Lille O Lillo Gård parasoll uteservering

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en stemningsfull uteservering til restauranten Lille O på Lillo Gård i Oslo. Det er levert tyske parasoller, led belysning i parasollene og varmelamper til uteserveringen. Produktene skaper en fleksibel og komfortabel uteservering, som kan nytes av Lille O sine gjester i uansett sommervær.

En grønn oase blant travelt byliv


Lille O sin uteservering er på baksiden av torget på Lillo Gård og er skjermet fra omgivelsene. Det er plantet mange store og flotte trær rundt ved uteserveringen, slik at man virkelig får kjenne på nærheten til naturen. De grønne omgivelsene gir en umiddelbar avslappende atmosfære og gjestene kan nyte god mat og drikke i fred.

Fleksibel uteservering ved fredet gårdsbygg


Gårdbygget til restauranten er fredet, så det var et krav at uteserveringen ikke ble montert på fasaden av bygget. Det ble derfor valgt å skape en uteservering av parasoller, med tilhørende LED-belysning og varmelamper. Parasollene kan enkelt åpnes og lukkes for å skjerme gjestene. Parasollene har integrert LED-belysning i spilene, som gir en god atmosfære på kveldstid. Varmelampene på parasollene sørger for at gjestene kan nyte uteserveringen, selv på kjølige sommerkvelder.

Lillo Gård sentrum


Lillo gård er et sentrum for 420 leiligheter, et næringssenter, flere ulike restauranter og andre virksomheter på Storo i Oslo. Under arbeidet med rehabiliteringen av Lillo Gård ble de gamle gårdsbygningene pusset opp, slik at de nå kan fungere optimalt som serveringssteder. Solskjermingsgruppen har også levert solskjerming til boligprosjektet Lillo Gård. Her har vi levert innvendig solksjerming, zip screens og skodder til boligblokkene og næringssenteret i 1.etg. Les mer om denne leveransen her.

Vi takker Lille O for prosjektet og ønsker de lykke til videre!

Nøkkeldata

Lokasjon
Storo/Nydalen
Tidrom
2022
Entreprenør
Lohne & Lauritzsen
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Radius Design
Produkt(er)
May Albatross parasoller med integrert belysning og varmelamper