Det er med stor glede at vi kan dele at vi har blitt valgt som leverandør av uteserveringene til Vervet i Tromsø.

Vervet er Tromsøs nye bydel som de neste årene skal bygges ut på den gamle verftstomta i nordbyen. Navnet på bydelen kommer fra gammel Tromsødialekt som ble brukt om Tromsø Skipsverft. På Vervet skal det blant annet bygges 440 boliger, 25 000 m2 næringsareal, dagligvarebutikk, restauranter, hotell, frisør, parkeringsanlegg under bakken, sykkelparkeringer, småbåthavn, bakeri og mikrobryggeri.

Langs den sørvendte kaipromenaden blir det flere restauranter og kaféer, som skal betjene sultne og kaffetørste gjester – både fastboende og besøkende på Vervet. Solskjermingsgruppen skal levere uteserveringene på hele promenaden, som vil bestå av 17 store markiser, over 100 meter med hev og senk glass og 90 varmelamper. Uteserveringene vil sørge for at gjestene kan nyte mat og drikke i komfortable omgivelser.

I løpet av de kommende månedene vil Sumo, VinSmak, Delicatessen og Bryggeri 13 få oppmontert sine splitter nye uteserveringer.

Takk til Totaleiendom for tillitten på dette store prosjektet! Vi gleder oss til å komme på besøk og se det ferdige resultatet.

Nøkkeldata

Lokasjon
Tromsø
Tidrom
2022
Entreprenør
Totaleiendom AS
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Martin Bakk Andersen
Arkitekt
LPO Arkitekter
Produkt(er)
XL markise, hev og senk glassrekkverk og varmelamper