I Baren Munchmuseet uteservering

Parasollene på uteserveringen til I Baren er i modellen Albatross fra vår tyske produsent May. Albatross parasollen er vår kraftigste parasoll, som tåler sterke vindkast og skiftende vær. Uteserveringene på Bjørvika er mer vindutsatt enn andre uteserveringer som ligger mer i le, så det har vært viktig å sørge for en trygg og robust uteservering for både gjester og ansatte.

Brannsikring i parasollene på uteserveringen


Det er montert varmelamper i spilene på parasollene, som sørger for et godt og behagelig klima for gjestene. Varmelampene gir fra seg godt med varme, så det er satt inn sikkerhetstiltak for å forhindre brann og skader i parasollene. Produsenten vår har utviklet en brannsikring, som automatisk kutter all strøm og varme til varmelampene når parasollen lukkes.

Helhetlig design av uteserveringene på Bjørvika


Vi i Solskjermingsgruppen har vært så heldige som har levert en rekke uteserveringer til de nye restaurantene på Bjørvika. Det har vært veldig spennende å jobbe med de ulike restaurantene om å finne best mulig løsning for deres uteservering. Nå begynner de fleste å komme på plass, så vi anbefaler alle om å ta seg en tur og se seg litt rundt i det nye området. Det har blitt veldig flott!

Nøkkeldata

Lokasjon
Bjørvika, Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
May Albatross parasoller og varmelamper