Tårnet Kulturarena, Oslo

Tårnet Kulturarena, Oslo

Vi har gleden av å annonsere at vi har blitt valgt som leverandør til Tårnet Kulturarena! I mai 2019 åpner Oslos nye store kulturarena med kapasitet på opptil 6000 mennesker, lokalisert på Økern i Oslo. Vi skal levere et fullstendig pergolasystem med hele 12 pergolaer til kulturarenaen. De flotte renderbildene er laget av Radius Design

Gimle I Jotun

Gimle I Jotun

Jotun bygger et nytt konsern- og FoU-senter med tilhørende fasiliteter som informasjonssenter, auditorium, kantine og parkeringshus på Gimle i Sandefjord. Senteret skal totalt romme ca. 650 ansatte og være klar for innflytting i 2019. Solskjermingsgruppen AS leverer Zip Screen fra Warema.

Elverum VGS

Elverum VGS

Skolen skal rehabiliteres og 3.000kvm nybygg utføres over fire år til utgangen av 2019. Solskjermingsgruppen AS tilfører 311stk / 1.000kvm motoriserte persienner for å i vareta både varmeinnslipp, men også lysreguleringen i skolens arealer.

Flesland, Bergen

Flesland, Bergen

Ny terminal på Flesland som er oppgradert fra 2,8 til 6 mill. passasjerer. Solskjermingsgruppen avd. Hordaland leverer unike spesialløsninger for solskjerming i glasstak og på store veggflater. Arbeidene har pågått i årene 2016-2017, og den endelige åpningen var i august 2017. Det er levert zip- og rullegardiner fra Erco.

Nye Voss Gymnas

Nye Voss Gymnas

Nye Voss Gymnas er et tilbygg på 12 800 kvadratmeter til den gamle skolen Voss Gymnas. Fem skoler har blitt til to nye. Den gamle delen er nå under oppgradering og vi har vært så heldige og få også dette oppdraget. Til dette nye tilbygget har vi levert Delta zip og Climatronic.

Helsevakta i Trondheim

Helsevakta i Trondheim

Solskjermingsgruppen AS, avd. Trøndelag er stolt leverandør av solavskjerming til Nye Helsevakta i Trondheim. Solskjermingsgruppen har levert Warema zip screen på tre fasader til Nye Helsevakta. Zip screen styres automatisk av Warema Climatronic men det er montert bryter inne på hvert rom slik at bruker kan betjene zip individuelt ved behov. Våre faste skodder fra…