Frenchie Frognerparken er det nyeste tilskuddet til Frenchie-familien, og den andre restauranten i dette konseptet. Les om den første Frenchie restauranten her. Inspirert av det franske kjøkkenet, har den raskt blitt et populært tilholdssted for matelskere. Med et fargerikt interiør og en imponerende uteservering, ønsker Frenchie Frognerparken gjester velkommen til en unik atmosfære.

Skreddersydde løsninger for uteserveringen

Vår oppgave var å skape en fullkommen utendørs opplevelse for gjestene. Uteserveringen er strategisk delt inn i tre soner, hver med sin egen karakter. Markisene, to XL markiser fra Ringfoss XL serien, er nøye utvalgt for å komplementere restaurantens fargerike interiør. Disse kraftige terrassemarkisene er spesielt konstruert for montering over store og vindutsatte områder, og gir ikke bare den nødvendige skyggen, men er også en integrert del av den helhetlige designopplevelsen.

En åpen godværsavdeling er tiltenkt de gjestene som ønsker å nyte hvert øyeblikk av varmen og direkte sollys. Samtidig gir to Nomo pergolaer fra Pratic med glassvegger, belysning og varme, en mulighet for utendørsopplevelser som varer hele året. Disse elegante strukturene kan også tilpasses værforholdene etter behov. Taket og glassveggene fra Svalson kan åpnes for å slippe inn en sval bris på en varm dag, eller lukkes for å skape en behagelig temperatur om det skulle bli kjøligere. Varmelampene fra Provida kan også tas i bruk for ekstra komfort på ekstra kalde dager.

Selv om uteserveringen er plassert langs en noe trafikkert vei, har vi sørget for at gjestene er skjermet mot både støy og vind takket være hev- og senkbare glassgjerder. Café au Lä fra Svalson gir restauranter muligheten til å tilby en attraktiv uteservering med høy grad av komfort for gjestene. Denne elegante løsningen sikrer at gjestene kan nyte måltidet i fred og ro og kan selv justere glassgjerdene etter eget ønske.

Hos Frenchie Frognerparken kan gjestene nå virkelig kose seg med den deilige franske maten, uansett om sola skinner eller regnet pøser ned.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2023
Entreprenør
Veidekke
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Trond A. Gudmundsen
Arkitekt
LOF arkitekter
Produkt(er)
Nomo pergola fra Pratic, Ringfoss Xl markise, Café au Lä fra Svalson, Innglassing fra Svalson og Varmelamper fra Provida