Syng på Grünerløkka er et populært karaokested som også er kjent for sin uteservering og flotte beliggenhet. Vi i Solskjermingsgruppen har nylig levert hev og senk glassrekkverk fra Svalson i en meget sprek farge til karaokebaren ved Akerselva. Resultatet ble lekkert og estetisk, og vi anbefaler å ta turen for å ta en titt eller en runde med karaoke.

Freshe farger i fine omgivelser

Karaokebaren er en unik fargeklatt blant grønn og frodig natur langs Akerselva på Grünerløkka. Det er med andre ord nesten umulig å ikke legge merke til dette stedet. Sammen med våre hev og senk glassrekkverk i knallrosa når uteserveringen nye høyder og kan enkelt spottes på god avstand.
Syng har vært kunde av oss tidligere hvor vi monterte to Mito pergolaer fra Pratic til deres uteservering. Løsningen vi kom frem til ble til for å bevare den flotte utsikten til naturen rundt området. Se vår tidligere referanse fra Syng her.

Etter hvert fant kunden ut at de også ønsket noe mer skjerming fra veien og elva, mens det fortsatt var viktig å ta vare på utsikten. Valget falt derfor for hev og senk glassene fra vår svenske leverandør Svalson, som innfridde kundens ønske om å beholde utsikten og samtidig skjerme for vind og støy. Både pergolaen og glassrekkverket passer godt sammen og er like fargerikt og fresht som selve stedet.

Hvorfor hev og senk glass?

Svalson hev og senk glass er en stor favoritt både blant privat markedet og proff markedet. Fordelen med disse glassene er at de kan justeres etter ønsket høyde og heves eller senkes separat fra hverandre. Her kan også kundene selv justere glassene da de er lette å håndtere. Rekkverket bevarer den fine utsikten til Akerselva og gir følelsen av et åpent, men samtidig tydelig markert uteområdet. Hev og senk glassene skjermer også for lyd fra nærmiljøet. Med både pergola og glassrekkverk gir det kundene ett lunt og godt uteområdet som kan gi følelsen av å oppholde seg innendørs.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2022
Entreprenør
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Allan Hegli
Arkitekt
Produkt(er)
Café au Lä fra Svalson