hotell pergola

Solskjermingsgruppen Ringfoss har levert en splitter ny uteservering til det nyoppussede hotellet Scandic Sjølyst på Skøyen i Oslo. Scandic Sjølyst har vært igjennom en stor ombyggings og renoveringsperiode, der hotellet blant annet har fått en ny a la carte restaurant – Skabos Hage.

EN KOSELIG UTESERVERING

Uteserveringen til restauranten består av to pergolaer med LED striper i duken, et vinterhagetak og en rekke varmelamper. Pergolaene har en medium beige farge på dukene og sorte rammer, noe som gir en fin og myk kontrast mellom de ulike materialene. Den varme undertonen på duken står flott til lysene og varmelampene i uteserveringen, som sammen skaper en koselig og behagelig atmosfære.

VINTERHAGETAK OG VARMELAMPER

De to pergolaene er skjøtet sammen med et vinterhagetak som strekker seg over entreen til restauranten. Vinterhagetaket skaper en naturlig åpning i uteserveringen og gir en spennende arkitektonisk kontrast fra pergolataket. Det er montert en rekke varmelamper rundt uteserveringen slik at gjestene kan benytte seg av uteserveringen, selv på kjølige vår- og høstdager. Varmen kontrolleres med samme fjernkontroll som styrer pergolataket, noe som gir de ansatte god kontroll på uteserveringens funksjoner på en og samme styringsenhet.

Vi gratulerer Scandic Sjølyst med nyåpningen og ønsker dere lykke til videre med Skabos Hage!

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2019
Entreprenør
SBA entrepenør AS
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Trond A. Gudmundsen
Arkitekt
Riss Interiørarkitekter AS
Produkt(er)
Solamagic varmelamper, to stk. Pratic Nomo pergola med vinterhagetak og LED lys.