sumo uteservering

Sumo har åpnet en ny og flott uteservering i Stavanger!

Vår forhandler i Stavanger, Espenes AS har levert en ny og stor uteservering til Sumo Hall Toll restaurant i Stavanger. Restauranten ligger rett ved vannkanten og har en helt fantastisk utsikt.

Komplett pergolasystem på 25 meter

Uteserveringen består av hele seks pergolaer fra vår italienske produsent Pratic, integrerte Raso levegger i pergolakonstruksjonen og en rekke varmelamper. De seks pergolaene er koblet sammen til ett pergolasystem som dekker hele uteserveringsområdet. Pergolasystemet kontrolleres via en fjernkontroll som styrer om taket og veggene skal være åpne eller lukket. Siden de ulike pergolaene er koblet opp til ett pergolasystem er det enkelt å kontrollere uteserveringen for de ansatte, da det kun er nødvendig å bruke én fjernkontroll. Taket på pergolaene kan sendes inn for å åpne opp uteserveringen og slippe sollyset inn for kundene som nyter god mat og drikke på uteserveringen. Taket kan også sendes ut for å skape et vannsikkert tak som skjermer for regn, i tillegg hjelper taket med å holde på varmen fra varmelampene på kjøligere dager.

Fantastisk utsikt til sjøen

Uteserveringen til Sumo Hall Toll har også integrerte Raso levegger i konstruksjonen til pergolasystemet. Leveggene gir god skjerming fra kjølig vind og regn, samtidig som veggene holder godt på varmen som skapes inne i uteserveringen. Disse leveggene har deler av gjennomsiktig pvc duk brent inn i raso duken, slik at gjestene som nyter uteserveringen også kan nyte den flotte utsikten utover sjøen. Uteserveringen til Sumo Hall Toll Stavanger har en virkelig unik utsikt og lokasjon, så det var viktig at det ble tatt hensyn til i utformingen av uteserveringen i samråd med byantikvaren i Stavanger. Det er nok lite som slår gleden av å sitte på denne uteserveringen i solnedgangen, samtidig som man nyter god mat og drikke i godt selskap.

Lys og varme gir god atmosfære

Ved å ha taket på pergolasystemet ute og leveggene nede vil uteserveringen holde godt på varmen og skape et godt klima for gjestene. Det er også montert en rekke varmelamper utover uteserveringen for å sørge for et optimalt klima i uteserveringen, selv når høsten kommer. Pergolasystemet har også integrerte LED-lys i konstruksjonen og taket, noe som gir uteserveringen en god atmosfære. På dagtid kan LED-lysene gi uteserveringen en behagelig atmosfære, så på kveldstid kan LED-lysene endres til mer lekene og spenstige farger om det er ønskelig. LED-lysene styres også på en fjernkontroll der det kan velges nærmest utallig forskjellige farger og fargekombinasjoner. Det er ganske så stilig å se en så stor uteservering i mørket med alle varmelamper og LED-lys på, for da lyser uteserveringen virkelig opp!

Solskjermingsgruppen og Sumo har hatt et godt og tett samarbeid i mange år nå, der vi blant annet har levert uteserveringer til flere Sumo Restauranter i Oslo. Vi gratulerer Sumo med nok en ny og flott restaurant!

Nøkkeldata

Lokasjon
Stavanger
Tidrom
2020
Entreprenør
Leverandør
Espenes AS (forhandler av Solskjermingsgruppen)
Prosjektleder
Frode Fikstvedt
Arkitekt
Produkt(er)
Pratic Nomo pergola, Solamagic varmelamper og Raso levegger