Tijuana uteservering bakgård

Solskjermingsgruppen Ringfoss AS har levert en ny uteservering til Tijuana på Grünerløkka i Oslo. Uteserveringen består av en dobbel motorisert markise på en skreddersydd stålkonstruksjon med Solamagic varmelamper.

16 meter lang markise

Bakgården til Tijuana er stor og svært utsatt for mye sollys hele dagen lang. Det var derfor behov for en løsning som ville skjerme et stort område, der gjestene kunne sitte i skyggen for å nyte god mat og gode drinker. Kunden ønsket et stort tak uten skjøter, så løsningen på uteserveringen ble derfor en spesialtilpasset stålkonstruksjon med et stort og dobbelt markisetak. Lengden på markisen er på hele 16,3 meter og utfallet på 5 meter. Denne store markisen dekker et stort område når den er ute, men trekker seg også fint og nett sammen igjen inne i stålriggen. Stålriggen er spesialkonstruert for å tåle det store presset og tyngden på markiseduken.

Markisen passer med estetikken i bakgården

Markiseriggen som ble valgt har også få konstruksjoner og synlige installasjoner, slik at når dukene er innkjørt vil riggen ikke skyggelegge et stort område. Markisetaket og riggen har et rent og enkelt utseende, noe som gjør at produktene ikke ødelegger den fine estetikken i bakgården. Markiseduken har en nøytral gråtone og selve stålriggen er farget sort.

Vi takker Tijuana og Urban Jungle for dette flotte oppdraget! Vi håper at dere får god nytte av uteserveringen i mange år fremover.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Produkt(er)
XL saltak markiserigg og Solamagic S1 varmelamper