uteservering med parasoller og hev og senk glass

The Vandelay åpnet i Oslo for litt over to år siden. Det ble fort et populært brunsj/lunsj sted for mange, og har fått mye oppmerksomhet for sine særegne rosa dører. Etter at vi i Solskjermingsgruppen leverte både parasoller og hev og senk glass til restauranten, ble også uteserveringen deres et populært sted å besøke.

Parasoller med sidemast

Parasollene vi har levert til The Vandelay skiller seg ut ved at de monteres opp med en sidemast i stedet for en mast fra midten av parasollen. På denne måten åpnes området mer opp. Man slipper at masten blir i veien for kundene og restauranten får utnyttet hele uteområdet sitt. Disse parasollene er meget kraftige og egner seg like godt til privat bruk som til profesjonell bruk. Parasollene kommer med integrert LED lys og er montert med varmelamper som automatisk slår seg av i det parasollene lukkes. Med varme og lys kan kunden nyte en lengere sesong med uteservering hos The Vandelay.

Fra tidligere av har vi også levert hev og senk glass fra Svalson til restauranten. Disse glassene rammer inn uteserveringen på en tydelig måte uten at kundene føler seg avsperret fra det som skjer rundt seg. Glassene kan heves ved uønsket vind slik at kundene kan sitte i le om de ønsker å nyte lunsjen sin ute. Sammen med parasollene skaper disse produktene en avgrenset men luftig og åpen uteservering.

Uteservering på Bjørvika

The Vandelay ligger på attraktive Bjørvika i Oslo, og har utsikt mot Oslofjorden og blant annet Munch museet. Dette området i Bjørvika har flere nyere restauranter, og vi i Solskjermingsgruppen har vært så heldige å få levere solskjermingsprodukter til flere av disse. Se også uteservering, I baren.
Området rundt uteserveringen er preget av unik arkitektur og grønne trær og planter. De røde stolene og de beige parasollene passer derfor godt inn. Selv om Bjørvika ligger i smørøye av byen, kjenner man likevel på en god og rolig atmosfære på stedet.

Nøkkeldata

Lokasjon
Oslo
Tidrom
2021 – 2022
Entreprenør
Lohne & Lauritzen
Leverandør
Solskjermingsgruppen Ringfoss AS
Prosjektleder
Hans Otto Hæger
Arkitekt
Radius Design
Produkt(er)
Parasoller og hev og senk glass fra Svalson