Solide Løsninger for Sør, Øst og Vest

Vi er stolte av å kunne presentere Middelthunet-prosjektet, et bemerkelsesverdig byggkompleks på Majorstua som vi nylig har fullført. Middelthunet består av flere bygg, og vi har arbeidet grundig for å sikre at hvert eneste vindu mot sør, øst og vest er utstyrt med toppmoderne Warema vertikalmarkiser med zip.

Warema vertikalmarkiser med zip var ett godt valg for dette prosjektet, da de ikke bare gir en elegant estetikk til fasaden, men også effektivt kontrollerer sollys og varme, og bidrar til å opprettholde et behagelig inneklima. Denne løsningen har blitt nøye gjennomført for å møte de spesifikke behovene og kravene til dette prosjektet.

På barnehagen som ligger nederst i ett av byggene, har vi implementert de samme vertikalmarkisene med en liten vri – de er levert i hele tre ulike farger. De valgte fargene harmonerer godt med den delen av bygningen barnehagen er, og skaper en leken og livlig atmosfære.

Tilvalg for Personlig Komfort

Vi forstår at individuelle preferanser og behov kan variere, derfor inkluderte vi Warema K60 kassettmarkise som tilvalg. Det vil si som en ekstra tilpasning som kundene kunne velge å inkludere i sin leilighet, ut over standardutstyret som ble tilbudt. Dette gir en mulighet for en mer skreddersydd opplevelse og lar kundene tilpasse løsningene etter deres spesifikke behov og preferanser.

For de leilighetene som har glasstak, har vi tilbudt våre glasstakmarkiser av typen W09 fra Warema. Dette gir beboerne muligheten til å nyte det naturlige lyset uten å bli overveldet av intense solstråler eller overdreven varme.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått muligheten til å jobbe med Middelthunet-prosjektet, og håper disse solskjermingsløsningene bidrar til å forbedre beboernes opplevelse av dette fantastiske stedet.

Vi har også levert uteserveringen hos Frenchie Frognerparken, som ligger i første etasje i ett av disse byggene.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2020-2023
Entreprenør
Veidekke
Leverandør
Solskjermingsgruppen AS
Prosjektleder
Rune Klemetsen
Arkitekt
LOF arkitekter AS
Produkt(er)
Warema vertikalmarkiser med zip, Warema K60 kassettmarkise og glasstakmarkiser W09 fra Warema