer, slik at pergolaene kunne monteres etter formen på buen. Dette sørget også for at det ikke er noen glipper mellom pergolaene og fasaden, så hele uteserveringen er skjermet for sol og regn.

Godt klima og stemningsfull belysning

Det er fastmontert 28 varmelamper i pergolasystemet for å gi gjestene et behagelig klima på uteserveringen. Varmelampene gir god varme og varmespredning, slik at uteserveringen kan benyttes selv på litt kjøligere dager og utover sommersesongen. I pergolakonstruksjonen er det også integrert LED belysning som skaper en stemningsfull uteservering på kvelden.

Solskjermingsgruppen har et godt samarbeid med Egon sine restauranter

Egon/Norrein Gruppen og Solskjermingsgruppen har hatt et langvarig og godt samarbeid i mange år. Egon har over 40 restauranter over hele Norge og Solskjermingsgruppen har levert uteserveringer til mange av Egon sine restauranter. Vi setter stor pris på tilliten fra Norrein Gruppen med å skape gode uteserveringer for deres restauranter.

Vi takker vår dyktige forhandler Espenes AS for et godt utført oppdrag og gratulerer Egon Stavanger med en ny og flott uteservering!

Nøkkeldata

Lokasjon
Stavanger
Tidrom
2020
Entreprenør
Norrein Gruppen
Leverandør
Espenes AS (forhandler av Solskjermingsgruppen)
Prosjektleder
Frode Fikstvedt
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Nomo Pergola og kraftig bæresystem