Bjørvika restaurant uteservering døgnvill

Vi har nylig levert uteservering til både Døgnvill i Trondheim og i Bjørvika i Oslo. Fra før av har vi allerede levert uteserveringene til Døgnvill på Tjuvholmen og Vulkan, så vi ble veldig glade av å høre at Døgnvill ønsket å bruke oss på de nye serveringsstedene også.

Døgnvill burger i Trondheim
Døgnvill Burger ligger sentralt i Trondheim og deres uteservering er en del av det nye Torvet i Trondheim som pusses opp. Det har vært mye arbeid på torget de siste årene, men nå begynner det heldigvis å nærme seg ferdigstilling. Torget vil ferdigstilles det kommende året, så vi gleder oss til å se torget helt ferdig sommeren 2020.

Døgnvill burger i Oslo
Døgnvill Burger i Oslo ligger rett ved siden av Operaen på Bjørvika, noe som gir en flott utsikt fra uteserveringen. Bjørvika er et svært spennende område som har hatt stor vekst de siste årene. Dette er et perfekt sted for å nyte god mat i flotte og spennende omgivelser.

Uteservering med parasoller, varmelamper og hev og senk glassrekkverk

Uteserveringene består av store og robuste parasoller fra MAY, med integrerte varmelamper i parasollene. Parasollene strekker seg over hele uteserveringen og skaper en lun og god atmosfære. Varmelampene gir også god varme slik at uteserveringen kan benyttes under høst- og vårsesongen også. Glassgjerdene er av merket Svalson og kan enkelt heves eller senkes av gjestene selv. Dette gjerdet skjermer for sur vind og skaper en markert uteservering.

Takk for et flott samarbeid Døgnvill!

UTESERVERING DØGNVILL TRONDHEIM TORG

UTESERVERING DØGNVILL BJØRVIKA

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo og Trondheim
Tidrom
2019
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen AS, avd Trøndelag og Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Trondheim: Daniel André Danielsen. Oslo: Allan Hegli
Arkitekt
Oslo: Dråpe Design AS
Produkt(er)
May Schattello parasoller med integrerte varmelamper og hev og senk gjerder fra Svalson