På Tjuvholmen i Oslo finner man kunstgalleriet Fineart med tilhørende restaurant Arts. Her har vi i Solskjermingsgruppen levert både hev og senk glass og parasoller til deres flotte uteservering.

Rent og stilfullt

Kunstgalleriet Fineart er rent og elegant med masse unik kunst. Det var derfor viktig å videreføre dette utrykket til deres uteservering. Både parasollene og hev og senk glassene har fine og rette linjer, og er enkle og rene elementer som skaper en stilfull, men lun atmosfære. Sammen med grønne planter og trær og en utsikt mot Oslofjorden kan galleriets gjester nyte en god lunsj eller middag etter en dag med masse nye inntrykk og inspirerende innhold hos Fineart.

Parasoller og rekkverk

Arts restaurant fikk tidligere levert hev og senk glass fra Svalson til sin uteservering. Disse fungerte godt til å avgrense og ramme inn uteserveringen deres, og beskytter godt på de dagene vinden fra Oslofjorden er ekstra sterk. De er enkle å manøvrere og kundene kan derfor selv justere dem etter eget ønske. Disse glassene kan monteres på ulike steder og med ulike «føtter». Glassene hos Arts er montert med torgfot for å stå godt å stødig på et noe ujevnt underlag.

I første omgang valgte restauranten å bare gå for glass rekkverket fra Svalson, men de fant fort ut at de også ønsket skjerming over selve uteområdet. Etter en periode med betenkningstid hvor flere av våre produkter var med i vurderingen, falt valget til slutt på fire Glatz parasoller. Disse er montert opp med integrert LED belysning og varmelamper i spilene. De dekker store deler av restaurantens uteservering og varmer godt på en kald sommer- og høstdag.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2021/2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli og Casper Grønning
Arkitekt
Produkt(er)
Hev og senk glass fra Svalson, Glatz parasoller