fbpx
skip to Main Content

Pergola på takterrasse i Oslo

Pergola på takterrasse i Oslo

Solskjermingsgruppen AS har levert en rekke solskjermingsprodukter på takterrassen til en privatkunde i Oslo. Vi jobbet tett med kunden for å finne frem til en løsning som dekket behovet til kunden, samt opprettholdt byggeregler i sameiet og plan- og bygningsetaten.

Pergola på takterrasse

Kunden har en stor og fin takterrasse på toppen av en boligblokk, og ville utnytte mest mulig av denne plassen. Sammen med kunde kom vi frem til at den beste løsningen var et pergolasystem, satt sammen av to pergolaer med integrerte levegger og belysning.

Godt utsyn fra pergolaen

Pergolaen har et inntrekkbart tak, slik at kunden kan selv velge om taket skal være åpent eller lukket. Leveggene skjermer for vind og innsyn, i tillegg til å sørge for at det beholdes et godt klima inne i pergolaen når den er lukket. Det er godt utsyn fra leveggene, så den flotte utsikten fra toppen kan nytes med leveggene nede. Selv om at leveggene på pergolaen har godt utsyn, hindrer den smarte duken innsyn fra den andre siden.

Pergolaen på takterrassen forlenger stuen

Pergolaen på takterrassen er festet til veggen, slik at kunden kan gå rett ut i uterommet sitt fra stuen. Denne forlengelsen av stuen er svært gunstig om man ønsker å utnytte og optimalisere den plassen man har.

Utvendig solskjerming fra Solskjermingsgruppen

Samme kunde har også kjøpt zip screen til vinduer, varmelampe og terrassemarkise fra Solskjermingsgruppen. Det er brukt den samme fargen på duken til zip screenen og terrassemarkisen som det er brukt på leveggene på pergolaen. Dette er for å skape et helhetlig og nøytralt arkitektonisk utrykk på de ulike produktene. For å stå i stil med dette utrykket er duken på pergolaen farget sort, i tillegg til at rammeverket matcher den sorte og mørke fargetonen.

Les mer om pergola her

pergola solskjerming
pergola solskjerming
grå pergola
solskjerming takterrasse
bolig takterrasse
takterrasse pergola
solskjerming takterrasse
pergola takterrasse
utsyn screen
zip screen grå
Pergola med sort duk og hvite spiler
pergola svart sort
pergola
pergola solskjerminggrå pergolasolskjerming takterrassebolig takterrassetakterrasse pergolasolskjerming takterrassepergola takterrasseutsyn screenzip screen gråPergola med sort duk og hvite spilerpergola svart sortpergola

Lokasjon:     Oslo

Tidsrom:      2019

Leverandør: Solskjermingsgruppen AS

Produkt(er): Zip screen og Warema terrassemarkise, Pratic Nomo pergola med Raso levegger og LED belysning.

Prosjektleder:Anders Lyng-Jørgensen

Back To Top