fbpx
skip to Main Content

Uteservering, Teatro Terrasse

Uteservering, Teatro Terrasse

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en komplett uteservering til den nye restauranten Teatro Terasse på Vika i Oslo.

Restauranten spesialiserer seg på å servere italiensk pizza med spennende toppinger og tilbyr et svært bredt vinutvalg. For å fremme den sydlandske stemningen valgte restauranten å ha en åpen og innbydende uteservering.

Solskjermingsgruppen Ringfoss leverte en 17 meter lang markise med en spesiallaget stålkonstruksjon. Stålkonstruksjonen er spesiallaget for å tåle belastningen til den store markisen og holde den stabil når det er vind. Det ble også levert Svalson hev og senk glassrekkverk med en spesiallaget motvekt av glass. Motvekten av glass gir innsyn både inn og ut av restauranten, fremfor å være en heldekkende farge. Motvekten gjør det mulig å justere glassrekkverket lett – oppe når det er vind og nede når forholdene tillater det. Dette er noe gjester selv kan gjøre, i og med at rekkverket enkelt kan justeres. Uteserveringen har også fått montert mange varmelamper for å varme på kjølige dager og kvelder.

Det har blitt lagt stort fokus på å lage noe spesialtilpasset som passer for akkurat denne uteserveringen og restauranten. Vi har jobbet tett med kunden for å utforme en uteservering som treffer både restaurantens behov og ønsker, men også tilfredsstiller kravene til plan- og bygningsetaten/bymiljøetaten. I dette tilfellet ønsket kunden en stor og åpen markise, noe vi klarte å levere med en spesiallaget stålkonstruksjon. Kunden ønsket også å ha innsyn ved glassgjerdet, hvorav løsningen ble en motvekt i glass.

Vi gratulerer kunden med åpning av en flott ny restaurant på Vika!

uteservering aker brygge
uteservering aker brygge
oslo varmelampe terrasse
aker brygge restaurant
uteservering teatro terrasse
uteservering restaurant aker brygge oslo
uteservering aker bryggeoslo varmelampe terrasseaker brygge restaurantuteservering teatro terrasseuteservering restaurant aker brygge oslo

Lokasjon:     Vika, Oslo

Tidsrom:      2019

Leverandør: Solskjermingsgruppen Ringfoss AS

Entrepenør: Pecunia

Produkt(er): Ringfoss XL markise på spesiallaget stålrigg, solamagic varmelamper, svalson hev og senk glassrekkverk med glassmotvekt

Prosjektleder:Casper Grønning

Back To Top