Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert parasoller, varmelamper og hev og senk rekkverk til Oslo Street Food.

I de ikoniske lokalene til torggata bad finner vi 16 ulike matboder, som til sammen utgjør Oslo Street Food. Mathallen ligger et stenkast unna Youngstorget i Oslo og er svært kjent for sine internasjonale smaker og gode atmosfære. Oslo Street Food tok kontakt med Solskjermingsgruppen i begynnelsen av 2020 med et ønske om å oppgradere uteserveringen sin.

Stilrene parasoller til en stor uteservering

Parasollene på uteserveringen er i modellen Schattello fra vår tyske produsent MAY. Schattello parasollen er vår mestselgende parasoll til uteserveringer og hoteller i Norge, mye grunnet sin høye kvalitet og stilrene design. Parasollene skjermer et stort område på uteserveringen og gir kundene godt med skygge i den stekende sommersolen.

Varmelamper sørger for god temperatur

Det er ingen hemmelighet at været i Norge kan skifte fort. Det ene øyeblikket er det strålende sol og 25 varmegrader, neste øyeblikk er det stupregn og temperaturen faller. Parasollene er derfor utstyrt med en rekke varmelamper som har god varmespredning. De elektriske ledningene til varmelampene er skjult inne i parasollen og spilene som går ut på duken. Selve varmelampene er også montert i spilene og er utstyrt med en brannsikring. Varmelampene sørger for at gjestene kan nyte uteserveringen, selv på kjøligere dager og kvelder.

Spenstig atmosfære med lekker LED-belysning

I tillegg til varmelampene, er det også montert LED-striper inne i parasollene på uteserveringen. LED-stripene er montert på spilene og kan settes i mange ulike farger. Belysningen kan bli ganske så spenstig i nattemørket med spennende farger som lyser opp parasollene og uteserveringen.

Hev og senk rekkverk

Uteserveringen har også investert i hev og senk rekkverk fra vår svenske produsent Svalson. Hev og senk rekkverkene våre er svært populære, både på restauranter og i private hjem. Det unike rekkverket gjør det enkelt å skjerme for sur vind, samtidig som utsynet bevares. Hev og senk rekkverket har to ulike høyder, slik at skjermingen er fleksibel etter behov.

For restauranter fungerer hev og senk rekkverket også godt som et rammeverk for uteserveringen. Rekkverket gir en visuell indikasjon til gjestene på størrelsen av uteserveringen og hvor det er mulig å oppholde seg som gjest. Dette sørger blant annet for at gjestene ikke beveger seg utenfor uteserveringen med mat og drikke.

Vi takker Oslo Street Food for et godt samarbeid og ønsker dem all lykke til videre!

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
May Schattello parasoller med LED lys og Solamagic varmelamper, hev og senk rekkverk fra Svalson