Utvendige persienner Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har levert utvendige persienner til Ullern VGS

Solskjermingsgruppen AS har, for entreprenør Skanska ASA, prosjektert og levert ca 500 utvendige persienner til Ullern videregående skole i Oslo. I dette prosjektet er det både levert persienner med vulstede lameller og skråpersienner. Gamle Ullern skole ble revet våren 2012 og ble ferdigstilt i 2015. Byggene i området går nå under navnet OCCI (Oslo Cancer Cluster innovasjonspark).
Persiennene på bygget er levert i forskjellige farger for å passe inn i arkitekturen. Det er styreskinner på persiennene så disse for å beholde stabilitet i vind og vær.

Det er også levert styresystemet Warema Climatronic som styrer alle motorpersiennene. Warema Climatronic er et komplett styresystem som gir redusert energiforbruk sørger for at klimaet er riktig. Dette gjøres ved å koordinere all automatikk, ventilasjon, vinduer, oppvarming og kjøling så disse er i stand til å reagere effektivt på eksterne meteorologiske forhold.

Med disse løsningene har innovasjonsparken fått en komplett løsning som passer utmerket inn i det arkitekturirske samtidig som bygget er energieffektivt og skjermet.

Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS
Utvendige persienner Ullern VGS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nøkkeldata

Lokasjon
Ullern, Oslo
Tidrom
2015
Entreprenør
Skanska ASA
Leverandør
Solskjermingsgruppen AS
Prosjektleder
Fredrik Lohne
Arkitekt
Dark Arkitekter
Produkt(er)
WAREMA E80A6S, WAREMA E80 AFSR