Nå ringes julen snart inn og hos en av våre kunder tar de julen skikkelig på alvor. Lorry er en tradisjonell restaurant og bar som er lokalisert i hjerte av Oslo. Solskjermingsgruppen har vært så heldige å få levere flere av våre produkter til deres vinduer og uteservering over flere år.

Tradisjonell og unik

Tradisjoner er noe som er viktig for mange i juletiden. Det er også noe Lorry setter høyt, da restauranten har blitt drevet av den samme familien i over 60 år og gjennom tre generasjoner. Da dette er en av de eldste restaurantene i Oslo var det viktig å finne riktig type solskjerming til bygget.

Valget falt derfor på skreddersydde markiser av ulike slag i en burgunderrød farge. Vi har levert både Australia markise, XL markise og vindusmarkiser til restauranten gjennom de siste årene. Australia markisene skaper ett lunt og komfortabelt sitteområde, mens XL markisene er en større konstruksjon som dekker nesten hele uteserveringen. På grunn av markisene fikk deres kunder mer plass å boltre seg på og det skapte en hyggelig atmosfære også på utsiden. Vindusmarkisene ble montert for å blant annet skjerme for sollys i andre etasje, men går også godt sammen med utformingen på bygget og skaper ett godt visuelt resultat.

Samtidig som Lorry holder på tradisjoner er det også ett unikt sted med masse kunst, eksotiske dyr og rare objekter. Dette gjenspeiler seg også i deres uteområde, spesielt i juletida. For å pynte og skape en hyggelig stemning på utsiden av restauranten, benytter de seg av markisene også på denne tiden av året.
Solskjermingsprodukter fungerer, som bevist her, ofte til mer enn bare skjerming mot sola.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Arkitekt
Produkt(er)
Australia terrassemarkise, XL terrassemarkise og Ringfoss vindusmarkiser