oransje parasoller

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en ny uteservering til Restaurant Salome på Bjørvika i Oslo.

Det ble valgt tre store parasoller i en sterk oransje farge fra den tyske kvalitetsprodusenten May for uteserveringen til Salome. Disse parasollene er levert med modellen Schatello som er vår bestselgende modell for uteserveringer. Schatello modellen er svært robust og vindsterk, noe som er høyst nødvendig på et vindutsatt sted som på Bjørvika i Oslo. Parasollene sitter godt festet i bakken og utgjør ikke en sikkerhetsrisiko for gjester og ansatte ved uteserveringen.

Integrert elektrisk anlegg og sikkerhetsbryter

May sine parasoller kan også leveres med fastmonterte varmelamper og integrert elektrisk kabling med sikkerhetsbryter, slik vi har levert her hos Restaurant Salome. Med det integrerte elektriske kabling til varmelampene og sikkerhetsbryterne, vil varmelampene skru seg av automatisk dersom dette blir glemt. Dette sikkerhetstiltaket forhindrer branner og skader på duken til parasollene, samt forsikrer at alle gjester og ansatte kan være trygge på at varmen som kommer fra varmelampene ikke vil sette fyr på parasollen. Varmelampene gir god varme og skaper et behagelig klima for gjestene som nyter uteserveringen på kjølige kvelder.

Kontraster og harmoni mellom uteserveringene på Bjørvika

Uteserveringen står i nærhet til uteserveringen til restauranten Døgnvill Bjørvika, som Solskjermingsgruppen også har levert uteservering til. Begge de to uteserveringene bruker den samme parasollmodellen, men i ulike farger. Dette skaper en harmoni i det arkitektoniske utrykket mellom de to uteserveringene, samtidig som at de unike fargene utgjør en kontrast og skiller de to restaurantene fra hverandre. Den friske oransje fargen på parasollene står i fin stil og kontrast til den moderne arkitekturen på Bjørvika, som blant annet Operahuset.

Vi takker for et fint oppdrag og ønsker restaurant Salome all lykke til videre!

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020
Entreprenør
4Service
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
May Schattello parasoller med LED lys og Solamagic varmelamper