Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en helt ny og komplett uteservering til Syng på Grünerløkka i Oslo. Denne flotte uteserveringen ligger rett ved Akerselva og har en helt fantastisk utsikt. For å bevare den flotte utsikten var det viktig å finne en løsning som ikke hindret gjestene fra å nyte det frodige miljøet rundt Akerselva. Løsningen for uteserveringen ble derfor et åpent og fleksibelt pergolasystem fra vår italienske produsent Pratic.

Tilpasningsdyktig uteservering

Det fleksible pergolasystemet sørger for at uteserveringen kan benyttes i forskjellige værforhold. Det norske været er som kjent ganske uforutsigbart, så å ha en uteservering som enkelt kan åpnes eller skjerme er nyttig. Systemet er satt sammen av to pergolaer i modellen Mito fra vår italienske produsent Pratic. Disse to pergolaene er så smidd sammen i en spesialkonstruert stålrigg, slik at det ser ut som ett komplett tak og ikke to separate moduler. Ved å bruke to pergolaer kan taket styres individuelt også, slik at dersom det er ønskelig kan den ene halvdelen av uteserveringen være åpen, og den andre kan være lukket.

Uteserveringen hindrer ikke utsikten

Uteserveringen er hele 12 meter bred og 7,5 meter i utfall, så her er det plass til mange gjester. Det var viktig å bevare en åpen, luftig og relativt nøytral uteservering for at gjester kan nyte den flotte utsikten uforstyrret. Det er ganske unikt å ha det så grønt og frodig rundt uteserveringer i Oslo, så på de få stedene det er tilfellet må vi utnytte det.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
Pergolasystem bestående av to stk. Pratic Mito pergola