fbpx
skip to Main Content

DB Schenker

DB Schenker

Solskjermingsgruppen AS har levert produktet multiskjerm til DB Schenker på Alnabru i Oslo.

Lamellene på multiskjermen henger som en spilevegg foran glasset ved inngangen til DB Schenker. Lamellene på fasaden skjermer for sterkt solskinn inn i glassbygningen, samtidig som at solskjermingen skaper et estetisk spill i fasaden. Lamellene er montert i ulike vinkler i forhold til glassfasaden bak, noe som gir et godt utsyn til områdene utenfor.

Siden multiskjerm produktene produseres av Solskjermingsgruppen her i Norge har vi god kontroll og over produksjonen og sluttresultatet. Dette gir oss god kompetanse til å kunne finne den rette løsningen til enhver prosjekt og tilpasse produktene våres ettersom. Vi samarbeider tett med arkitekt og byggherre for å komme opp med en løsning som innfrir alles forutsetninger. Dette innebærer ofte at vi er med på prosjektering av fasaden slik at innfestningen tilfredsstiller kravene for å holde solskjermingen oppe, samtidig som at arkitekt har kontroll over fasadeutformingen.

Se video av 3D visualiseringen av løsningen lenger ned.

solskjerming næringsbygg
solskjerming næringsbygg
fast solskjerm
fast solskjerm
solskjerming fra innsiden
profiler på fast solskjerm
solskjerming på glass
solskjerming næringsbygg
solskjerming næringsbyggfast solskjermfast solskjermsolskjerming fra innsidenprofiler på fast solskjermsolskjerming på glasssolskjerming næringsbygg

Lokasjon:     Alnabru, Oslo

Tidsrom:      2018

Leverandør: Solskjermingsgruppen AS

Entrepenør: Håndverkskompaniet AS

Arkitekt: Atparkitekter AS

Produkt(er): Multiskjerm

Prosjektleder:Fredrik Lohne

Back To Top