MAD at BAR på Vulkan har fornyet uteserveringen sin med Solskjermingsgruppen som leverandør. De hadde allerede parasoller og pergola på området som var levert av oss, men ønsket og oppgradere til noe sprekere. I tillegg var det behov for avdekning en større del av arealet på takterrassen. Hele lokalet ble pusset og freshet opp i 2021, og de ønsket derfor å gjøre det samme med sitt uteområdet. 

Fornyelse av uteservering

MAD valgte å gå for en løsning med 3 stykk Pratic Nomo pergolaer og 6 stykk Glatz parasoller. Pratic Nomo er vår desidert bestselgende pergolamodell innenfor proff-  og privatmarkedet, og tåler både vær og vind. Pergolaene har LED belysning i taket og i rammen, og levegger i screen som kan kjøres ned for å skjerme mot vind og innsyn. Det er montert opp varmelamper fra Solamagic langs rammen på pergolaene som holder stedet varmt og behagelig også på en kald høstdag.

Parasollene fra Glatz er montert opp med integrert LED belysning og varme i spilene. Dette gjør det behagelig for kundene og sitte både innunder pergolaene og «ute» under parasollene. De 6 parasollene dekker store områder av takterrassen uten pergola. På den måten kan kundene benytte seg av hele takterrassen, og kose seg like mye i sol som i regn.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Østlandske Bygg og Betong AS
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Martin Bakk Andersen
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Nomo pergola, Glatz parasoller og Solamagic varmelamper